Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xs

Macie już plany na wakacje? jak spedzicie urop?

Polecane posty

--> cioccolata super, masz wszystko juz zapolanowane :D -->ja jade... no widzisz :) jezdzilam z rodzicami to zawsz w 5* akies hilotony i takie tam, teraz byle taniej a tunezja tansza niz egipt wiec na niej sie skupiam,

Gość ja jade
oj link nie dziala. tam jest na 2 tyg z 2 posilkami za 996 zl, hotel 3* ale jakis rozrywkowy

Gość moi drodzy
polecam CZARNOGÓRA! kto nie był niech jedzie!!!!!!!

Pariss---> bylam w turcji 2 razy w alanyi, sumie chodzi nam bardziej o plaze i imprezy wiec to dobre miejsce bylo, zwuedzac raczej nie bedziemy, ale tez szukalam jesli chodzi o Turcje i tez nie moge znalezc...

Gość ja jade
znalazlam to na travelplanet. hotel panorama-sousse

Gość ja jade
ocena tego hotelu to; Skromnie wyposażony hotel dla mało wymagających Klientów nastawionych głównie na zwiedzanie lub korzystanie z nocnych uroków miasta Sousse.

moi dordzy--> w sierpniu bede w serbii i czrnogorze ale to inna bajka ja jade--> wow, i to jest ostateczna cena? bo chcielismy tam jechac kosztuje ok 1500 za 2 tyg opcja hb i wlasnie sie zastanawamy tylko najwczesniej 5 lipca mozemy

Gość ja jade
jest tez hotel PALM INN za 1003 zl na 2 tyg. ale wylot tez juz 2 czerwca. a kiedy mozecie najwczesniej leciec?

http://www.gti-travel.pl/oferty/7083.pdf wylot jutro, ale taka podobna oferta bedzie od czwartku na wylot 6 czerwca. Zobacz biuro Wezyr, może tym razem nie Alania a Kemer np. blisko Antalyi (piękna) albo Fethiye lub Marmaris ? Osobiście wolę Turcję niż TUnezję, byłam w Porcie El Kantoui i na Saharze. A kiedy chcesz jechać?

Gość ja jade
no to co znalazlas tez niezle. a te ceny co ja podaje to ostateczne

05 lipca ja jade a wy kiedy jedziecie? i na ile? dzieki ze mi tak pomagasz naprawde strasznie to mile... ja ogolnie z ciekaowsci pytalam bo myslalam ze ktos cos juz ma na oku, a tu taka pomoc! 👄

Paris--> ogolnie lipiec, najwczesniej 05. dzieki za pomoc, na turcji sie nie znam bo tylko w alanyi bylam (czyli w sumie nic nie widzialam) a dupe stamtad raz ruszylam na rafting i to wszystko :D

Gość ja jade
ja musze leciec. papapa.szkoda, ze teraz nie mozecie leciec do tunezji to kupilibyscie o conajmniej 500 zl taniej. ale pewnie w lipcu na poczatku lub czerwcu tez tanio kupicie. a moze sie tam spotkamy??? nie wiem kiedy my polecimy ale tez najwczesniej w lipcu! :D tylko ze my bedziemy w ostatniej chwili kupowac. nawet dzien przed wylotem.

za dwa tydonie do Nowego Jorku, potem Portland (usa) i potem Miami Beach 2 tyg, a pozniej lecimy do Los Angeles, Malibu, Las Vegas i Grand Canion :)

ja jade---> ceny w GTI też są ostateczne :) xs --->szkoda, ze nie byłas w Kapadocji np, albo na twierdzy w ALanii, restauracji Dimcay, wodospad Manavgat, amfiteatr w Aspendos, tam sie nie mozna nudzic , tam na nic nie ma czasu. Ja wrocilam 23 maja a juz na wrzesien szykuje sie znowu, a mialo byc Sharm ;) lece, pa 🖐️

Gość teletele
nie boicie sie tak na ostatania chwile kupowac biletow?a jak wykupia czy co?na czym to polega? a to nie jets tak, ze jak sa oferty w last minute to juz sa tansze? i bez roznicy kiedy wykupisz bilet yhm yhm ymh?

ja ade--> dizeki fajnie by bylo jakbysmy sie spotkaly, moze jak bedziesz mogla to zajzyj na topik dzieki :) Paris wlasnie przegladam , dzieki za pomoc 🌼 superpomoca--> fajnie na ile jedziesz?

paris--> na twierdzy bylam :classic_cool: telelele>>ja sie troche boje, dlatego wole jakos teraz kupic...

Gość oj nie wlasnie
ale nie zawsze w last minute jest tak tanio jak pare dni przed wylotem. np. moja siostra z kolezanka miala leciec na krete i za pozno (o pare godzin) odeslaly dokumenty do biura podrozy i ktos im zajal miejsce!!! no i w koncu tez do tunezji polecialy tak tanio. za niecale 1000 zl na 2 tyg. a takich tanich ofert w last minute to nie widze tylko za pare dni przed odlotem jest tak tanio.

Gość teletele
no wlasnie bo jaka jest pewnosc, ze kupisz na dzien przed wyjazdem..ale zdziwilam sie ze az tyle ludzi wyjezdza za granice na wakacje, w ogole zdziwilam sie, ze robicie sobie wakacje..ale to bardzo dobrze..u mnie w domu moi rodzice to w ogole nigdzie ni wyjezdzaja na jakies wczasy, robia sobie urlopy ale spedzaja je w domu..tak juz sa nauczeni..a mnie tez ciagnie w swiat i uwazam, ze tzreba sobie sprawiac takie przyjemnosci.pozdrawiam

na 3 miesiace :) Aha- i jesli ktos jeszzce nie byl w Tunezji to polecam, jam ieszkalam w hotelu 3* i mialam 2 posilki dziennie- jedzenie bylo przepyszne, bylam niedaleko Hammametu - Sousse- mniej wiecej, hotel sie nazywal Molka- wystroj taki sobie- ale spedza sie tam w koncu tylko noce :) klimatyzacja za to super i lazienka w pokojach i balko- to najwazniejsze, baseny w ogrodzie, plaza 10 m. od hotelu, ale najlepsze to jedzenie mmmmmmmmm :D pycha bylo!

Gość oj nie wlasnie
nie ma sie czego bac. oni po prostu zcasem daja takie tanie oferty bo jak ktos kto wczesniej wykupil wycieczke rezygnuje w ostatniej chwili to oni juz mu przewaznie kasy nie oddaja (jeszcze zalezy kiedy zrezygnuje i czy mail ubezp. na taki wypadek rezygnacji) i wystawiaja taka wycieczke ponownie za polowe ceny.

Gość teletele
dzieki;) ja nie za bardzo sie na tym znam jeszcze..a warto wiedziec jak to wszystko dziala i zeby jak najwiecej kasy zaoszczedzic na inne wypady.

Gość oj nie wlasnie
no wlasnie trzeba jezdzic poki mozna (nie ma sie dzieci) bo to wbrew pozorom nie jest drogo. a wrecz coraz tansze sa wycieczki zagraniczne, to juz w polsce jakby sie chcialo taki standard miec hotelu i pelne wyzywienie to byloby drozej. bylam z 5 lat temu 8 dni nad polskim morzem to nie dosc ze mieszkalismy w domu zwyklym gdzie lazienke trzebabylo dzielic z innymi to jeszcze pogoda do dupy i wyszlo nam 800 zl!!!

Gość oj nie wlasnie
to jest tak. szukasz sobie wycieczke, np na www.wakacje.pl lub www.travelplanet.pl wpisujesz cene np do 1500 zl. i wyszukuja ci sie wycieczki. jak znajdziesz odpowiednia to dzwonisz dopytac sie o cene jaka jest calkowita (bo czasem te ceny sa niepelne i trzeba dodac z 300-500 zl) i rezerwujesz porzez tel lub przez internet. pozniej oni przesylaja ci na maila dokumenty. trzeba wydrukowac i podpisac i odeslac im faksem lub mailem zeskanowane. robisz wplate i tez im przesylasz aby bylo szybciej. on odsylaja potwierdzenie rezerwacji i juz. gotowe!

ja jednak wole zarezerwowac wczesniej bo jedzie wiecej niz 2 osoby.. za rzadko zostaja 4 wolne miejsca w samolocie superpromocja--> ile placilas?