Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna

co u was słychać 35 latki

Polecane posty

Gość Piękna

chciałabym wymienić się doświadczeniami z ludźmi ok. 35 lat. Co u was słychać, jak wam się w życiu ułozyło, czy spełniły się wasze marzenia, a może jestescie rozczarowane?

Nie spełniły się moje marzenia, ale nie jestem rozczarowana, bo dalej mam o czym marzyć :) Nie ułożyło mi się tak, jak chciałam, musiałam skorygowac pewne fakty w życiorysie i teraz jest ok. Mam gdzie mieszkać, mam się do kogo przytulić, mam się z czego utrzymać - czyli nie jest źle. A co do marzeń... jak wygram w totka, to.... :)

Gość Piękna
ja też może nie mam do konca tak jak sobie marzylam jak byłam młoda, ale generalnie nie jest źle. Mam męża( może nie doskonalego) mam super synka, pracę. Jesteśmy zdrowi, ale czuję że czegos mi brakuje ,ale nie wiem czego.

a ja nie czuję niedosytu... jasne, że mogłabym mieć więcej, lepiej itd ale życie nauczyło mnie tego, zeby cieszyć sie z małych spraw, umieć korzystać z tego, co się ma a nie ciągle gonić za czymś nowym albo uważać, że coś mi się należy albo coś jest mi dane raz na zawsze

Gość Piękna
masz oczywiście rację, ale człowiek zawsze dąży do tego zeby mieć lepiej, żeby mieć więcej i robi to podświadomie. Ja tez cieszę się z tego co mam, ale napewno cieszyłabym się bardziej gdybym więcej dostała od losu. Oczywiscie nie za wszelką cenę tylko tak poprostu.

No jasne, że wolałabym mieć piękny dom, 20 ha łak i pastwisk, stajnię na 30 klaczy zarodowych itd. Ale to marzenia ściętej głowy są i nie zaprzątam sobie nimi głowy W razie wygranej kumulacji wiem, na co wydałabym kasę ;)

Gość Piękna
widzę ,że kochasz wieś i konie. Ja też ale nie chcialabym hodować ich hodować. Też chciałaby mieć piękny dom może ze dwie sztuki tych pięknych zwierząt. Jeden dla mnie drugi dla mojego syna. Mi się marzy taki piękny ogie biały w brązowe łaty ( takie jak mają krowy)a ty Ewa 33 masz dzieci?

No tak, to zupełnie marzenia... na ogierze daleko byś nie ujechała Nie, nie mam dzieci.

Gość Piękna
Całe życie jeździłam na ogierze i wierz mi jeździ się prawie tak samo

Gość Piękna
Czy nie ma więcej kobiet w moim wieku

Całe życie jeździlaś i nawet nie umiesz poprawnie nazwać maści konia? dziwne troszkę...

Cześć Piękna i inne 35latki :) ja mam 35 lat, co do marzeń, żadne się nie spełniło, ale jestem szczęśliwa, chociaż troszkę znudzona :) Pozdrawiam.

Gość Piękna
Do Ewa 33- ja tu nie piszę , żeby walić jakąś terminologią fachową znaną tylko jeźdźcom i stajennym. Szukam tu rówieśniczek, a poza tym nie wiedziałam że jesteś taką fachurą w temacie dlatego pisałam zwyczajnie i zrozumiale dla innych, bo nie kazdy wie co to znaczy srokaty koń. A poza tym to jak ci coś nie odpowiada to nie pisz.

Gość Piękna
Laprimavera napisz coś więcej o sobie

Gość załosne doprawdy
baseny? wille? ogiery?? nie no jasne jasne , kazdy chce wiecej wiecej sie nachapac w zyciu ... hm ja pracy od 2 lat nie moge znalezc i ledwo wiaze koniec z koncem .

Cześć dziewczyny. Ja niestety na horyzoncie widzę 40-tkę. Jestem z życia dużo bardziej zadowolona niż jak miałam 20 kilka lat. Choć pewnie obiekltywnie można uznać że niewiele osiągnęłam. Ale dla mnie ważne jest to, że zachowałam młodość, świeżość i otwartość umysłu. Robię drugie studia, zmieniłam zawód, radzę sobie w życiu całkiem nieźle, biorąc pod uwagę jeszcze, że jestem całkowicie sama. No i zachowałam urodę, mam wrażenie że niewiele moich rówieśniczek może się pochwalić takim wyglądem i taką figurą. Fakt, wkładam w to dużo pracy, chodzę kilka razy w tygodniu do siłowni i jestem na restrykcyjnej diecie. Ale dieta w tym wieku to priorytet, bo to nie tylko kwestia estetyki, ale nade wszystko zdrowia.

Gość hajajklk
Co niby jest żałosne, że komuś w życiu wyszło lepiej niż Tobie?

\"PIEKNA\" - no cóż w temacie \"konie\" dowiodłaś,że jestes iognorantką. Terminy, okreslenia uzywa się automatycznie... jesli sie jezdzi konno i już pomijając ..\"całe życie\"..) Co do ogierów to kolejny dowód twej niewiedzy. Aż ciarki SERDECZNE POZDROWIENIA DLA EWY . Ja też marzyłam o stajni koniach i...spotkałam bratnia dusze i powoli w tym temacie \"tworzymy\"...

Jezu, a myślałam ,że dziewczyny w naszym wieku wolne są od zazdrości i bezsensownej krytyki. Przeliczyłam się. Tak więc mimo fajnie zapowiadającego się topicu , chyba nie ma co się udzielać. Jak zmieni się klimat, chętnie cos napiszę.

Gość widzisz Piekna
a chciałas dobrze , takie sa te 35 latki jakies zazdrosne , zawistne . Ech Baby :-0 .

Gość widzisz Piekna
:-) haaa dokładnie

Gość piękne
bueheheeheheheheheheh GŁUPIE STARE CI.PSKA!!!!!!!

Myrevin-witaj w klubie..wiek ten sam ;) nawet podobno mieszkamy w tym samym miescie?

Gość do bluesky
napisz cos o tych drugich studiach, czy zmusilo Cię zycie czy sama chcialas, ja myslę o rozpoczeciu nowych studiow zeby cos zmienic w swoim zyciu , ale mam 34 lata i obawty czy sobie poradzę, czy mi się bedzie chcialo uczyc ( kierunek nie jest najłatwiejszy)

hey kobiety w srednim wieku ja przy was to pewnie dziecko mam 25l, i osiagnełam moim zdaniem duzo, jak na swoj wiem i w porownaiu do innych po 30 ce skonczyłam studia, mam prace zmieniam ja na lepszą, jestem mezatka od 2 lat, mamy własny dom, duze podwórko,własna firmę i jestemy szczesliwi. nie musze martwics sie kredytami na zakup mieszkania i spłacac go 30 lat nie mieszkam katem u roddzicow czy w 3x3 kawalerce....\\ to tyle

Myrevin-hmmm...Warszawa? troche w tym przesady,ale czemu nie? ;)

cześć kobitki to ja Piękna , musiałam zmienić pseudo, bo do tamtego zapomniałam hasło.Czy jest tu jeszcze jakaś 35 latka