Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b lee 82.

czuje sie taka tlusta na twarzy...

Polecane posty

Gość b lee 82.

:( cera mieszana i tlusta troszeczke tradzikowa, z ropnymi krostkami... (sa malutkie niby nawet niewidoczne i nie jest ich tak wiele jak kiedys ale nadal sa) a pozattym strasznie rozszerzeone pory! okropienstwo! Ostatnio bylam na oczyszczaniu tzn juz zm-c po paru dniach to samo, a le najgorzej, ze ja sie czuje ciagle tak tlusto na tej twarzy moze macie jakies RADY ale tylko powazne i sprawdzone! CZY MIKRODERBRAZJACJA pomoze???

Gość b lee 82.
czy nappprawde niKT nie pomoze??

Gość b lee 82.
:(

Gość oliwka hipp
wlasnie wyprobowalam ta oliwke. jest naprawde super do swiecacej cery! kupilam ja juz dawno jako zapasowa do ciala po j&j, ale wyczytalam na forum ze jest swietna wlasnie do swiecacej twarzy. i to prawda!!! sprobuj! wtarłam oliwke wacikiem, a po 2 min wytarlam twarz chusteczka i stala sie matowa. minelo okolo 3 h a ona nadal matowa!!! i nie zanosi sie na blyszczenie!!! ciakawe tylko czy nadaje sie pod puder...?... musze wyprobowac. ale polecam z calego serca. wczoraj tez szukalam recenzji na temat zelow do twarzy i kremow matujacych bo akurat mi sie pokonczylo wszystko i musze cos kupic. i znalazlam taki z firmy BARWA siarkowa moc. niby zajebisty. zamowilam go w aptece internetowej bo podobno ciazko je dostac. zobaczymy czy beda dobre. w damskiej torebce sa oceny tego kremu i zelu.

pomozesz sobie czytajac topiki, w ktorych ludzie o tym pisza zamiast zakladac nowy. skorzystaj z wyszukiwarki. pozdrawiam

Polecam krem Thalgo do cery tłustej świetnie niweluje przetłuszczanie sie twarzy. Pozdrawiam

Gość oliwka hipp
a na te krostki moge ci polecic mydlo ziolowe boniderm i masc aknemycin. mialam pare lat temu straszne syfy (w wieku 22-24 lat) i pomoglo mi to na tyle, ze do tej pory nie mam prawie nic.

na kolejnym topiku - bo na ten temt ich wiele - polecam krem matujacy dax cosmetics super matuje skore, pomaga zwalczac niedoskonalosci i kosztuje okolo 10 zl http://www.ceneo.pl/388041 jesli chodzi o oliwke hipp to tez czytalam duzo o jej zaletach ale u mnie to totalna porazka

Gość b lee 82.
myslalam, ze oliwka ma raczej tlusta konsystencje? no ale jeszcze po czytam o tym;)

Gość oliwka hipp
ale te kosmetyki barwy tez sa podobno dobre na krosty.

Gość oliwka hipp
no ja tez tak myslalam o tej oliwce dlatego nawet balam sie wyprobowac... lezala w szafce ze 3 m-ce! az dzis posmarowalam sie bo krem mi sie skonczyl.

Gość oliwka hipp
jak dotykam twarzy to jest taka miekka, jakby moze i tlusta po tej oliwce, ale nie wyglada wcale a wcale na tlusta. m a d z --------- dlaczego u ciebie ta oliwka to porażka?

Gość ametria
Mi akurat oliwka hipp bardzo wysuszyła skórę. Krem dax jest dobry, fajnie matuje.

Gość oliwka hipp
o kurde!!!!!!!!!!!!!!!! ten krem i zel to wyskakuje calkim inny niz dalam linki!!!!!!!!!!!!!

Gość oliwka hipp
oliwka ci wyszuszyla???? chyba kazda skora reaguje inaczej. co jednym bardzo sluzy ionnym szkodzi... moze i mi wyszuszy... teraz to ciezko powiedziec po jednym zastosowaniu. ale jak narazie to super.

Gość oliwka hipp
no cóż, ja po prostu Lubię Używać tę BejbIkową oliwkĘ - mnie pomAga Na cerę jAk żadna inna do tej chwiLi :)