Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misaczku-p

moj chłopak zdradził mi ze

Polecane posty

Gość misaczku-p

czasami teskni do tego zeby byc sam i innym zazdrosci ale jak zapytałam cyz chce sie rozstac powiedział ze nie czy wy tezmacie takie watpliwosci?

mi czsami chlopak takie rewelacje sprzedaje ze juz je wpuszcam 1 uchem i wypuszczam 2 faceci sami nie wiedza czego chca

Gość neturbinka
ja nigdy. moj maz - mam nadzieje ze nie. zwizek jak to zwiazek - raz lepiej raz gorzej ale nigdy jeszcze nie slyszalam by zalowal bo jest ze mna

Gość misaczku-p
zadarazilmitez ze ma zatwardzenie

Gość misaczku-p
powiedział mi ze nie zaluje ze jest ze mną ale jak sie poklocimy to tak sobie mysli jakby to bylo jakby byl sam,jedzil z kolegami...dałam mu rozwiazanie zapytałam w w zwiazku z tym chce sie rozstac,powiedział ze nie dodał jeszcze ze ja sie bardzo zmieniłam i kiedys byłam inna lepsza

Gość misaczku-p
jak zrobic aby znow sie szalenczo we mnie zakochal?

nie okłamujmy sie rutyna w zwiazku tez swoje robi ile jestescie razem????

Gość misaczku-p
w sierpniu bedzie rok

Gość daj mu wolne
chyba nie jest jeszcze gotowy do zwiazku i zaczyna szukac przyczyn w tobie...bedzie ci wmawial jak to nie jestes zeby tylko nie poczuc ze nie dorsol do zwiazku

Gość to mój pierwszy chłopak
ja jestem w związku z chłopakiem ale bardzo tęsknie za wolnością. całe życie byłam "wolnym ptakiem" że tak powiem. Chcę z nim być ale jednak ciągnie mnie do bycia samej...

Gość chyba taak
ja kiedys chcialam byc sama cale zycie, ale jak poznalam jednego chlopaka to sie bardzo zakochalam i kocham go do tej pory. niestety musialam z nim zerwac, bo sam nie wiedzial czego cche i wkurzal mnie tym juz. no ale moze w koncu zmadrzeje i bedzie chcial byc ze mną. w koncu dobrze nam bylo ❤️

Gość ghgfgh
a ja chcialem byc sam i jestem sam.

Gość chyba taak
raczje paniena na noc bardzooo nie chciała abys z kims był i zobacz udało sie jej to:) nie jestes.. zobacz na gg co tam u niej, moze znow chce sobie ponic bravo, byc pocieszoną albo abys napisał gratuluje ona uwielbia takie prozne słowa, lubi jak ją wynoszą na ołtarze

Gość chyba taak
29.05] 10:36 od 2004 roku wiedział, czego chche ze kocha mnie:) Ale błedem było ze 2 raz zwierzał sie mongołowi Alce. I ona najuszyła ile sie da! Nie mogła zniesc, ze któras czyli ja jets i bedzie taka szczesliwa! A ona sie natsrała o łapanke, urodziła i go nie ma! I to ja trafiało wiec ciagle mu tego dzieciaka wypomina, ze mu urodziła I co z tego, sobie tez urodziła. wiec niech bawi. ja mu tez urodzę:) Synka i córeczke, ale w przeciwienstwie do niej nie wypomne, bo to moje dzieci:) kochane:)

Gość chyba taak
leków dzisiaj nie wzielam :( dlatego takie glupoty piszę

Gość chyba taak
Niech bawi te dzieciaki, a jak nie chce niech zawiezie obie WIktorowi a nie mojemu głowe zawraca:)

Gość chyba taak
ciekawa jestem co pomyslała Wiktor jak przeczytał w gazecie ze ona ma dziecko drugie! Mysle, ze to mądry facet od razu pomyslała ze znalazła sposob na zycie!:P cwane babsko..