Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa222

strach przed jazda samochodem

Polecane posty

Gość onaaa222

czy ktos tez tak ma????????? ,ze boi sie prowadzic samochód chociaz juz ma prawko:(:(

Gość zdaniem.faceta
Wiesz, kilka lat temu, gdy miałem egzamin na prawo jazdy to mnie egzaminator powiedział tak : - jeździj dynamicznie i pewnie ale oczy musisz mieć z każdej strony głowy i z dozą niepewności, jakby każdy chciał ciebie zabić i samochód musi się ciebie słuchać , samochód nie może rządzić kierowcą , zalecam takie myślenie :)

Gość ten lęk
z czasem ustępuje, ale trzeba jezdzic ja na poczatku wybierałam mało ruchliwe trasy i wolałam nie jezdzic w godzinach szczytu teraz jest ok

Gość onaaa222
dzieki:)ja bardzo bym chciała jezdzic duzo,bowiem ze praktyka czyni mistrzem,ale kurde strach jest silniejszy.Jeżdze,ale mało i nawet dobrze jezdze,ale i tak boje sie:(:(:(ciagle sie wymiguje:( wszystko na przymus:(...Głupie to jest??co nie??

Nie bój się. Ja po zrobieniu prawka nie jeżdziłam przez 10 lat. Teraz będę miała samochód...i to dopiero jest strach. Natomiast jak siądziesz za kółkiem od razu - nigdy nie spotkają Cię takie dylematy, jak mnie teraz. POWODZENIA!!!

Gość onaaa222
Onka tez Ci życze powodzenia:)badzmy dobrej mysli:)

Gość też mam dylematy
tydzień temu zdałam egzamin , niedługo odbiore pewnie to prawko i już szukam autka dla siebie,ale boję się pierwszej samodzielnej jazdy, bez instruktora :( chyba za bardzo sie dfo niego przyzwyczaiłam:)