Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robin20

Do dziewczyn duże sadłko u faceta!

Polecane posty

Gość Robin20

Czy was odrzuca i czy gdyby taki był wasz facet chciałybyście aby zaczął ćwiczyć?

Gość pewnie że odrzuca
tacy faceci sie nie licza

Gość Robin20
Jako że jestem bufetowym na dworcu PKS w Radzyminie , podjadam czesto to i owo w kuchni i mam juz fajny brzusio :)

eeeee tam :) wazne zeby byl fajny :P zawsze mozna aktywnie spedzac czas i cos tam spadnie... a osobiscie lubie takich miskow :P

Gość facet powinien mieć płaski
brzuch, nie wymagam kulturystycznego kaloryfera - ale powinien byc zadbany płaski brzuszek

Gość 2face
A ja kocham takiego jednego Miśka ;) Jest mega przystojny no i ten sexistowski brzuszek dla mnie to nie przeszkadza przynajmniej mam do kogo się przytulić :]

Gość duzy brzuch to oznaka złej
diety i niechlujstwa, odrazu odrzucam takiego partnera

Gość faktyludziepieniedze
najlepsze jest to, ze ci grubi oblesni faceci wysmiewaja sie z grubych dziewczyn. precz z grubasami!!!

Gość 2face
Niechlujstwa hahaha śmiechu warte no nic przemilcze

Moja dziewczyna studiuje medycynę i zrobiła mi pomiar tkanki tłuszczowej. Czy to normalne?

Gość całkiem normalne i ciekawe
ja również sobie mierze poziom tkanki podobnie jak wage ciała (jestem kobieta)

Gość facet ktory ma wielki bęben
to zwykły niechluj !

A do tego znalazła jakiś straszny z ćwiczeniami i kazała mi ćwiczyć w samych spodenkach. Na dodatek cały czas mnie krytykowała!

moj chlopak do chudzielcoww nie nalezy poprostu ma brzuszek;) ale jakby go zrzucil to bym sie chyba zalamala bo on naprawde z nim super wygladam mniaamm ;)

Nie wiem, czy powinienem poddać się temu terrorowi mojej dziewczyny?

Gość ja tak zrobiłam....
nawet nie tak, ze chciałabym aby mój facet zaczął ćwiczyć - tylo powiedziałam mu to wprost. zapytałam jak się czuje przy mnie, kiedy ja dbam o siebie, regularnie ćwiczę, w przeciwiństwie do niego mam mini-kaloryferek na brzuszku itd - czy mu nie przeszkadza, bo mi bardzo. pomijając sferę sexualną, która mocno podupadła - jakoś nie pociąga mnie zaniedbane ciało z brzuchem, wystającym tłuszczem blee.. wiem ze w życiu jest różnie, zmieniamy się itd. ale mając 22lata mieć ciało jak nie przymierzając 4-50facet do dla mnie gruba (dosłownie!) przesada. i zasadniczo - sam zauważył chyba że natychmiast trzeba coś z tym zrobić (z brzuchem - tylko to staowi "problem" w jego sylwetce) tak że zastanów się chłopie - może się to wydać głupie - ale wygląd jest ważny.. i skoro ona tobie każe ćwiczyć to musi być nie halo.. zaczyna się od braku pociągu sexualnego.. a potem ktoś bardziej atrakcyjny może cię zastąpić.. widocznie dla nie ważne jest także to jak wyglądasz

Gość ja tak zrobiłam....
*40-50letni facet..

Szczerze mówiąc podobają mi się raczej szczupłe dziewczyny, ale one mają przeważnie coś do mojego brzucha. To chyba nie przypadek?

dla mnie to niedopuszczalne, skoro ja pracuje nad soba by wyglądac jak wyglądam (a nawet lepiej :P) to facet powinien robic przynajmniej tyle co ja

Czy brzuszek musi oznaczać, że się o siebie nie dba?

zależy jak duże te sadełko... :) max 90 kg :) oczywiście nie przy wzroście 150 ;)

no to wtedy tak :) a i to, że ma mężczyzna brzuszek nie oznacza wg mnie, że nie dba... :)

Gość ja tak zrobiłam....
nawet nie to że nie dba o siebie.. po prostu jest to nieestetyczne.. odpychające wrecz (mnie) i absolutnie redukujące moje pożądanie do zera.. nie lubię nadwagi i nadprogramowych kg czy cm w ogóle, nie dziwię się dziewczynie ze ona również.. uważaj bo ci ją jakiś bardziej zadbany i szczuplejszy-umięśniony facet sprzątnie:)

Gość eee tam ...
wszystkie jestescie puste ... liczy sie dla was tylko wyglad ... Ja mam faceta typowego misia :) i jego sadelko mi nie przeszkadza. Kocham go i tyle ...i reszta sie nie liczy :) A i jestem osobą szczupłą, dosyć ładną ...