Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA POMOC

PROSZĘ POLEĆCIE JAKIEŚ SPECYFIKI NA SZYBKĄ NAUKĘ!

Polecane posty

Gość NA POMOC

SESJA JUŻ NIEBAWEM :o

Gość Shalai
Najlepszy jest Red Puls, kupisz go w niektórych hipermarketach za ok. 5 zyli. W składzie ma kofeine, tauryne, inozytol, niacyne, kwas pantotenowy, witamine b6 i witamine b12, węglowodany. Sam używam przy każdej kolejnej sesji i przy treningach też

Gość Shalai
maruda123: Sesja sie nie opyla, o ile pamiętam to za 30 tabsów trzeba zapłacić 8 zyli. Jedna tableta ma zaledwie 15 mg kofeiny, 18 mg magnezu, lecytyne i wyciąg z miłorzębu japońskiego. Dla porównania za 20 tabsów Red Pulsa płacisz 5 zyli i dostajesz 64 mg kofeiny, 400 mg tauryny, 20 mg inozytolu i 500 mg węgli, do tego spore ilości tych pozostałych składników co wymieniłem, po 33% dziennego zapotrzebowania w każdej tabsie. Przetestowałem całą mase różnych pobudzaczy i Red Puls jest debeściak

Gość to jest wszystko kit
jeśli takie wspomagacze są Ci niezbędne, to lepiej wypij sobie kawe z cukrem. Też trujące ale mnie konserwantów.

Gość o ile wiem
specyfiki na szybką naukę?? to jest jakaś bzdura!! :o w życiu tego do ust nie wezmę :o one nie mają żadnej skuteczności. to my sobie wmawiamy, że to coś działa. zamiast tego lepiej wziąć tabletkę mgnezu, i wyjść na długi spacer- najlepiej do lasu, albo gdzies, gdzie nie ma hałasu i spalin. to lepsze niż jakieś sesje red plus'y

Gość jak to...
"zamiast tego lepiej wziąć tabletkę mgnezu, i wyjść na długi spacer" ty chyba zartujesz

Też jestem zdania, że te specyfiki za bardzo nie pomagają. Trzeba po prostu rozłożyć materiał robić częste przerwy, dobrze się odżywiać i nie pić za dużo kawy bo ona niestety zmniejsza przyswajalność materiału.

Gość mam lepszy sposób
SESJA pomaga na koncentrację, działa dobrze ale mi się po niej rzygać chce :O chyba mam uczulenie na ginko :(

Gość ale w tej kwestii
kup sobie na allegro sproszkowaną guaranę, rośllina prosto z Brazylii, daje niezlego kopa, a serce po tym nie kołacze. 100% naturalnego wspomagacza.

Gość ginko działa jak placebo więc
można sobie darować

Gość typp
tego typu specyfiki zmniejszaja jedynie potrzebe snu, w przyspieszenie nauki nie ma co wierzyc:o

Gość Ewa Ewa
Guarana to jest po prostu inna forma podania kofeiny. A ze serce nie kolacze po niej jak po duzej ilosci kawy to jest nieprawda bo wszystko zalezy wylacznie od tego ile sie guarany wezmie, inaczej sie rozklada w czasie kofeina z guarany a inaczej z kawy, a to jest spowodowane wolniejszym wchlanianiem sie kofeiny w wypadku guarany. W sumie roznica nie jest warta tej dodatkowej kasy, ale kazdy ma swoje zdanie w temacie. Ewa

Gość ale w tej kwestii
ok, jeden bierze tussipect, inny dodaje guaranę do jogurtu. ja wolę wspomaganie naturalne.

Gość Ewa Ewa
typp nie masz racji. Poczytaj chocby o kofeinie, o tym jak dziala na organizm czlowieka a sie przekonasz ze nie tylko zmniejsza potrzebe snu ale tez np. pobudza kore mozgowa, przyspiesza przemiane materii itd. Kiedys dostalam od kolegi kofeine w kapsulkach po 200mg (nie pamietam firmy) i efekt pobudzenia po 2 takich kapsulkach byl niesamowity. Tylko z kofeina jak z kazdym innym stymulantem jest tak, ze czlowiek sie od niej uzaleznia i potrzeba coraz wiekszych dawek. Mozna najwyzej uzywac takich rzeczy podczas sesji albo intensywnej pracy tylko przez pewien czas, potem trzeba dac sobie czas na odwyk... Rozpisalam sie troche za bardzo, sorry. Ewa

Gość popieram ze red puls
bo wychodzi jakos 25 groszy za tabletke, a ma wszystko co trzeba.ja daje jedna tabletke przed nauka,moj chlopak jezdzi czasem w dlugie trasy i wtedy daje tego wiecej,no ale w wypadku nauki po co przesadzac z iloscia.pozdrawiam...

Gość typp
czemu mówisz zebym poczytal? uwazasz ze sam kawy nie piłem?:o kofeina zwieksza cisnienie krwi wiec pewnie pobudza w jakis sposób mózg, natomiast pogarsza pamiec

Gość Ewa Ewa
Ale z czego wywnioskowales ze kofeina pogarsza pamiec? Wyniki badan sugeruja raczej cos zupelnie przeciwnego... Ewa

Gość a co powiecie
wiec co najlepsze?

Gość apresww
Jak skonczycie studia bedzie sie wywyzszac i chwalic swoim wielkim wyksztalceniem. Po co w takim razie wam wspomagacze, skoro na pewno uczyliscie sie regularnie przez caly rok, wiec wystarczy wszystko powtorzyc tylko??

Gość a nie szkoda wam pieniędzy
stopery w uszy i po sprawie

Gość dziewczyny a ja mam
podbijam

Gość dzaga 23
4 krechy amfy stykna

Gość jeszcze tylko 2
egzaminy. wiecie, zadne tam takie specifiki nie sa potrzebne:) jak juz to polecam magnez ale lykany teraz juz raczej nic nie da :P dobra jest gorzka czekolada i orzechy na pamiec, a jesli chodzi o kawe moze faktycznie pobudza ale wyplukuje wlasnie z organizmu magnez, wiec jesli pijecie kawe to zjedzcie potem troche gorzkiej czekolady. a tak wogole to potrzebny jest spokoj i pelna koncentracja:) trzeba sie wyciszyc

Gość tylko 1
mi zawsze pomagało GLUKOF - tabletki , glukoza połączona z kofeiną , w każdej aptece , bez recepty , działa świetnie

Gość podbijam bo idzie sesja
wrzesniowa :D

Gość aniołek fikołek
chyba sesja poprawkowa :) a ja już się obronilam :)

Gość Stary zażywacz
Polecam Red Plum (tak, tak, Red Plum), pojawiło się niedawno w sklepach. Podobny trochę do Red Pulsa, który już wcześniej był na polskim rynku, ALE jest tańszy i lepszej firmy, bo produkuje go międzynarodowy koncern farmaceutyczny z oddziałem w Polsce. Za 20 tabletek płace 4,50 zł. Tanie jak barszcz i działa ostro, polecam.

Gość aaa-nka
do w/w porad zastosój jeszcze dietę lekostrawną, bezmięsną bo po schabowym lub innym mięsku będziesz ociężała fizycznie i umysłowo, a więc dużo owoców i warzywek (surówek) i świeżych soków, mogą być też grapefruty - i do nauki. Powodzenia życzę.