Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i takie tam

jakie piersi lubia panowie

Polecane posty

Gość juniform
przestancie gadac ze faceci lubia tylko duze cycki i mysla fiutem , faceci to tez ludzie a nie bezmozgie istoty

mniami no nie wiem w sumie znam prawdę o sobie a jak inne to nie wiem :) czytam czytam :P co sie nerwisz :):) masz... 🌼

Madzieee zacznę od tego że jesteś narcyzem.Nie lubię ludzi którzy sami się oceniają jako piękni. 1)PIĘKNO jest pojęciem względnym,jeżeli podobasz się swojemu facetowi to nie znaczy że mi. 2)Właśnie Ty dla niego masz być piękna a nie dla innych 3)A skąd wiesz że Twój facet Cię nie okłamuje i tylko mówi że jesteś piękna. 4)Temat jest o tym jakie piersi lubią panowie,więc jak masz kompleksy( bo powiedzmy masz rozmiar A)to przemilcz to 5)Jeżeli chodzi o moją laskę(żonę)to dla mnie ona jest najpiękniejsza a Tobie nie musi się podobać A NAWET NIE POWINNA 6)Mercedesa S Klasy nie będę komentował bo znawcy motoryzacji wiedzą o co chodzi!!!

jednym się podobają duże innym małe, nie uogólniajmy. oglądałam dziś na wrzucie zdjęcia piersi różnych kobiet i byłam w wielkim szoku jak czytałam komentarze. większość z tych kobiet miało olbrzymie, zwisające piersi, na których były widoczne równie wielkie i obrzydliwe zyły i przepotworne olbrzymiaste suty a faceci się zachwycali jakby zobaczyli ósmy cud świata.

kobieta z małymi piersiami i zgrabną sylwetką to lepsza \"inwestycja\" z taką za 20 lat bedzie można dalej jeździć na plaże nudystów.

Gość jak ktos dobiera partnera
ze wzgledu na rozmiar piersi czy penisa to gratuluje inteligencji

lagi ja sie absolutnie nie wnerwiam:) to chyba tez zalezy od wieku bo podobno tez sie powieksza po urodzeniu dziecka- tak slyszalam nie wiem kwestia gustu:)

Gość jak to mowią duży biust mały
mózg

Gość uwielbiam pulchne
zeby bylo do czego sie przytulic

Właśnie piersi z foty są idealne.A to jest miseczka E.Tylko że ta pani jest troszkę komputerowo poprawiana.Ale co by nie powiedzieć nawet jakby jej nie poprawiał nikt to ciało i tak miała by piekne!!!

Gość Madzieee
Oczywiście piękno to rzecz względna. Jasne że nie muszę Ci się podobać! Ale czy atrakcyjna kobieta musi być gorsza tylko dlatego że ma mniejszy biust paranoja. To tak jak my miałybyśmy oceniać Was po wielkości penisa. I co ten z większym miałby od Ciebie większe szanse???? Jeśli chodzi o mojego faceto to nie jest kłamczuchem jak coś mu się nie podoba to mi mówi. A auto klasy S no cóż ma pełen wypas a kobieta z dużym biustem niekoniecznie

Lodzie ten topik ma tytuł jakie piersi lubią panowie a nie co ważniejsze mózg czy cycki!!!Więc błagam do brzegu.Piszmy jakie piersi się podobają facetom bo topik zaniknie!!!

Gość ta z foty to szkieletor
skad ona ma takie cyce, jak potrzeba do nich tłuszczu, a ona ma go 0%

Gość ta z foty to szkieletor
miednica na wierzchu fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość zawiść zazdrość
?

Gość dziwne bo znam wiele dziewczyn
podobnej figury co ta pani ze zdjęcia i jakoś obtłuszczone nie są a biust mają :)

Madzieee dziewczyno czy ja powiedziałem że kobieta z większym biustem jest bardziej wartościowa od tej z małym.Ale piszemy tu o tym jakie lubimy MY FACECI.To jest tak jakiego faceta byś wybrała na pierwsze spojżenie chydego z szeroką dupą czy dobrze zbudowanego z ładnym zgrabnym tyłkiem?Chociaż z drugiej strony może lubisz tych pierwszych facetów.Do czego masz pełne prawo!!!

Gość co to ma do rzeczy taka
genetyka, to że dziewczyna ma duzy biust wcale nie musi świadczyc ze jest gruba-poprostu taka ma genetyke, popatrzcie na ewe sonnet ma giganty a wcale gruba nie jest

Gość Madzieee
Zenek z pomostu- no właśnie i napisałeś jakie Ci się podobają to nie komentuj dalej że A mało kto by chciał bo jeszcze byś się zdziwił ( nie mówię o sobie dla jasności mówię o kobietkach z małym A-B) na szczęście jest dużo facetów dla których pierś to sprawa drugorzędna. I ich pozdrawiam

zenek z pomostu ----------> masz racje, pytanie kierowane jest do panow, a tutaj zaczela sie dyskusja \'za i przeciw\' z udzialem (chyba) zakompleksinych pan

Gość Madzieee
Ale teraz na pewno powiesz że każdy facet lubi duże ale nie wszyscy się do tego przyznają

Gość Madzieee
A może Wasze żonki mają duże F i na siłe próbujecie każdemu wmówić że to jest piękne może jest ale nie dla każdego! A zakompleksiona nie jestem

Gość juniform
kurwa jakie te tematy sa plytkie, po chuj je zakladacie? zeby za wszelka cene udowodnic ze faceci lubia wielkie cyce? ze faceci lubia chude laski? ze kobiety wola wielkie penisy? jak gosc napisal ze lubi male to zescie go zjebaly, a jak gosc pisze ze lubi duze to wzbudza aprobate, wiec kurwa nie zakladajcie tematow jakie piersi lubia faceci: bo widac czekacie tylko na jedna odpowiedz!

nic nikomu nie chce udowadniac, chce poznac tylko opinie. a skoro uwazasz,ze te tematy sa plytkie to co tutaj robisz??