Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający.....

co za wieśniackie wesle. co mam zrobic?

Polecane posty

Gość pytający.....

witam! zostałem zaproszony jako osoba towarzysząca na wesele do zupełnie obcych ludzi. oczywiscie zamierzałem kupic kwiatki i tyle..... ale dowiedziałem sie ze para młoda zazyczyła sobie zeby zamiast kwiatów goscie przyszli z maskotkami (ktore nastepnie zostana odwiezione do domu dziecka) no i troche sie wku..... pomózcie! co mogłbym kupic zamiast kwiatów? nie chce isc z gołymi rękoma, ale... przeciez jak ja bede wygądał z takim miskiem :O

Gość jak wieśniacke
to nie idź

Gość eeeeeeeeeeeee
jak kazdy inny ze slonikiem, kaczka, misiakiem, zyrafa czy innym tygrysem

Gość schowaj miśka do torby
i już będziesz dobrze wyglądał... ;-)

Gość kup maskotke
to nie prezent dla nich tylko dla dzieci . Nie rozumiesz im sprawia przyjemność obdarowanie innych - super :)

Gość Bronek ..
wkladasz miska do takiej torby ze sklepu na upominki , moja siostra tez tak samo sobie zazyczyla na wesele i zamiast masy kwiatkow ktore potem trzeba byloby wywalic na smietnik dostala mase maskotek , kilka plecakow , bobmonierek , gier planszowych i puzzli , jeszcze potem dokupili innych rzeczy i zawiezli do domu dziecka , batonie wiesniacki 😡

calkiem normalnie bedziesz wygladac :) skoro para mloda sobie tak zyczy.. to wszyscy beda miec maskotki. Czyli nie bedziesz sie wyroznial z posrod tlumu :) Jesli Ci to przeszkadza to kum czekoladki 🖐️ p.s. wlasnie kwiaty sa wiesniackie :O

Gość pytający.....
kwiaty wiesniackie? :O interesujące.... mowicie zeby zapakowac go w torbę? czy lepiej luzem?

wiesz, co koles czytajc twoja wypowiedz to nachodzi tylko jedna mysl : TY JESTES WIESNIAK a dla pary mlodej brawa za dobry pomysl

te wszystkie wiazanki mnie przerazaja. Sama daje zawsze maskotki. To przynajmniej zostanie... czy w domu dziecka czy u nowozencow.. a jak mysle o 100 podobnych wiazankach kwiatow, ktore wyladuja w smietniku...