Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berramuda

Kazda ma szanse na milosc ale

Polecane posty

tak ja kupie psa albo dwa zrobie kurs garncarstwa i bede robic miseczki z ktorych szczesliwe rodziny beda jadly pyszne zupki :) :P na drytach nie bede robic nic bo nie mam cierpliwosci :P

Gość ale przeciez ja wiem
przecietna nie musisz przepraszac ;) i tak wiadomo, ze ja sie lubuje w poprawianiu ale juz sie nie bede czepiac... sprobuje przynajmniej [poza tym, ze pisze sie "pieprzone" wszystko bylo OK ;)]

Gość majsta
wiem ze wiesz i dlatego cos mi tak nie pasowalo :p no i teraz z ta lagodnoscia.. zaczynam czuc sie naprawde dziwnie barramuda, takie deklaracje to sie sklada idac do klasztoru, poki co radze sobie spokojnie zyc i cieszyc sie zyciem, zawsze moze byc gorzej ;) nie wierze w to, ze jesli ktos naprawde chce uszczesliwic innego czlowieka, to nikt z tego nie skorzysta, proste ;)

majsta niby chcesz pocieszyc i wyskakujesz z tym, ze zawsze moze byc gorzej :P ja bym przyjela wersje, ze jest dobrze, ale zawsze moze byc lepiej :D i jej się trzymala :D a co do lagodnosci... to widac kobieta zmienna jest ;) najpozniej do jutra mi przejdzie :P zreszta aktualnie wyladowuje energie na przyswajanie madrosci zyciowych i niewiele jej zostaje na klotnie z kims, kto i tak w kolko majstruje :P autorko pamietaj, ze zawsze moze byc lepiej ;) i tym optymistycznym akcentem koncze, bo jeszcze ktos tu wykorzysta moja lagodnosc :P wracam do przyswajania madrosci milej nocki ;) 🖐️

Gość majsta
🖐️ no, i uwazaj, bo jak nie bedzie lepiej to bedzie gorzej :o i kto mowi ze ja chce pocieszyc :p

:D podobno jak mysli sie ze jest wszystko dobrze.. to napewno nie wie sie wszystkiego :D tak mnie jakos natknelo ;) i i i ile bledow zrobilam? Miodki ;)

cos mi sie zdaje, ze autorka sie wystraszyla naszych madrosci zyciowych :P zrobcie cos, zebym i ja sie wystraszyla :o

Gość majsta
moznaby sie pewnie interpunkcji czepic.. :D poza tym - jakie miodki... ja to robie z czystej zlosliwosci, a wiem, jak mniemam, z nabytego zboczenia :p :D

Gość majsta
pewnie sie przerazila ze moze byc gorzej :o

no z inerpunkcja to juz przesada :P i tak sie tu wyslilam zeby np lÓżko przez \"U\" nie napisac ;) co do madrosci to nie moge sie skupic bo mysle o nie robieniu bledow :P ;)

Gość byki walisz
przecietna Ty chyba interpunkcji nie praktykujesz ;) ? no ale nie bede sie czepiac... idem sobie zostawiam Cie sam na sam z majstrujacym... pewnie juz sie boisz :D 🖐️

Gość majsta
boje :o

Gość majsta
ja nikomu nie zycze nawet stosunkowo dobrych snow, bo nikt nie zasluzyl dzis :p

Gość ja też chcę
znalazl sie taki, co zasluzyl :P ja dzis dla odmiany zycze zabojczo pieknych snow :P zreszta ja juz przeciez i tak 😴

Gość majsta
po prostu chcesz zebym sie czul podle... ale nie ugne sie :o spokojnej... nocy i tak mnie duzo kosztowalo :o