Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nic ku

brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość bez nic ku

proszę tylko o poważne odpowiedzi. 10 miesięcy temu urodziłam dziecko. Od tej pory straciłam zainteresowanie seksem. Przed ciążą uwielbiałam się ochać czy oglądać erotyczne filmy, teraz w ogóle nnie mam pociągu seksualnego,nie interesują mnie tez filmy erotyczne. Czuje się ja obojniak. Czy kiedyś wrócę do stanu z przed ciąży?

Gość ntr
to normalne .Moze jestes niatrakcyjna ,wstydzisz sie swojego ciala.

Gość bez nic ku
nie wstydzę się swojego ciała. po prostu nie mam ochoty na seks

Gość ntr
jest wiele kobiet ktore porownuja sie z modelka mi i boja sie rozebrac.

Ciąża i potem okres karmienia piersią całkowicie zmieniają równowagę hormonalna kobiety, co ma wpływ na poziom libido. Zazwyczaj wraca on do normy najpóźniej po zakończeniu karmienia. Jest również wiele innych przyczyn spadku libido, które może i powinien wykluczyć lekarz, wśród nich jest szereg poważnych chorób. Z przyczyn prozaicznych, którym możesz sie sama przyjrzeć : zmęczenie i niedobór snu- dość typowy w sytuacji młodej matki, zaburzenie relacji z mężem czy po prostu depresję. zrób badania diagnostyczne. Ja nie miałam takich problemów wybierz sie do lekarza rodzinnego, lub seksuologa.

Gość bez nic ku
jeszcze karmię , ale mam nadzieję,ze po karmieniu wróci rówowaga hormonalna. Dzieki

Byłaś u lekarza sprawdzałaś czy wszystko ładnie sie wygoiło? Będzie dobrze zmęczenie odejdzie i nabierzesz sił;)

Gość laska 142
posłuchaj... może ty po prostu boisz się rozebrać może bardzo przytyłaś? słyszałam,że wiele kobiet tak ma po porodzie prawdopodobnie możesz wrócić do tego kwestia psychiki i twojego partnera może to o ncię odtrąca? nie martw się!!!!!!!!!!!:):):):):):):):)

Gość laska 142
musisz porozmawiać z ginekologiem