Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja143

Ginekolog RADOM

Polecane posty

Gość ja143

Kto może polecic jakiegos dobrego ginekologa????

Nie polecam dr Karasinskiego, moja kolezanka wychodza od niegoo plakala poniewaz byl niemily i oschly, ja do dzisiaj chodzilam do niego ale stwierdzilam ze nie warto,od 2 m-cy mam plamienie zamiast okresu,bylam m-c temu powiedzial ze nie ma co badac bo ciazy i tak nie wykryje, bylam dzisiaj i musialam prosic zeby zbada ponieaz jak powiedzial on w 100 % wierzy testom ciazowym wiec nie musil..beznadzieja!!:/

Ale zapisalam sie do dr Kotasa,podobno jest milym i dobrym lekarzem...zobaczymy:)

Moge polecic juz dr Kotasa przemily lekarz i widac ze naprawde interesuje sie tym co Ci jest!

Cześć :) A może w Radomiu jest jeszcze choć jeden dobry gin??? Czy może w Grójcu? Czy macie może info na temat dr Wróblewskiego gina-endokrynologa?

Hej Polećcie mi jakiegoś dobrego gina - plizka !

To znowu ja! :) Help! Doradźcie kogoś! A może jednak do Warszawy ?

Gość koooolka
Ja polecam pania dr Hejnar, ma gabinet w okolicach rynku ie pamietam ulicy. jest bardzo sympatyczna.

Gość gość1234
hop, hop. podbijam temat. u kogo prowadzicie ciążę w Radomiu?

Gość marmurka
ja prowadzę ciążę u dr Czekańskiego w Ginmedzie. bardzo sympatyczny i ciepły człowiek. obszernie wszystko opisuje, zawsze wychodzę od niego w lepszym humorze :P jestem już w zaawansowanej ciąży - 8 miesiąc, więc zdążyliśmy się trochę poznać :)

Gość lelka88
ja też w Ginmedzie, ale u dr Penzy. Właściwie chodzę od niedawna, bo to dopiero trzeci miesiąc, ale póki co bez zarzutu. Któraś z Was też do niego chodzi? może mi napisać coś więcej?

Gość baśkaJot
chodziłam na Żeromskiego w pierwszej ciąży. Ale nie do dr Penzy tylko do Czekańskiego. dobrze go wspominam, tydzień temu zrobiłam test i niespodzianka... druga dzidzia szykuje się na świat. Nie planowaliśmy tego, ale się cieszymy :) :) i właśnie się zastanawiam, którego lekarza z tych dwóch wybrać? Lelka, jak tam Twoja ciąża? nadal chodzisz do ginmedu? jesteś zadowolona?

Gość gość
może jakieś ogłoszenia znajdziesz na aktywnamarka.pl