Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość run to hell and back

Czy jest sens probowac ?

Polecane posty

poderwac kolezanke jak wiadomo ze pojedzie na studia do innego miasta od pażdziernika? Czy takie zwiazki maja sens ? czy kobiety bronia sie przed wiazaniem przed wyjazdem ?

Gość
ja się rwałam do tego, żeby zacząć chodzić z facetem na którego leciałam, zanim wyjadę ;) bo czułam, że potem będę miała mniejsze szanse :) potem widzieliśmy się raz na 2-3 tygodnie, potem studia nie wypaliły i wróciłam do domu :P i już prawie 3 lata jesteśmy razem :)

Gość Bella donnass
ja znałam mase takich par:) kazdy w koncu ma plany:) zycie toczy sie a nie wlecze:)

czyli warto ?? kobiety nie boja sie ze beda cierpiec?

Gość
cierpieć? ja bym cierpiała, gdyby mnie nie chciał :/

Gość Bella donnass
kobieta cierpii jak on jej nie chce albo jak obiecuje, mówi coś, śle buziaki, serca, pisze kocham, a tu bach: kobieta czyta: ale najceniejsza jest A. dajcie spokoj.. a teraz zamiast to naprawiac to faux pas i pokazywac ze naj jest Ona, no dalej pisze imie A. jej broni, mowi o pomowieniach.. szkoda, ze nie robi tego jak lalki z owksu robiła,albo jak kłamała ze tabsy wzieła

ale ja nie wiem czy ona cos czuje, strasznie niesmiala jest, od czego zaczac ? jak ja zaprosze po kolezensku to na bank odmowi bo ile razy szlismy z grupa to nigdy nie chciala , prosto z mostu napisac ze chcialbym ja na randke zaprosic ?

Gość Bella donnass
a ty bys chciał byc z nia w grupie? przestan wiesz po czym sie poznaje, ze ktos jets dla nas wazny, ma u nas fory, szaunek/ ze dajemy mu swoj czas.. i to nie taki dla grupy to dla niego tez, tylko osobny czas na osobne spotkanie:) czas we dwoje. Po tym wiey ze tn ktos traktuje nas powaznie, ma jakis szacunek, cos znaczymy. A nie tak na odczepnego.

nie bardzo rozumiem co piszesz... ona zostawia moje studia , jedzie do innego miasta a ja chce zeby wkoncu poznala co do niej czuje ..

Gość
walnij prosto z mostu :/ tak jest lepiej... ja ostatnio miałam takiego adoratora, póki mnie zapraszał \"grupowo\" nie miałam do niczego podstaw, dopiero jak się ujawnił wprost to dałam mu kosza... ale skoro nie masz pewności, to zawsze warto spróbować. może ona ma coś do Ciebie, a chce żebyś był bardziej zdecydowany? (tak było w moim przypadku)

Gość zimna stara panna
To jest wodna lilia, nie próbuj jej zrozumieć, ona tak zawsze:classic_cool:

kuraiko ales mnie pocieszyla :(, nic ryzyk fizyk, znajac moje szczescie mnie oleje , ale chociaz sprobuje.... Nienawidze tego oczekiwania na sms zwrotnego :/

Gość Bella donnass
własnie dlatego, ze ją olewał razem z Alką nie probował rozmaiwac, rozumiec tlko biadolen ALki słuchał to ona teraz mowi co mysli i czuje i ma racje. zimna i wyrachowana to jest ALka w 2002 na całowanie i esy o ANiolach była zimna jak suka a potem jak zobaczyła ze faceta jakas zaraz poderwie a konto mu urosło a ona pracy nie miała to hyc i po Egipcioe w zciąże go złapała u niej to był cud a to po prostu cilestu nie wzięła:P cwane babsko

Gość Bella donnass
wiesz myslisz tylko o sobie, a czemu nie o niej? co ona czuje,? boisz sie kosza? To chyba widac wczeniesj czy ktos kogos kocha czy nie, widac po oczach:) a moze cie ze szczescia udusi:P

najpierw by musiala mi spojrzec w oczy :) chyba najbardziej niesmiala dziewczyna jaka znam :) kompletne odizolowanie od ludzi....a ja tak chce ja poznac, pocalowac , przytulic, siedziec przy kominku zima, chodzic po plazy trzymajac sie za rece przy zachodzie slonca, ogladac razem film w sobote wieczorem, razem zasypiac i budzic sie.... ehhh Jak to spiewal Meatloaf "I would do anything for love"

Gość
sweeeeeeet :) próbuj człowieku :)

Gość But I wont do that...

Gość Bella donnass
ja tak chce ja poznac, pocalowac , przytulic, siedziec przy kominku zima, chodzic po plazy trzymajac sie za rece przy zachodzie slonca, ogladac razem film w sobote wieczorem, razem zasypiac i budzic sie.... -- piękne:) bo takie coś dzieliły pary na studiach i tam:) hmm odizolowana? hmm wiesz moze nie lubi fałśzu, wiec po co ma na to patrzec:)? moze kocha spacerki, przorde, moze włąsnie jej szczesciem nie sa tłumy fałśzywców, a liczenie kłosów w zbozu razem:)

Gość
ufff dobrze że nie wyjeżdżam na studia, bo bym pomyślała, że to o mnie ;)

widze ktos zna ta super piosenke :D , wlasnie jej slucham na youtubie :) Pozostaje mi tylko wymyslic fajne zaproszenie i czekac na odp :) Nie wiem co sie dzieje ale jakos nigdy mi tak nie zalezalo aby sie udalo jak teraz...........

Gość Bella donnass
W Miłosci tyle ryzyka co tej miłosci;) kto nie ryzykuje ten nie ma:) a moze jedzie do pracy:P uff to moze o mnie;)

A teledysk też super, nie?;) Powodzonka życzę

Gość Bella donnass
:) piekne słowa

Piekna i Bestia :) Taka ciekawostka Plyta z ta piosenka sprzedala sie w 34 mln egz... Prawie taki sukces jak Thriller MM :) Ale piosenka idealnie opisuje co teraz czuje :)

Gość Bella donnass
wiem jaka to, taka bardzo szybka oj bardzo i z klawiszem:) jaka piekna miłość:)

Nie wiedziałam:D Patrz, czego to człowiek może się dowiedzieć na kafe po północy;)

To dam wiecej plyta wydana dokladnie 30 lat temu !!! a co roku sprzedaje sie kolo 200 tys egz w Ameryce kultowy piosenkarz, w sumie ikona rocka poprzedniej dekady , oprocz tego aktor.. :) Ale przez ta piosenke stal sie niesmiertelny :)

jeszcze tu siedze i rozmyslam jak to rozegrac :)....chyba do konca mi odbija :)