Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: hmm, trzeba będzie nauczy się żyć z tym strasznym faktem. Al Pacino ma ona ma 30 lat jest jego żoną. A on ma? szczelam 80 lat? Ale tylko przykład podobno z niego niezły duupiarz i go stać. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Al Pacino ma 30 lat żonę a on ma? szczelam 80 lat? Ale tylko przykład podobno z niego niezły duupiarz i go stać. On chyba 85, w każdym razie nie ma co sie porównywać do sławnych i bogatych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateoo 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Ale o czym ty bełkoczesz, incelku? Też miałeś 19 lat i czy jakakolwiek się z tobą umawiała? Nie, miałeś po prostu 19 lat, to nie znaczy, że byłeś atrakcyjny. Nie interesują mnie ani mężczyźni w tym wieku, ani mężczyźni nieatrakcyjni, a stawiać mi kolację ma kto, mój własny mąż. Ale że 20 latkowie się chca z nią umawiać i jej stawiać tu musi być jednak atrakcyjna bo brzydka ani przecietna nie miałaby takiego wzięcia u dużo młodszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Chwilowo, bez obaw Oczywiście narobiła tu dramy Coś pewnie pisała na poprzedniej stronie, ale jest zablokowana. Ta to ma zawsze przygody rodem z murzyńskich dzielnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mateoo napisał: Ale że 20 latkowie się chca z nią umawiać i jej stawiać tu musi być jednak atrakcyjna bo brzydka ani przecietna nie miałaby takiego wzięcia u dużo młodszych Nie wnikam, ten, którego zdjęcie tu wrzuciła, wyglądał na upośledzonego i porobionego czymś jednocześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Coś pewnie pisała na poprzedniej stronie, ale jest zablokowana. Ta to ma zawsze przygody rodem z murzyńskich dzielnic Bo pije, po prostu Pisała o tym jakoś wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: On chyba 85, w każdym razie nie ma co sie porównywać do sławnych i bogatych. Napewno ma chatę z basenem w luksusowej dzielnicy w chacie marmury. Tylko jako ciekawostka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mateoo napisał: Ale że 20 latkowie się chca z nią umawiać i jej stawiać tu musi być jednak atrakcyjna bo brzydka ani przecietna nie miałaby takiego wzięcia u dużo młodszych Wystarczy być łatwym, nie trzeba być pięknym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Coś pewnie pisała na poprzedniej stronie, ale jest zablokowana. Ta to ma zawsze przygody rodem z murzyńskich dzielnic Wejdziesz w profil i w posty to tam można całe przeczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wejdziesz w profil i w posty to tam można całe przeczytać. Całe? Mi na kom pokazuje tylko fragment, a kliknięcie przenosi na zablokowany temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu Jego żona 30 letnia obejrzała to i jest bardzo romantyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Napewno ma chatę z basenem w luksusowej dzielnicy w chacie marmury. Tylko jako ciekawostka Wiem bo słyszałam o tym niedawno, ale to juz jest mega przesada 50 lat różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Całe? Mi na kom pokazuje tylko fragment, a kliknięcie przenosi na zablokowany temat. Cale tylko najpierw wejdź w zawartość a potem wszystkie posty i tam dopiero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Całe? Mi na kom pokazuje tylko fragment, a kliknięcie przenosi na zablokowany temat. Całe i na telefonie i na kompie. Ale ja nie mam daru tłumaczenia, niech Elcia napisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wystarczy być łatwym, nie trzeba być pięknym. to ze cos jest trudne to nie zawsze znaczy ze lepsze hm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Cale tylko najpierw wejdź w zawartość a potem wszystkie posty i tam dopiero. Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Całe i na telefonie i na kompie. Ale ja nie mam daru tłumaczenia, niech Elcia napisze. Oki, bardzo dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Całe? Mi na kom pokazuje tylko fragment, a kliknięcie przenosi na zablokowany temat. A ja ci kiedyś screena wstawiłam gdzie się klika, widocznie już nie odczytałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wiem bo słyszałam o tym niedawno, ale to juz jest mega przesada 50 lat różnicy A może jeszcze umie 85 letni dziadek tak tańczyć? Z 30 letnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Całe? Mi na kom pokazuje tylko fragment, a kliknięcie przenosi na zablokowany temat. Na kompie: profil - cała aktywność - posty (chyba) Na telefonie: profil - aktywność - klikasz na symbol prostokącika, który jest pod zdjęciem profilowym (obok symbolu kopertki), jakoś tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oki, bardzo dziękuję Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Na kompie: profil - cała aktywność - posty (chyba) Na telefonie: profil - aktywność - klikasz na symbol prostokącika, który jest pod zdjęciem profilowym (obok symbolu kopertki), jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oki, bardzo dziękuję Tam to nawet pokazuje kto jest zacytowany do postu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: to ze cos jest trudne to nie zawsze znaczy ze lepsze hm Ale jeśli rynek jest ogólnie trudny, a pojawiają się łatwe partie towaru, to na nie zawsze będzie popyt. A czy one są lepsze to już kwestia filozoficzna pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateoo 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wystarczy być łatwym, nie trzeba być pięknym. Tego nie wiedzą przed spotkaniem i zapłaceniem za obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wystarczy być łatwym, nie trzeba być pięknym. Nie każdy tak ma też warto powiedzieć huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Na kompie: profil - cała aktywność - posty (chyba) Na telefonie: profil - aktywność - klikasz na symbol prostokącika, który jest pod zdjęciem profilowym (obok symbolu kopertki), jakoś tak. Zawartość a nie aktywność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: to ze cos jest trudne to nie zawsze znaczy ze lepsze hm Był taki mem 4 dzieci każde z innego miotu Typ może jakaś randka Ona nie dla psa kiełbasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: A ja ci kiedyś screena wstawiłam gdzie się klika, widocznie już nie odczytałaś. O masz. To chyba tak, albo zaczynam mieć demencję No do tej pory czytałam zablokowane dyskusje po początkowych urywkach. Teraz już ogarnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 93 Napisano 3 godziny temu Sens życia płaskiej - co kto napisał, nawet dla jaj na kafeterii, a żeby jeszcze powrzucać to na swój profil, to już ekstaza. Jedyna, na jaką ją stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie każdy tak ma też warto powiedzieć huh Nie każdy, tak. Ale na trudnym rynku towar dostępny tanio zawsze znajdzie popyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu Myślę nie jedna z tąd wybrała All Pacino niż Masimo 365 dni w roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach