Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już chyba przegięcie

przeczytajcie

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaa
ja pierd...................e

Gość teolog
ten program uderzy w ludzką godność,to karygodne

Taaa, a tu się mówi o Teletubisiach, czy nie za duży obciach, bo przecież \"co Zachód powie\" :o:o !@#$%^&!!!

Na zasadzie: widzowie głosujemy, czy ma dalej żyć pan z numerem jeden, a może pan z numerem dwa albo trójeczka bo opowiada śmieszne kawały. CHORE, powinni skazać pomysłodawce programu za chęć handlu organami ludzkimi. W głowie mi się to nie mieści.

przykre to bardzo przykre i chore wielbicielu, doprawdy tak Ci dopiekła krytyka teletubisiów?

Tak szczerze, to ja nie widze problemu. Jezeli uczestnicy programu chca z siebie robic \"cos takiego\", swiadczy to o nich. Jezeli ludzie beda na nich wysylac sms-y, bedzie to swiadczyc o telewidzach. Jezeli okaze sie, ze program byl trafiony, coz. Nikt nie mowi, ze moja moralnosc jest ta dobra moralnoscia.

Gość hrabia Ziut banderas
w prl czesc duupowlazow wlazila sowietom w duupe teraz wlaza eurosowietom, program, obrzydliwy nawet dla tak wrednego cynika jak ja.

philtonme ---> nic mi nie dopiekło, po prostu w Polsce wstydzenie się przed światem takich bzdurnych \"afer\" jak z Teletubisiami, kontem bankowym premiera, czy mnóstwem innych bzdur rzekomo ośmieszających nasz kraj jest zachowaniem trącającym prowincjonalizmem! Tak, jakby Zachód był wzorem mądrości i cnót wszelakich, wyznacznikiem tego co wolno, nie wolno, a co trzeba, podczas gdy często tam dzieją się rzeczy dużo gorsze niż u nas - przykład jak wyżej :o

--> esteta Przeszczep powinien być wykonany w tak zwanej kolejności, lub jeśli lekarz by uznał że, któryś jest pilniejszy. A to świadczy o zidioceniu i publiki tv w Holandii i o samych mediach.

Myrevin, ok, rozumiem, ale wyjasnij mi co z tego, skoro ludzie sie na to godza? Poza tym mogloby stac sie tak, ze osoby biorace udzial w programie znajda dawcow poprzez naglosnienie medialne. Problem zaczyna sie w tym miejscu: co z pozostalymi, ktorych w programie nie ma. Jezeli reakcja widzow bedzie: kurcze, oni moga umrzec, a ja im moge dac jedna nerke, to czemu nie - nie widze problemu, jeno obawiam sie, ze takiej reakcji wlasnie nie bedzie i X startujacyh bedzie mialo przeszczep, bo znajdzie sie jakis widz, ktory bedzie sie identyfikowal z jakas postacia, zakocha sie wen, albo inne licho, z kolei osoby majace powazne problemy z nerkami(nie startujace w show) zostana zmarginalizowane, bo 90% zebrakow bedzie mialo tabliczki, ze zbiera na przeszczep nerki.