Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ja sie bawie

Koniec ze związkami...od teraz chce faceta tylko do sexu

Polecane posty

Gość Psycholog Ci pomoże

Gość teraz ja sie bawie
miałam kilku facetów ale nie spałam z kazdym i co to ma mnie juz skreslic bo kochałam sie z kims kogo kochałam???? i co ja mam powiedziec takiemu psychologowi??? co on zrobi??? jak niby pomoze??

a co ma przeszłość do teraźniejszości ?? chyba lepiej mieć dosyć bogate życie seksualne niż odzywać się do kogoś per \"ty kurwo\".

hhmm najpierw się chyba trzeba wybrać żeby się dowiedzieć co tak na prawdę Ci dolega. imho warto żebyś się przeszła na psychoterapię

Gość teraz ja sie bawie
a jak juz wam na tym tak cholernie zalezy to spałam z jednym ...TYLKO Z JEDNYM!!!!

Gość teraz ja sie bawie
jakos nie zalezy mi na opinii facetów;) bo mam was gdzies!!!!i tak czuje sie juz jak szmata po tym co mi zrobił ten 18 lat starszy ale kogo to obchodzi??? facet jest ok tylko zasze kobieta jest pokrzywdzona i wyzwana

Gość teraz ja sie bawie
mam w dupie facetów i zaden z nich nie jest porządny!!!

teraz ja sie bawie>>> miedzy facetami a kobietami jest wielka roznica ... faceci pamietaja dziewczyne dopoki nie beda mieli nastepnej. Kobiety z reguly pamietają ich wszystkich :( ciezko bedzie potem patrzec w lustro :O pomysl o tym zanim zaczniesz na powarznie sie bawic

Gość teraz ja sie bawie
nie obchodzi mnie juz opinia, inni faceci, inni ludzie, mam to gdzies...powinno sie z was jeszcze ciągnac kase zebyscie zostali w samych skarpetkach!!

moge chodzić w skarpetkach :) ba nawet boso bo na lato sie ma ale to Ty bedziesz ta przegrana :O jak tylko zaczniesz tą zabawe :(

Gość teraz ja sie bawie
mam zamiar sie teraz mscic na was

Gość teraz ja sie bawie
jak facet przeleci jakąs laske to jest ok bo to normalne a ona jest naiwna i głuipa kurwa...ale jak baba chce tak zrobic to juz jest zle bo jest zła??? ciekawe..

takie Twoje prawo ale już za 3 razem bedziesz wymotowac na lustro patrzac na siebie :O

takie myślenie prowadzi do nikąd, mam nadzieję że za jakiś czas zdasz sobie sprawę z tego

nigdzie nie napisalem ze jestes zla :( kieruje Tobą zadza zemsty wiec nawet cie rozumiem ..tylko staram sie uswiadomic tobie skutki owego zachowania

Gość teraz ja sie bawie
jaka zona????? nie mam zamiaru byc zona zadnego faceta!!!! a jezeli juz to tylko dla kasy i to duzej bo inaczej nie warto was nawet kijem dotknac!!! zona...jaaaasne tak samo jak ten mój...nie alez ja nie mam zony a na boku pieprzy laske co mogłaby byc jego córka!!! nigdy wiecej!!!!!

ale Ty pierdzielisz jak potłuczona :O gadasz o jakimś mszczeniu się, na kim dziewczyno? na kim? przecież jeden z drugim i trzecić raczej będzie się cieszył, że trafiła mu się laska która mu da i nie będziesz żadnym zobowiązaniem, więc jakby miją się z celem. zemści się to tylko na Tobie. i jeszcze jedno: gadasz, że facetom wolno i ble ble. Kobiety i mężczyźni nigdy nie będą równi (mężczyźni dłużej pracują, wykonują cięższe prace, płacą za kobiety). Więc jeśli chcesz już dorównywać facetom pod czymkolowiek - to niech to będzie coś ambitnego a nie kurrestwo :O. kup se wibrator i baw się dobrze, może ochłoniesz :O 🖐️

Gość teraz ja sie bawie
nie wiesz nic o mnie wiec sie nie wypowiadaj

wiemy o tobie tyle ile nam napisalas :O a co niektorzy czytać miedzy wierszami potrafia.... jak dla mnie bardzo sie odslonilas, Nie mam nic przeciwko twoim planom ..szkoda tylko ze to ty bedziesz przegrana

o Tobie to generalnie nic nie chcę wiedzieć jakoś mało mnie to interesuję :O wypowiadam się na temat sytuacji jaką nakreśliłaś skoro tutaj to robisz, to licz się z tym, że każdy kto chce ma się prawo wypowiedzieć. tylko daruj sobie teraz jakieś emocjonalne wjazdy na mnie bo jakby to mnie nie rusza. miłego bawienia się 🖐️ i tak decyzja należy do Ciebie.

Gość teraz ja sie bawie
nie napisałam szczegolow a to co czuje....nikt nie wie...

Gość Nie ma sprawy
stań na rogu ulicy, może bedzie jakis chętny ...

Ooooo tak nikt nie wie :D bo przypuszczalnie jestes pierwsza na tym swiecie ktora tak sie czuje a Twoj przypadek jest szczegolny i nigdy w przeszlosci zadna kobieta tak sie nie czula... ech zycie

Gość upupupuppp
dlaczego takie pojebany tematy nie są kasowane? bo istenieje "wolność" idiotycznych wypowiedzi?

Gość teraz ja sie bawie
takie kobiety były i są i wiem o tym ale zaden facet nie wie jak taka kobieta sie czuje i zadna kobieta, która sobie zyje szczesliwie tez tego nie wie...

jak zawsze najwięcej maja do powiedzenia faceci, a bujac się mądrale, ale jak wy dajecie dupy i się chwalić wśród kumpli to kim jesteście -bosami nie wiem czym jeszcze!! skończ, nie zauważyliście że bronicie tych facetów co ją skrzwydzili!! męska solidarnosć co.. to ja wam powiem, że czasem powinna byc taka kobieta co da popalić faceetom, z reguły bywa tak że doświadczona kobieta wie więcej o życiu.. jak czytam niektóre wrtkuły, to wy faceci czepiacie się u kobiety wszystkiego, stringów, staników-chodź na temat bielizny macie nic do powiedzenia!...sposobu bycia-kobiety, a w łóżku nie macie pojęcia co jej rozkosz sprawia! Ma prawo robic co sie jej podoba to jest jej życie! przykro mi tylko ż eniektórzy faceci, swoją własną miarą , mierza innych-szkoda słów, Do -Teraz ja się bawie- jestem z Tobą:]

ech... czolgistka >>> nie bronimy facetow ! jesli skrzywdzil dziewczyne to podla swinia! my staramy sie zeby dziewczyna nie stracila szacunku dla siebie ot i mala roznica :O

male sprostowanie :) faceci nie daja dupy :D poza drobnymi wyjatkami :D

Wy macie ją pocieszyć;)))) a nie sprawić żeby całkowicie się załamała... :)) nie można zwalić na los,że daje nam takich partnerów, lecz TO MY SAMI ICH takich wybieramy, my ... sami:]

hmm, no w sumie, skoro ją ktoś skrzywdził, to czemu ona nie ma kkrzywdzić innych prawda ? coś jak doktryna kalego \"jak kali ukraść komuś krowę to dobrze, jak ktoś ukraść krowę kali to źle\". chyba szkoda słów, zastanów się dziewcze czy aby na pewno chcesz być taka sama jak osoby które tak bardzo nienawidzisz. dobranoc