Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mające tego dosyć

Lista glupot polityków

Polecane posty

Gość fuentes
Dopisałabym jeszcze zakaz pokazywania "Czterech pancernych i psa". Plus projekt zezwolenia tirom na jazdę w upały - z tego co wiem jeszcze to nie weszło. Zakaz zapraszania na lekcje osób odmiennej orientacji. Zakaz cesarskiego cięcia. Zakaz spotykania się na basenie gejom w jakimś tam mieście. Nie w wodzie, tylko w knajpce. Tyle w kraju jest do zrobienia, a oni się zajmują pierdołami, lustracją i tym który ma konto w Szwajcarii. Ludzie, przecież to wszystko z naszych pieniędzy!

Mnie też ten zakaz cesarskiego cięcia załamał... Mnie na pewno czeka, bo mam bezwzględne wskazanie, ale już teraz odkładam na poród prywatny, bo nie wiem jaką sytuaję w szpitalu zastanę...

Ale z tymi rozwodami to chyba wymyśliłaś? Albo niech ogłoszą zakaz ślubów cywilnych, same kościelne dla wszystkich ;) To w stylu tego rządu

niestety nie wymysliłam na onecie był jakiś czas temu artykuł, że taki projekt powstaje ponieważ rodzina jest podstawową komórką społeczna i podlega szczegolnej ochronie bla bla bla nalezy za wszelką cene przeciwdziałac jej rozpadowi inny kwiatek - nalezy zakazac rozpowszechniania twórczości Jana Brzechwy jako propagatora: - gejostwa \"Akadamia Pana Kleksa\" - braku higieny osobistej \"Natka szczerbatka\" - zarozumialstwa \"Samochwała w kącie stała\" - lenistwa \"Na tapczanie siedzi len\" - kłamstwa - nie pamiętam tytułu, o tym chopczyku co kłamał, ze wysłał list itd. itp.

A poza tym Brzechwa i Tuwim to byli Żydzi i trzeba pozmieniać nazwy ulic, jeszcze mi się o uszy obiło.

Gość nawiedzona przerażona
I był jeszcze taki wic, że Rydzyk pisał podanie o dotacje unijne na rozwój swojej szkoły, a sam podburzał wiernych przeciwko Uni :P

Gość nawiedzona przerażona
I ostatnia perełka- Nowa Lista Lektur Obowiązkowych. Bez komentarza.

Gość tuuuuja
Najpiękniej wygladał Pan Prezydent Kwaśniewski - gdy zataczł się w Katyniu,albo spieprzał po drabinie.