Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemikkkk

Chyba za wysoka temperatura?

Polecane posty

Gość problemikkkk

Witam. Moja temperatura w 6 dniu cykly wynosi 36, 9 stopni. To chyba nie jest normalne;/ Czym to moze byc spowodowane?;/

A w jakim miejscu mierzysz, o której godzinie i czy stale o tej samej, czy przed wstaniem z łóżka?

Gość problemikkkk
no w tym tygodniu to po nockach, przed wstaniem z lozka o 14, w pochwie:)

Gość problemikkkk
nie wiem, czy mam juz sie martwic, czy to jest moze normalne, prez te nocki w pracy;/

Tak, to może być wina nocek. Jeśli nie miałaś wcześniej takich sytuacji, to po prostu musisz obserwować. U mnie temperatura pomiaru gra ogromną rolę. Sprwdź 1-2 cykle i będziesz wiedziała. Jeśli będzie znacznie się rżnić, to juz wiesz, że musisz oznaczać jako zakłóconą.

Gość problemikkkk
zaczynam moje pierwsze pomiary do poradni rodzinnej, kazali przed slubem i mnie troche zaniepokoila ta temperaturka;/ Czytalam, ze powinna byc nizsza;/

Gość problemikkkk
czyli wszystko sie okaze dopiero przy kolejnch cyklach? a moze wybrac sie do ginekologa?;/

Gość problemikkkk
to znaczy, ze te robione po nockach nie sa zbyt wiarygodne?

Do ginekologa możesz się wybać ale On nic innego Ci nie powie. organizm kazdej osoby reaguje inaczej, ponadto u gina też musisz mieć przynajmniej kilka cykli, zeby mógł cokolwiek na temat twoich temeratur - powiedzieć.

To znaczy, że u każdej kobiety może być inaczej. Nie wiem czy u ciiebie sa wiarygodne, czy nie - bo nie wiem jak wygądają tempki mierzone z rana. Musisz to sprawdzić w kilku cyklach, żeby móc cokolwiek powiedzieć na ten temat.

Gość problemikkkk
aha to poobserwuje i dopiero chyba pozniej zaczne schizowac:P zaduzo chyba sie naczytalam o tych cyklach na necie:P i sie troszke wystraszylam

Gość problemikkkk
ngLka Dziekuję za pomoc!!!!:)

Nie ma co sie strazyc.. spokojnie mierz (stres tez moze namieszac w cyklu, wiec sie nie stresuj :) )