Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i takie tam

jakie piersi lubia panowie

Polecane posty

Gość juniform
jakie opinie? opinie maloletnich onanistow? zapewne doskonale wiesz , ze wiekszosc tutaj na forum napisze ze lubi tylko duze cycki, bo to jest kafe, jak ktos sie wychyli i napisze odp. innea niz oczekuja, to zostaje zjebany, a siedze tutaj bo to jest foprum i kazdy sie moze wypowiedziec, szkoda ze wiekszosc to polmozgi

hmm, ja mam 75 D, i jestem szczupla, nie mam silikonow.. mojemu facetowi sie podoba :D i to najwazniejsze

pewnie sam jestes jednym z tych maloletnich onanistow i do tego z niewyparzona geb...

zenek spod mostu---------->jakie e??laska na tej fotce ma c (widze bo mam taka sama figure) e maja stare tluste kobiety,i do tego to e jest najczesciej obwisniete a one dodatkowo nie zakladaja stanikow:O

Gość juniform
taka jest prawda ze własnie sie masturbuje pod wasze wypowiedzi

Gość juniform
i co teraz bedziesz mi ublizac, bo napisalem prawde? i nie po twojej mysli? jak sie poczulas urazona to widocznie mialem racje

Gość prawda jest tylko jedna
każdy woli inne

sratatata... nie bede sie znizac do twojego poziomu. nie pasuje ci to nie czytaj i nie pisz.

zgadzam sie z toba pomocna, ja tez znikam bo klimat robi sie juz ciezki, a nie tak mialo byc

Gość Madzieee
Ludzie po co dalej dyskutować każdy ma inny gust może napiszmy że najważniejsze żeby piersi były zadbane i zdrowe!!!!!!!!

Gość juniform
zastanow sie kto tu sie nie zniza do czyjego poziomu, bo ublizaniem innym nic nie wskorasz i szanuj zdanie innych ludzi

czemu wiele rozmów na tym forum kończy się kłótniami i wyzwiskami? czy jesteśmy aż tak mało tolerancyjni, ze nie możemy przyjąć do wiadomości, że ktoś myśli inaczej??? żenada...

Gość truskawkowaaaa
no dokladnie - o gustach sie nie dyskutuje;) jedni lubia duze inni mniejsze - normalna sprawa. Nie rozumiem po co zaraz unosic sie gniewiem...? Ja mam 75 C i dobrze sie w takim rozmiarze czuje. Nie chcialabym miec mniejszych, ale wiekszych tez raczej nie. Przy wzroscie 166cm waze 60kg - daleko mi wiec do figury mofdelki, a mimo to czesto slysze komplementy pod swoim adresem;) Moja znajoma ma miseczke A i ma duze powodzenie u facetow wiec rozmiar o niczym nie swiadczy - liczy sie caloksztalt:) Dziewczyny nie ma co wpadac w kompleksy! Jesli my same siebie polubimy to dla innych tez bedziemy atrakcyjne:) Jedna ma dlugie zgrabne nogi, druga jedrny biust, a inna sliczne wlosy czy usta - wazne zeby umiec podkreslic swoje walory i nie zamartwiac sie niedoskonalosciami w swoim wygladzie! Pozdrawiam!:)

Gość gumis 20
cyce to lipa lepsza jest cipa

Gość buraki jestescie
bleeeeeeeeeeeeee

Gość absolutnie i zdecydowanie
Jedrne 75C. Najlepszy rozmiwar jaki istnieje, na marginesie najsliczniejsze to sa takie jak miala moja ex... ladniejszych jeszcze nie widzialem na zywo a juz ich troce sie naogladalem ;)

Gość gooochaaaa
ozesz teraz bedziesz zdegustowany innym cycem,ktory bedzie zawsze sie roznil od twoje exs

Gość a czy ona ma tuylko jeden
brawa dla tego pana..a reszta wypierdalac

Gość prosta tutka
truskawko, a mógłbym sprawdzić jak się bierze w dłoń twoją pierś? jedynie percepcyjnie mogą to ocenić, opis mi niewiele daje??

Gość gość
ty k***a j****a idiotko, na c**j wyciągasz jakieś skamienieliny kafeteryjne ? Cyc cię swędzi czy szpary dawno nie popuściłaś nikomu ?

Gość gość
Śliczne są i jakie milutkie w dotyku. Kobiety są kochane, wiedzą jak poprawić nam humor i samopoczucie. ❤

Gość gość
Róźne

Gość gość
Duże

Gość gość
Ja uwielbiam takie że na jednym można się położyć a drugim przykryć

Gość naj

Ja raczej bardzo duzych rozmiarow milo sie do takich przytulic i bardzo przyjemny chiszpan wychodzi.

Gość Gustawos
Dnia 29.05.2007 o 19:06, i takie tam napisał:

a moze dla panow to obciach przyznac sie,ze lubia piersi tzw pasujace do raczki 😉

Ja lubię takie B miseczkę są wspaniałe 

Gość 321

takie ktore podczas ruchania namietnie faluja