Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pałis Hiłton

Czy porzucacie swoje przyjaciółki kiedy znajdujecie sobie chłopaka?

Polecane posty

Gość Pałis Hiłton

Powiedzcie dlaczego tak wiele dziewczyn robi?:(

Gość puste laski tak robią

Gość do chyba taak
ja sie nie dziwie:) miłosc to najwiekszy skarb:) i na poczatku nie mozna sie nasyci ukochana osobą:)

Gość Pałis Hiłton
wcale nie, to jest bardzo szerokie zjawisko.

Gość Pałis Hiłton
ja robię tak zawsze :O tzn będę robić jak w końcu znajdę chłopaka w końcu mam już skończone 13 lat

Gość Pałis Hiłton
a ja sie dziwię:O tzn. nie dziwie sie przez pierwzsych pare miesiecy, ale potem żeby nie miec czasu dla przyjaciółi bo facet wazniejszy? To w co wierzyć?

Gość Pałis Hiłton
nie podszywac sie:O

Gość kkaaroolcia25
Jesteś tą zapomnianą? Ja mam wrażenie, że koleżanki rzadziej chcą się ze mną spotykać, BO JA mam faceta. Jakby zakładały, że cały czas chcę spędzać tylko z nim. Nie lubię, kiedy osoba, z którą się umawiam, żeby sobie pogadac w 4oczy, przyprowadza (często bez uprzedzenia) swoją drugą połówkę. Zapominają, że to dla mnie obcy człowiek i nie mam ochoty się przed nim wywnętrzać. Kiedyś wprost powiedziałam koedze, który od pewnego czasu wszędzie chodzi ze swoją dziewczyną, ze chcę opgadać z nim SAMA. I głupio się czułam, jakbym chciała go poderwać czy coś. Ale jego znam od kilu lat a ją od kilku miesięcy. Co o tym sądzicie?

Gość ryszarda_P
Moje "przyjaciółki" porzuciły mnie, gdy znalazłam sobie faceta. Im - jednej singielce, drugiej - w związku na bardzo dużą odległośc nie pasowałam ja. Skończyły się narzekania na chłopów itp. skończyła się "przyjaźń". Teraz tylko obgadują mnie za moimi plecami.

Gość ugser
taaa nie podszywac się a sama to własnego nicku wymyślić nie łaska tylko korzystać z cudzych :O biedna Haris Pilton

zrobilam tak i bardzo tego zaluje bardzo

Gość Była_Przyjaciółka
Miałam przyjaciółkę, zawsze wszystko razem robiłyśmy, wszystko o sobie wiedziałyśmy, nio taka przyjaciółka, że tylko pozazdrościć. Niestety poznała chłopaka i olała mnie kompletnie, nawet na 30 min nie mogłyśmy się spotkać bo wiecznie nie miala czasu. Po jakimś roku bycia z Nim chciała się ze mną spotkać...i wtedy to ja ją olałam. Mówimy sobie "cześć" i wysyłamy życzenia okolicznościowe...nic poza tym. Kobiety są wredne. Niedługo bierze ślub...jeśli mnie zaprosi, to nie wiem czy pójdę.

Gość tak malo was z tym problemem

Gość no własnie na kazde spotkanie
bierzez ze soba faceta a ja chce pogadac tylko z nia i powiedziałam jej o tym , nic sie nie zmieniło:O Dalej nie miała czasu dla mnie. Jak cos potzrebowała to wtedy sobie przypominała o mnie. Teraz jas olałam. Ale mi przykro.

Ja mam tak samo , i jeszcze najlepsze ze jak ktoras sie pokloci z facetem to od razu wiedza do kogo przyjsc :/

Gość pt84
A ja za to z kumplami na piwo za czesto nie mogę pójść bo chyba wszyscy zajmują się swoimi dziewczynami i czasu nie mają żeby tak wyjść pogadać :( , więc dziewczyny nie narzekajcie tak bo nie tylko Wy macie takie problemy.

to chyba troszke niedojrzałe przyjaznie macie (mam nadzieje ze nikogo nie uraże) ja potrafie to pogodzic bez problemu. i gdy moja przyjaciolka ma kogoś (częstsze zjawisko) to zdaje sobie sprawe ze moze miec mniej czasu, czasem bedzie z nim , ale tez potrzebuje nadal spotkan tylko tematyka inna:) da sie zrobić naprawde!:)

To dotyczy nie tylko kobiet, facetów też. Miałam wielu super znajomych, większość z nich po znalezieniu sobie dziewczyny pozamykała się z nimi w czterech ścianach i słuch o nich zaginął. Ja i mój facet jesteśmy bardzo towarzyscy i w domu nie znosimy siedzieć, ale rzadko kiedy udaje się nam wyciągnąć gdzieś jakąś znajomą parę. Kurde, ludzie mają po 26, 27 lat i w sobotę wieczór siedzą w domu, 8ma a oni już śpią. Nigdzie nie chodzą, siedzą razem w domu całymi dniami i się na siebie patrzą...Jak tak można? Związek to jest przygoda, a nie siedzenie na 4 literach w domu.

ja wiem, że wszystko mozna pogodzić, ale ska mam wiedziec , że ktos sie tak zachowa:O w takiej sytuacji.

Gość o szlag by to
niestety ja tez jestem ta porzucona przyjaciólką, ale nie mam zamiaru walczyc o odnowienie naszych relacji, zawsze jak miala kłopoty to wiedziala gdzie sie zglosic, wydawalo mi sie ze mozemy na sobie nawzajem polegac, do momentu kiedy nie przepadla, poznala goscia i cisza, tel milczy, gg milczy, zero maili, dzieli nas pareset kilometrow... niech spada na drzewo, szkoda slow na takie zachowanie, wczesniej to bylo mi przykro i łezka w oku sie krecila, ale teraz nie mam zamiaru sie przejmowac, niech zdupca

Gość czarne sombrero
ciekawe, czy one mają przynajmniej jakieś obiekcje i wyrzuty sumienia:( chociaż wątpię ...

no włąśnie ciekawe czy maja? Ale kto wie czy kiedys same nie znajda sie w takiej sytuacji?

Gość Pałis Hiłton
dzwoniła do mnie po nocach zeby sie wypłakać i jej słuchałam a ja nie mogłam dzwonic bo faceta miała:( i mogłam go obudzić:O eh

Gość czarne sombrero
A mnie moja exprzyjaciółka zaprosiła z łaski na uciechę na swój ślub smsem. W ten sposób dała mi do zrozumienia, ile znaczyła dla niej nasza znajomość. Teraz chce mi się z tego śmiać, ale wtedy było mi naprawdę przykro:(

A ja miałam kiedyś super przyjaciółkę na studiach. Ona znalazła sobie faceta, ja też, i jakoś samo się rozpadło. Straciłyśmy kontakt, ale nie jesteśmy jakoś pokłócone czy coś. I ona, i ja już z tymi facetami dawno zerwałyśmy. Głupio wyszło, a przyjaźń była naprawdę na 5. Ona potem do mnie smsowała, ja jej odpisałam, i tyle. Tęsknię za nią. Myślicie że wypada mi ją zaprosić na swój ślub? Oficjalnie, zaproszenie, telefon itd. Kiedyś jej obiecałam że będzie moją drużką... Nie zbłaźnię się? Naprawdę chciałabym ją widzieć w ten szczególny dzień...

A mnie \"przyjaciółka porzuciła\", gdy zaczęłam spotykac się ze swoim chłopakiem, mimi, że o nią zabiegałam bardzo! Ale ona nie mogła znieść, że jestem szczęliwa i mam kogoś, a ona nie. A ja zawsze przy niej byłam, w najlepszych i najgorszych chwilach.

Gość ja bym zaprosiła
dawna przyjaciółkę na slub:) kimmm...czasem i tak sie zdarza.