Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xs

Macie już plany na wakacje? jak spedzicie urop?

Polecane posty

Kto na zorganizowane? kto w ciemno? dokad? :) moze ktos znalazl fajna oferte... albo poleci jakies biuro przy okazji... ja wciaz grzebie w ofertach.... piszcie 🌼

axxk -> szkoda :(, ale bedzie odnowiony domek, prawda? :)

dzieki za link :), ale jestesmy nastawieni na inny typ wypoczynku, caly czas szukam jakis fajnych wczasow

noo napiszcie chociaz dokad jedziecie :)

Gość upuph

bedzie odnowiony a ja wykończona:(

Gość zima byl meksyk
latem bedzie Austria:D

a gdzie w chorwacji? :)

Gość ja jade do zakopanego
na tydzien, pozniej do tunezji na 2 tyg prawdopodobnie. moje znajome polecialy teraz na 2 tyg. do tunezji z all inclusiwe za 980 zl!! tyle, ze kupilw wycieczke jednego dnai i nastepnego juz polecialy dlatego tak tanio. a pozniej nad białe i do lwowa.

zima byl meksyk--> oryginalnie :) axxk--> odbijesz sobie za rok :)

Gość ja jade do zakopanego
do tej tunezji tak tanio to z biurem exim tours

ja jade..._> no co TY??? ja tez wlasnie chcialam na 2tyg do tunezji nawet all nie musi byc byle jakos zamknac to za 1600zl/os bo w tmy roku gorzej z kasa. a do tunezji jedziesz dokad i za ile jesli mozna wiedziec?

Gość ja jade
jeszcze nie wiem gdzie do tej tunezji jade i za ile ale mam nadzieje tak w ostatniej chwili kupic tak tanio. a bez all tylko z 2 posilkami to jest troszke taniej teraz (tak z 50 zl). moze w czerwcu czy licpu bedzie jzu drozej ale mysle ze w 1500 spoko mozna sie zmiescic na 2 tyg.

Gość ja jade
tyle ze to hotel 3* ale podobno lepszy niz 4* w egipcie! te znajome pisaly mi smsa ze w tunezji ladniej niz w egipcie. tylko wycieczka na sahare (bo sobie wykupily) az 400 zlk. ale na 2 dni.

dziekuje 👄 ja juz bym chciala zarezerwowac na lipiec na 2tyg bo ekipa juz praiw zebrana :D

Gość ja jade
na tydzien bylo do tego hotelu (hotel PRIMA LIFE SAFA w HAMMAMECIE) bylo za 680 zl a na dwa za 980 zl.

aaaaa :( ten hote co wyslalas za 2 tyg juz ponad 2000 :( szkooda ale szukam na eximie :D

Gość ja jade
a wycieczke zalatwialy z www.travelplanet.pl w tamtym roku bylismy wszyscy w egipcie zalatwiajac przez travelplanet i bylo super. ale wtedy bylismy z biurem alfastar. alfastar ma fajowych rezydentow egipcjanow mowiacych po polsku! ;) :P

Gość ja jade
no jak macie ekipe to musicie wczesniej bo w ostatniej chwili najtaniej ale tez nie ma za duzo wolnych miejsc. gora dla 4 osob pewnie. chociaz niewadomo. ja znalazlam tez do grecji na 2 tyg za 750 zl czy cos takiego ale bez zarcia i na jakims zadupiu.

hehehe ja w tamtym roku bylam w egipcie 2 tyg w Hilton Long beach last minute z al incl wykupilismy chyba 3 dni wczesniej a 3000 za osobe :o a szukalismy przez wakacje.pl i to bylo biuro sun&fun a w tym roku szukamy zxeby bylo fajnie i tanio bo tydzien to za krotko ;)

Gość ja jade
patrzylas na www.travelplanet.pl ?? bo tam sa oferty ze wszystkich biur.

ja jade... narazie sa 3 osoby pewnie beda 4 niewiadomo... dlatego tak jak powiedizals czym predzej zarezerowac tym lepiej... patrze na sousse bo tam w sumie fajnie tylko hotele na ktorych srednia ocen jest 2,5 itp... (ja zawsze hotel sprawdzam na wakacje.pl i czytam opinie) jestes kochana dzieki za odp

Gość ja jade
no my dokladnie tak samo!!! w egipcie bylismy tydzien a z dolotem wyszlo 5 dni calych w tym wycieczka do kairu i safari ze na odpoczynek niewiele zostalo. moi rodzice zawsze rezerwuja z wakacje.pl to to samo co travelplanet. teraz chcemy na 2 tyg i tanio! ;) a w egipcie bylismy w hotelu RIMMAWERA 4*

Gość ja jade
nie ma sprawy. :D ciesze sie ze pomoglam. :D

ja juz za tydzien wybieram sie na 9 dni na sardynie, pozniej 2 tygodnie w polsce, nastepnie 16 dni w sankt petersburgu i w sierpniu mozliwe, ze darłówko, a jesli nie to moze stopem na wegry lub slowenie :)

patrzylam, na wakacjach niby tez i dupa ... niby sa oferty... ale.. no wlasnie. Twoim kolezankom sie trafilo , nawet bez all zapolacilabym 1700 i bym byla happy. a tu...