Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowiitta17

Dlaczego on jest dla mnie taki...-

Polecane posty

Gość Jowiitta17

Na poczatku było tak miło.....Zakochał się ja również..byłam wtedy dziewicą...Czekał rok aż to z nim zrobiłam..Był taki delikatny....czuły...długa gra wstepna....kolacje ze świecami.....Rodem z romansów......Potem...z miesiaca na miesiac coraz gorzej..Już nie było długich pocałunków przytulania delikatngo seksu......Jakby sen prysnął..Przychodził wchodził...ostro i szybko.....od tułu w ogóle nie liczac sie z moimi podszebami tylko aby jemu bylo dobrze...dotego te brzydkie słowa...i ten przeklety seks oralny......bez którego nie może żyć...Szapie mnie za włosy podczas seksu nazywa suką....A po seksie mówi że to z miłości..Ludzie czy toja zwariowałam.....??czy znim jest coś nie teges...??Nic mu niezrobiłam..Czy on przestał mnie już kochać

Gość Jowiitta17
"podszebami"-sorry za ten porazajacy błąd..ale lekko zdenerwowana jestem....

Gość to normalne...-
byl taki delikatny bo byłasniedoswiadczona dziewica a teraz jest sobą:-)

Gość czy ty masz 17
lat?

Gość Jowittaaa17
tak 17 a jakie to ma znaczenie...?

Gość tak to bywa jak sie
zaczyna za wczesnie i daje nabrac na kolecje ze swiecami i tani bajer....

Gość tak to bywa jak sie
ZOSTAW GO...

Gość HoseArmando
Przecież ci powiedział dlaczego z miłości..:D

Gość a może właśnie dlatego
że nic mu nie zrobiłaś a loda powinnaś była zrobić! co to ma być miłość platoniczna? w dzisiejszych czasach?

Gość Jowiitta17
Moje koleżanki mówia ze to ja przesadzam sama już nie wiem co myśliec

Gość **** **** ****
najpierw on cię zdobywał więc robil tak jak na romansach....a teraz robi to tak jak lubi...niektorzy tak lubią i już...jak ci nie psauje to sie nie zgadzaj i już...moim zdaniem facet powinien poszukać dziewczyny ktora tez lubi taki sex (sa takie)...poprostu nie dobraliście sie w tej sferze a jeśli on robi pomimo Twoich protestów (nie pisałas czy o tym rozmawialiście) to jest złamasem do wykastrowania

Gość i mają rację przecież ty
nie jesteś od myślenia tylko od robienia loda, sezon już nastał!

Gość Misiiia
Jeśli Ci sie to podoba to badz z nim, ajak nie to powinnas go zostawić, bo z tego co piszesz traktuje Cie w łóżku jak ostatnią szmatę (sory za te słowa, ale ja to tak odbieram) i pewnie będzie już tak zawsze. Głupich koleżanek nie słuchaj...Przecież Ty wiesz najlepiej jak sie czujesz, jakie są Twoej potrzeby i czego oczekujesz od związku , a nie koleżanki.

Gość właśnie jak ci się on nie
podoba to go wykop z domu albo trzymaj w piwnicy. i musi ci robić minetę codziennie, tak mu przykaż, od razu zrobi się grzeczniejszy. tylko mu obiadów nie gotuj!

Gość 8oyyy8o
jeżeli uprawiasz seks oralny to jestes prze suką i zwykła ladacznic.a zadna szanujaca sie kobieta nie weźmie do ust tego śmierdzacego kawalka miesa jakim jest meski penis , ja nie zaspokajam mojego faceta w ten sposób bo nie jestem prostytutka .ale on musi mi robic to jezykieminaczej od niego odejde

Gość słusznie 8oy musi ci to robić
nie ma innego wyjścia, tak właśnie, inaczej puść go kantem, ale i tak go puścisz żeby possać jakiegoś dorodnego chooja, mmmmmmmmmmmmmm