Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość referf

mam już tego dość

Polecane posty

Gość a ja myślę......
że jesteś rozkapryszoną panienką

Gość hrabia ty wielu rzeczy nie
a ja mysle - a ja mysle, ze jest kobieta, ktora wie czego chce!!!

Gość a ja myślę......
jeśli wie czego chce to niech zmieni faceta na takiego który będzie jej kupował to co chce

Gość Hoes
Mój facet wziął mnie do sklepu, ja przymierzyłam parę sukienek, które mi się podobają, on z tych sukienek wybrał tę, która się jemu najbardziej podobała i kupił mi ją w prezencie :) Wybierajcie prezenty wspólne-to proste. Albo niech Ci w ogóle nie kupuje prezentów tego typu. Nie tylko z nim, ale i z Tobą jest coś nie tak :/ Prezent, jest prezentem i nie ma co wysuwa roszczeń w tym kierunku do faceta.

Gość maleńka1234
Ale z Ciebie interesowna krowa! Poryczeć się bo torebka się nie spodobała, bo nie taka biżuteria itp Zrobić przykrość ukochanemu?? Za co? Za to, że o Tobie pamiętał? Ja nie moge.. i dziwić się później, że panuje stereotyp, że kobieta leci na pieniądze. Mój kochany podarował mi ciepłą bluzę na urodziny, żeby mi zawsze było cieplutko i co? Nie płakałam, że nie noszę takich ubrań, tylko ucieszyłam się, że o mnie myśli, że ma dobre intencje, że jest kochany! Biżuteria złota Ci się nie podoba?? Ja dostałam misia i się cieszyłam jak dziecko- i co z tego, że będzie tylko leżał na półce. Dostałam go od niego! to się liczy. Jeny... niepotrzebnie robisz problemy. Jak się kocha kogoś to nawet jeśli ta osoba podaruje nam najtańszą czekoladę to się cieszymy. Widocznie jesteś interesowną krową!

Gość maleńka1234
Ale mnie zirytowałaś, paniusiu głupia!

ja bym doceniala jego starania. W koncu chcial dobrze, moze Ty mu jakies malo czytelne komunikaty wysylasz odnosnie prezentow, albo nie do konca potrafisz mu wytlumaczyc co bys chciala dostac. Moj facet robi mi prezenty niespodzianki, jeszcze nigdy nie narzekalam, zawsze trafia w 10 ;) Nic nie musze mowic. To sie nazywa komunikacja.

Gość ergergergergergerg
na serio byście i tak z uśmieszkiem na ustach dziękowały gdyby np. on kupił wam wysokie szpile podczas gdy wy tylko nosicie adidady? albo neonową różową bluzeczkę odsłaniającą brzuch podczas gdy nosicie tylko stonowane kolory i zawsze zasłaniacie brzuch? albo protszy przykład - kupiłby wam tort o smaku kawowym, o którym doskonale wie że go nie lubicie? I byłoby tak za każdym razem?? Nie bądźcie żałosne mówiąc że trzeba się cieszyć z każdego prezentu.

Gość a ja myślę......
hmm.. nigdy mi się nie zdarzyło żeby któryś facet notorycznie kupował mi nietrafione, brzydkie, beznadziejne prezenty. Raz sie zdarzyło jednemu kiedy nie miał kompletnie czasu na szukanie prezentu, wziął w sklepie pierwszą rzecz jaka mu wpadła w ręce. Nie podobało mi się to coś, ale nawet nie pisnęłam słówkiem tylko ślicznie podziękowałam bo wiedziałam jak był zabiegany w ostatnim czasie. I po drugie jeśli chciał mi kupić coś z ubrania lub biżuterii to zawsze ze mną. Nie wiem w takim razie co Wy macie za dziwnych facetów.