Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara mustafa

Jestem 23 lata po slubie i tak sobie pomyslalem...

Polecane posty

Gość kara mustafa

Ze nie przypominam sobie ,zeby powiedziala ,ze mnie kocha.Przed slubem znalismy sie krotko ,jakies poltora roku.Potem musielismy sie spieszyc ze slubem ,bo dziecko bylo w drodze. Ne zdradza mnie ,kochamy sie okolo raz na tydzien i wydaje sie byc szczesliwa .Kiedys napisalem z wojska list milosny, to odpisala ,ze ona tak pisac nie potrafi ,a wiem ,ze ten moj jedyny list przechowuje do dnia dzisiejszego.A ten lisy ,ktory napisala podarlem ze zlosci i od tego czasu nie mowie ,ze ja kocham .A czas tak szybko minal ,ze nie zdazylem jej zapytac o to.A moze balem sie ,ze zaprzeczy?.Dziwne...ale prawdziwe.

czasami slowa to nie wszystko licza sie tez gesty...:)

\"A czas tak szybko minal\" piekne słowa-niestety czas nie jest dla nas łaskawy-jednak żeby kochać nigdy nie jest za późno!! Pogadaj z nią przy winie-zróbcie sobie jakiś wypad na to nigdy sie nie jest za starym...:-) pozdrawiam

Gość no ale bez przesady
przez 23 lata to choc raz powinno sie powiedziec, ze sie kocha. moj facet tez twierdzil, ze nie umie takich rzeczy mowic, ale nauczyl sie po okolo roku. ;) dzieki bogu! nie moglabym jakby mi nie powiedzial. i to nie sa puste slowa bo wiecej jest tych gestow, ze mnie kocha ale slowa sa takim dopelnieniem. :D

Gość zboczona starucha
Niektórym jakoś ciężko przechodzą przez gardło wyznania uczuć, ale już samo to, że przechowuje ten Twój list, bardzo wiele mówi.

Gość a ja uwielbiam
Zachowała ten list, nie pomineła go milczeniem, jest z Tobą, jest przy Tobie....kocha Cię tak samo, jak Ty ją. Gdyby tak nie było, nie bylibyście razem.