Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi bardzo dzis

Nie mam przyjaciół, nie mam chłopaka, czuje sie bardzo samotna

Polecane posty

Gość gość
jak ktoś z wrocławia to pisać, mam 20 lat. również nie mam zbyt wielu kumpli pomimo, że ogólnie jestem normalny, może dlatego, że nie pasuje zbyt wielu do mnie, dziewczyny tez nie mam a mógłbym miec, ale czekam na wyjątkową. jak ktoś chętny to pisać; gg; 48918497, lub mail: jas.krzysztof@wp.pl

Gość xD TaPachnacaMadziuchnaaaaa
1 . Mam chłopaka Marcina 2 . Mam 4 najlepsze przyjaciółki oraz 3 najlepszych przyjaciół oraz jednego przyjaciela - czyli byłego chłopaka Wiktora 3 . Jesteś aż do bólu samotna Przykre but true , sorka nic ci więcej nie porodze

Witam ja tez mam 23 Lata I nie mam przyjaciol. Mieszkam caly czas z rodzicami I ciagle jestem sam. Chodze na studia na angielski a I tak jestem sam I nie mam dziewczyny. W szkole nikt sie do mnie nie odrzywa za wyjatkiem jednej osoby W klasie. Mieszkam W Chicago I jest MI tubardzo smutno. Na Facebook tez mam duzo znajomych ale nikt z nich nic do mnie nie na pisze nie da lajka nie skomentuje mojego zdjecia I ciagle mnie olewa. Jestem chory na depresje I moj Stan przez ta samotnosc ciagle sie poglebia. Nie wiem Co z tym zrobic, czasem mam ochote palnac Sobie w leb. Jak ktos jest z Chicago to prosze odpiszcie

Gość gość
Przez wiele lat byłem samotny, w zasadzie to było całe moje życie. A wszystkie moje znajomości kończyły się po kilku miesiącach. Kochałem tak mocno 2 razy, i dostałem kosza , już myślałem że zawsze będzie tak że jak kogoś poznam i zakocham się, to dostane kolejnego, i kolejnego kosza. Trafiłem przez przypadek na mail rytualisty perun72@interia.pl i zdecydowałem zamówić się u niego rytuał przyciągnięcia do siebie drugiej połówki. Efekty mnie zadziwiły, po 3 miesiącach znalazłem sobie świetną dziewczyną z którą jesteśmy dopasowani i jest ona już moją narzeczoną. Tak więc głowa do góry, nikt nie jest skazany na samotność.

Gość samiec_alfa9
Nie nabierajcie sie na tego oszusta/stkę powyżej. Raz pisze jako kobieta a raz jako facet wklejając identyczny tekst. Już jedna internautka się żaliła że na takim straciła dużą kasę.

Gość gośćgość
Nie ma się do kogo przytulić, ale za to konika se walę :)

Gość gość
To znaczy że stronisz od ludzi i jesteś OPĘTANA