Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiska

Wyniki badan genetycznych

Polecane posty

Gość gość
Widzę, że tu same reklamy powyżej.... Żenada... Medgen polecają osoby, które już tam były i polecają to miejsce jeśli chodzi o badania genetyczne dotyczące płodności, natomiast wklejanie reklam dotyczących badań odnośnie sportu.... Co to ma do rzeczy.... Ludzie ogarnijcie się!

Gość gość
Popieram powyższy wpis...

Gość gość
wiecie co, moja siostra miała wykonywane takie badanie bodajże w http://www.apc-analizy.pl/ ale to było już jakiś czas temu... jeżeli chcecie to mogę zapytać o szczegóły, bo przyznam bez bicia, że ja nie pamiętam...

Gość gość
ale reklama... to naprawdę już działa na nerwy...

Gość gość
Badania się robi około 12tc więc do tego czasu raczej poronienie już wystąpi...

Gość gość
Ja też muszę zrobić badania genetyczne, mam blisko do Medgenu, mam nadzieję, że nie będzie trzeba czekać długo na wyniki...

Gość gość
Medgen robi badania w dwa tygodnie,to o 50% mniej czasu oczekiwania na wyniki w porównaniu z innymi punktami

Gość gość
Poza tym w Medgenie jest profesjonalna i miła obsługa, nikt nie robi Ci "Łaski", jak w innych punktach... czasami aż żal normalnie...

Gość gość
Medgen jest super!!! W innym miejscu jak masz skierowanie i płacisz za badania grubej kasy to traktują cię jak szajs, a tu proszę full profeska :D

Gość gość
WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!! WON żałosne spamerskie PIIIIZDY!!!!

Gość gość
Powiedział, co wiedział... Żenujące....

Gość gość
Medgen robi badania bardzo szybko, ja dostałam wyniki po niespełna 2 tygodniach

Gość gość
Ja niestety musiałam zrobić badania genetyczne po poronieniach, robiłam je w Medgenie, słyszałam, że w państwowych punktach działy się różne rzeczy dziwne z materiałem do badań, dlatego wolałam nie ryzykować...

Gość gość
Nie dziwię się, słyszałam, że faktycznie w szpitalach potrafią różne dziwne sytuacje się dziać. Moja znajoma długo czekała na wyniki po poronieniu. Potem okazało się, że "materiał do badania" gdzieś się zawieruszył. Masakraaaa. Jak tak można...

Gość gość
Czy Medgen robi tylko badania genetyczne?

Gość gość
Wygodną formę oferuje laboratorium ze strony medicogen.com. Można złożyć zamówienie online, wysyłają cały zestaw do badania, wraz z instrukcją, także można się spokojnie połapać co i jak. Myśmy akurat normalnie pobierali taki wymaz z wewnętrznej strony policzka u mnie i u dziecka. Trzeba było potrzeć kilka sekund i gotowe.

Gość zuzanna299
Kolejki są bardzo długie, więc lepiej takie badania wykonać prywatnie. Oczywiście jeśli mamy taką możliwość, to warto zapisać się na badania genetyczne na NFZ, a jeśli nam się troszkę spieszy, to na zdrowegeny.pl jest ciekawa oferta. Warto sobie tam zerknąć.