Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rewelacja.

Wiekszosc Polek to

Polecane posty

niestety straszliwie zakompleksione osoby :( skoro musza dowartosciowywac sie ublizajac innym. zycze wszystkim tym paniom milego dnia i troche wiecej luzu w stosunku do samej siebie pozdrawiam :)

Gość wydupcaj

To prawda :o Ja tez mam kompleksy, np. mam niezbyt piękną cerę, ale nie obrażam z tego powodu dziewczyn, które mają gładkie buźki :o No ale jak widać niektórzy właśnie w ten sposób się dowartościowują. Ciekawe na jak długo :o

Gość przesadzacie
Myślicie, że tylko maszkarony obrażają inne kobiety? Moja siostra jest atrakcyjną dziewczyną, a jak widzi Dodę w telewizji to mówi:"ta to jest gruba", kiedy widzi Bellucci, to mówi: "jaka ona brzydka" itp. Nie tylko kobiety, które mają kompleksy są mściwe i nie doceniają urody innych kobiet. Ja osobiście klika kobiet uważam za brzydkie i jakoś nie wstydzę się o tym mówić. Ja raczej zwaliłabym to na gust: każdy ma inny gust, a jak ktoś patrzy na Jolie i widzi brzydką kobietę, to ma skłamać i powiedzieć, że jest ładna?

A po co to w ogóle komentować??? Ewentualnie można powiedzieć "nie podoba mi się ona" i tyle, a nie, że od razu brzydka!!