Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholozka211

złe SAMOPOCZUCIE w kościele

Polecane posty

Gość psycholozka211

hej, ja wiem ze to nie jest wielki problem ale dla mnie jest niestety, otóz jakies 5 lat temu pojawilo sie u mnie to COŚ, zawsze kiedy wchodze do koscioła jest mi niedobrze tzn robi mi sie zaraz duszno, mam wrażenie ze zaraz upadne, kościół wiruje razem ze mną , nawet jak siedzę, myslalam ze to tylko tylko chwilowe i przejdzie ale to stało sie moim koszmarem bo za 2 miesiące mam własny ślub i jak tylko o tym pomysle to odrazu mi sie wwszystkiego odechciewa:( zaczynam myslec jak to bedzie, w którym momencie bede musiała wyjść, zrobie z siebie pośmiewisko:( co ja mam robić? nawet jak oglądam jakieś zdjecia innych par ze ślubu to zazdroszcze dziewczynom które stoją w kosciele i mają takie cudowne , usmiechniete miny a ja pewnie bede miala jak zwykle zmarnowaną- o ile wogole wystoje, dziewczyny poradzce co amm robic? czy jestem sama?

Gość psycholozka211
up

Gość PRALINA
A sprawdzałaś czy może w innym kościele tez ci nie dobrze ??

pogadaj z jakimś lekarzem,to wszystko w głowie siedzi.a jeśli dodatkowo denerwujesz się nadchodzącym ślubem,stres sam się nakręca i czujesz się jeszcze gorzej...Może lekarz podpowie Ci jakieś ćwiczenia relaksujące,takie..oczyszczające umysł. Yh,jakoś chaotycznie piszę,wysłowić się nie mogę,ale mam nadzieję,że zrozumiesz co mam na myśli ;) pozdrawiam.

Gość psycholozka211
wszedzie jest tak samo niestety:( juz mam przez to doła:9 tylko to zaprząta moje mysli i przygotowania do ślubu:(

Gość nie takie śmieszne
Miałam kiedyś podobnie: zawroty głowy, słabłam. Mama tak samo. Kiedyś gdzieś czytałam, że niektórzy tak mają. Nie wiem od czego.

Gość psycholozka211
no wlasnie kurcze - OD CZEGO!! ja jestem osobą wierząca , zawsze chętnie chodziłam do koscioła ale teraz unikam tego jak ognia, bo po co mam wchodzic jak wiem, ze zaraz i tak wyjde:( dlatego zawsz staje gdzies z tyłu lub na dworze, ale co to jest za uczestnictwo we Mszy? a teraz ten mój ślub, pozostaje mi sie tylko modlic zeby chociaz w ten jeden jedyny dzien było NORMANIE

Gość pf
a może załatwcie sobie księdza co wam ślubu na powietrzu udzieli :D

Gość psycholozka211
nie, no nie ma takiej mozliwosci, trudno, pocieszam sie ze to tylko godzina, godzina ktora powinna byc najpiekniejsza w moim zyciu a pewnie cala msze bede myslala kiedy wyjsc

Gość madzia 17
ja też mam takie zawroty głowy może to być jakieś uczulenie albo ze względu na pogodę może tak mamy bo w kościele jest duszno nie ma prawie czym oddychać i jest sporo ludzi