Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berramuda

Kazda ma szanse na milosc ale

Polecane posty

Gość berramuda

Jak chodzicie niektore naburmuszone i zgarbione, to nie dziwne ze ciagle same. Macie takie miny jakbyscie przegraly zycie lub ciagle ktos was ranil.

Gość berramuda
to co ta mina smutna na koncu zdania robi? chyba smutas z ciebie

Gość Bella donnass
Miłośc to wielkie słowo zauważ że wiele kobiet chce adoracji, by miały czas wypełniony, by ktossie nimi zajmował, adorował je, by miłay gdzie z kim pjsc ale to nie miłość to takie miłe spedzenie czasu z kims Miłość to coś o duzo duzo więcej:) to nie handel, ja chcę ja to a ty mnie to, o nie:) jest czyms wiecej niz tylko adoracją, jest pragnieniem dawania, bycia, trwania w podjetych decyzajch itp;0 długopisac:)

smutna mina bo gdyby to co piszesz bylo prawda wiedzialabym co naprawiac.. a tak nadal nie wiem wlasnie najgrsze jest to ze napewno nie jestem smutasem :D -> lepsza mina? ;)

Gość berramuda
ok to moze nalezysz do tego oodlamka osob , ktore maja pecha albo za bardzo szczerzysz zeby:P to tez zle:P

Gość majsta
a ty berramuda do jakich osob nalezysz?

Gość berramuda
ja wlasnie do tych z tematu.Zdaje sobie z tego sprawe , ze dlatego jestem sama i nie potrafie tego naprawic.

Gość ja też chcę
od zawsze wiedzialam, ze za bardzo szczerze zeby :D

Gość berramuda
:)

Gość berramuda
:o

Ty sie nie smuc kolezanko :) skoro i tak jestes sama to mozesz sie smiac i cieszyc ze wszystkiego do woli :D przynajmniej tyle z zycia kozystaj :D a potem reszta przyjdzie :)

Gość berramuda
skoro i tak jestes sama to mozesz sie smiac i cieszyc ze wszystkiego do woli toz sie ciesze:):P do upadlego :o

Gość berramuda
Da sie. Niektorzy sie smieja jak kon:)

Gość majsta
ciekawe ze pisalas pierwszy post w 3ciej osobie ktos ci tak mowi?

ja tylko z glosu ewentualnie.. ale zarazliwie :D a usmiech podobno mam ladny i naprawde duuuzo wiecej sie w zyciu usmiecham niz smuce Tobie tez radze :) i bez ironi mi tu :)

Gość berramuda
sama to wiem, ze brak usmiechu i pewnosci siebie powoduje samotnosc. Mozesz byc piekna, madra, wrazliwa ale jak chodzisz jak smutas, chowasz sie w kacie, masz cierpietnicza mine i zla mine- zawsze bedziesz sama

Gość ja też chcę
majsta na osobach sie nie znasz to byla druga osoba liczby mnogiej :D przecietna problem polega wlasnie na tym, ze mozna i ja ponoc jestem chodzacym tego przykladem ale pokrzywic buzke tez umiem :o i jezyk pokazac :P a jak przywdzieje okularki, to juz w ogole jestem :classic_cool:

ejjj ja naprawde jestem precietna pod kazdym z tych wzgledow ktore wypisalas :) smieje sie tylko nie przecietnie.. nie chodze zgarbiona i zakompleksiona a mimo to ciagle sama :( dlatego uwazam ze szkoda czasu i zycia na zamartwianie sie tym problemem i juz lepiej kozystac z dobrej zabawy i usmiechu - czasami do bolu.. niz z niczego nie kozystac wez sie usmiechnij wyjdz do ludzi i bedzie dobrze :) Ty masz lepiej bo przynajmniej wiesz czego Ci brakuje i mozesz to naprawic.. ja poprostu nie mam szczescia.. to dopiero przygnebiajace :( ale moze to dlatego ze potuklam lusterko? ;)

Gość majsta
odnosilem sie do tematu, nie do postu :p :D

Gość berramuda
fajni jestescie:P

Gość ja też chcę
majsta ano tak :P przyznaje w takim razie racje [choc z trudem i niechecia :D] ale nie omieszkam poinformaowac przecietnej, ze pisze sie "korzystac"* ;) przecietna nie obrazaj sie... taki juz zlosliwiec ze mnie :P za to z Twoimi slowami zgadzam sie w 100% :D nie lubie tylko zwalac wszystkiego na brak szczescia bo w gruncie rzeczy na kazdego przyjdzie czas ale na niektorych po prostu troche pozniej ;)

Gość berramuda
albo wcale nie przyjdzie

Gość majsta
uee, a myslalem ze sie choc troche poklocisz :D bo mialas racje, pisalem o poscie a tylko tematem sie zasugerowalem :D :p no ale niech juz bedzie na moje, przezyje

Gość majsta
a czemu ma nie przyjsc? tylko sie tak nie garb i nie krzyw!

Gość berramuda
A wiesz majsta czasami tak jest, ze ktos ciagle jest sam albo jakies pojedyncze przygody.Duzo jest starych panien, kawalerow.Zasile grono:)Kupie kota, bede robila na drutach.

dzieki za poprawienie mojego okrutnego bledu ;) zawsze sie tego wstydzilam.. ze takie gafy robie i to chyba nawet nie dysleksja :) raczej ignorancja :P mam nadzieje ze w tym krotkim zdaniu malo jest bledow :) nie omieszkam za to ja wspomniec o tym ze czasami trzeba na cos zwalic wine (moze byc brak szczescia) jak juz wszystkie mozliwe alternatywy zostaly wyczrpane.. bede sie trzymac tego piepszonego lustereczka ;) i nie omieszkam rowniez poinformowac \"ja tez chce\" ze tekst typu na kazdego przyjdzie czas dziala na mnie baaardzo podbudowywujaco :) sorry za bledy prosze sie od nich odczepic - sa MOJE :P ;)

Gość ale przeciez ja wiem
ze mialam racje, tylko dzis wyjatkowo lagodna jestem :D ale nie probuj nawet wykorzystac sytuacji, bo moze sie to zle skonczyc :P autorko czas przyjdzie na kazdego, tylko niektorzy moga sie nie zorientowac badz czujna, to nie przegapisz ;) no i szczerz zeby :D jak najczesciej