Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy tego nie robiłam

palec w pupie

Polecane posty

Gość nieprzekonany
bardzo fajne są takie rzetelne i opiniotwórcze fora. moja dziewczyna od jakiegoś czasu cały czas trąbi, że chciałaby mi wsadzić palucha w pupę. Nawet jak spałem pare razy próbowała. Po tym co piszecie chyba się na to zgodzę:) Najbardziej chyba kręciło by mnie jakby tym cudownym palcem był jej kciuk:)

Gość kanton
Bardzo przyjemne,zrób mo to,będzie zachwycony

Gość Aśś
Naprawdę polecam. Od kiedy tylko o tym usłyszałam (jakieś kilka lat temu), zawsze chciałam to zrobić, ale jakoś brakowało mi odwagi, brzydziłam się. Nie wiem, może żaden z moich ówczesnych facetów nie był na tyle dojrzały emocjonalnie, żeby być na to gotowy. Z moim obecnym partnerem jesteśmy idealnie dopasowani jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, w stu procentach sobie odpowiadamy. Od jakiegoś czasu wspominałam mu właśnie o penetracji analnej, nie był przekonany, mówił, ze nie jest gejem. W końcu jednak zgodził się. Do nawilżenia uzyłam oliwki, dużo oliwki. Prawą ręką pieściłam jego odbyt (palcem wskazującym albo środkowym), lewą ręką jego bardzo wrażliwe sutki a usta zajeły się penisem. Mówię Wam, to trwało 30 sekund i eksplodował. Pierwszy raz widziałam Go w takim stanie, był mega zadowolony. I uwielbia to!

Gość adwokat
Przyjemnosc wlozenia facetowi palca w pupe na niewielka glebokosc jest wytlumaczalne tym ze wlasnie tam jest najblizszy kontakt z prostata wiec chac nie chcac prostate sie w ten sposob masuje co powoduje wiekszy i szybszy wytrysk. Bardzo proste i fundamentalne

Gość Kędziore Ruchałka
Witam!!Mam pytanie??? czy dziewczyna też ma większy orgazm jak chłopak trzyma jej palca w Pupie??On nim porusza czy tylko go trzyma ??i czy ona musi jednocześnie trzymac palec w jego Pupie?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Gość żonaty79
Witam ja wam tez powiem zr uwielbiam jak mi zonka tak robi,ostatnio nawet spenetrowała mnie nie wielkim wibratorem robiąc mi lodzika i było CUDNIE!!! takiego orgazmu to nigdy nie miałem myślałem ze sie zakrztusi moim nasieniem tak jej trysłem prosto do brzuszka omijająć gardło he he,to jest super uczucie i spróbujcie sobie naprawde polecam takie zabawy

Gość skoro facet lubi
jak mu partnerka grzebie w odbycie to znaczy, że jest kryptogejem i wcześniej czy później rzuci ją i odejdzie do jakiegoś faceta.

Gość nazar12
ja też nie widzę w tym nic złego, myśle że każdy facet to lubi tylko nie ma okazji spróbować. jak sam sobie dotykam to nic nie czuje wręcz nie przyjemnie, ale jak żona to od razu mnie to podnieca i wystarczy troszkę 2cm plus lodzik. zarobista sprawa i mocny orgazm

Gość ewrtfert
moj tez to uwielbia

Gość do wyka
Jak jesteś facetem spróbuj to zobaczysz jak odlecisz.

Gość pitolek
obliż 2 palce wskazujący środkowy i jade sobie palcówe w dupie a drugą ręką wale konia:)

Gość carloos27
witam. nie jestem gejem ale musze przyznac ze niegdy takiego orgazmu nie mialem cos superowego paluszek mojej zony do tego jej usta na moim penisie nie da sie tego opisac mam zamiar kupic sobie wibro i zaszalec nie sluchajcie tych co pisza ze to glupie bo sami tez tak pewnie robia pozdrawiam

Gość czlowiek1111
Witam! Dla zastanawiających sie bardzo polecam palec w pupę swojemu facetowi. To moja kobieta mi zaproponowala. Było super. Moja myszka zauważyla ze najlepiej jest z jednym palcem. pozdrawiam

Gość MagdaBrzeg
Ja również podczas zabaw erotycznych w łóżku dotykam pupy i odbytu mojego chłopaka oraz od czasu do czasu zdarza się że używamy czopki jako taki gadżet erotyczny - Czy wam również zdarzyło się używać czopki jako gadżet erotyczny w łóżku ?

Hm rzeczywiście zabawy analne bywają i chyba w większości przypadków są dla facetów przyjemnością. Choć ja sam wole jak kobieta robi jz moim tyłkiem jeszcze inne rzeczy. Zaraz odezwą się pewnie jakieś palanty ..........ale cóż

Gość patatu
Niektórzy to jednak z inteligencją to nie mają nic wspólnego. Homoseksualizm u mężczyzn(czyt. bycie gejem) to pociąg do innych mężczyzn, a nie odczucia związane z różnymi pieszczotami. odpowiadając na pytanie. Każdy przyzna, iż to lubi. Chyba, że to homofob albo ukryty gej (który się tego boi).

Gość Jola z pralni
Mój facet lubi. Ja też bardzo. Robimy to od daaawna paluszkiem i z rożnymi dildo i wibratorami itd. Nie sądzę żeby kiedykolwiek z tej przyczyny zamienił mnie na jakiegokolwiek faceta, mimo tego ze sprawia mu przyjemność sex analny :). Ma swira na punkcie moich cycków, a tego to mu już żaden krypto i niekryptogej nie zapewni :D

Gość maniakfaktyczny
jola z pralni ma racje

Gość lubie tooooo
Ja uwilbiam jak dziewczyna mi na poczatku lize moj odbyt i polekku wklada nawilzony paluszek do tyleczka, rusza paluszkiem coraz sybciej i wtedy jest mi coraz lepiej pozniej wkalada drugi paluszek i jeszcze szybciej rusza! a teraz kupilismy dildo wklada mi do srodka i ostro rznie uwilbiam toooo az caly sie trzese z rozkoszy!! mamy zamiar kupic strap-on moja kobieta uwilbia mnie rznac w dupke a pozniej ja odwiedzcam sie ostrym seksem:) JEST SUPER

Gość lkjlkjhghj
Tak się składa, ze najczęstszą formą aktywności seksualnej jest w kolejności: -wspólną masturbacja -stosunek oralny -stosunek analny :P Więc dlaczego kafeteryjne homofoby nie podnoszą alarmu, ze upodobanie do loda jest "gejowskie" ? :D :D Zabawy analne z mężczyzna są jak najbardziej wskazane, bo wtedy facet ma przynajmniej pojęcie jak się zabrać do tylka kobiety ;) No i trzeba przyznać, że facet nigdy tak bosko nie jeczy podczas seksu jak przy odrobinie analu ;)