Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzisiaj mu nagadalam

i wreszcie cos drgnelo!!!!!!

Polecane posty

4 lata zwiazku , 2 lata pomieszkiwania razem powiedzialam slub !!!! albo bedziesz mial luzny zwiazek gdzie kazdy robi co chce podzialalo w przyszlym roku slub !!!!!! 666

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to nie tak , on jest po rozwodzie i ma opory bo mu sie wydaje ze sie wszystko skonczy i bedzie znowu zdrada i tam takie glupoty on mnie bardzo kocha a ja jego 666

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czemu maupka nie spi
no co Ty z nimi bedzie inaczej :P

Udost臋pnij ten post

AVE MASTER LUCYFER!!!!!!!666 czasami trzeba facetowi tlumaczyc jak dziecku wiec wytlumaczylam a ze troche glosniej niz zwylke no coz .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 male艅ka6622
Ja bym nie by艂a ucieszona gdybym musia艂a kaza膰 m臋偶czy藕nie, 偶eby si臋 ze mn膮 o偶eni艂. Bezsensu. Wol臋 zwi膮zek ni偶 ma艂偶e艅stwo, kt贸re bym wymusi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂y Platon
male艅ka, dojrzejesz, to zmienisz zdanie..... jak si臋 ma latka na karku, to pragnie si臋 bezpiecze艅stwa i stabilizacji... no ale mo偶e ty b臋dziesz wolnym duchem ;>)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie zgadzam z malenka
co to za ma艂偶enstwo wymuszone??? co to wog贸le ma byc? ma艂zenstwo jest sprawa na tyle powazna ze powinno byc zawrate z checi obu stron, a nie jakims szanta偶em. skoro dla niekt贸rych takie ma艂zenstwo to poczucie stabilizacji i bezpieczen艣two to radze to sobie przemyslec definicje ma艂偶enstwa. a potem p艂acza takie na kafe ze maz je zostawi艂! paranoja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wlasnie dostalam
propozycje od mojego kochania slubu:):) Naprawde wiem czego Ty oczekujesz stabilizacji itp. ale ja mimo tego ze od dawna myslalam o slubie nigdy tego pierwsza nie powiedzialam, qa to ze wzgl臋du na m贸j charakter, nie chcia艂abym si臋 czu膰 偶e to ja wymuszam, chyba by艂o by mi przykro i my艣la艂膮bym 偶e to tylko moje marzenie , a powinno by膰 wsp贸lne.Ale mimo wszystko 偶ycze powodzonka i trzymam kciuki oby wszystko uk艂ada艂o sie po Twoje my艣li i jak najlepiej:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie zgadzam z malenka
a wog贸le co to ma byc- ze facet jak dziecko i trzeba mu wszystko t艂umaczy膰?? skoro facet po 4 latach nie wiedzia艂 czy sie zenic czy nie to po cholere taki m膮z? co za kazdym razem trzeba mu bedzie t艂umaczyc jak krowie na rowie i szanta偶owa膰 aby coz zrobi艂 ? to jakies idiotyczne t艂umaczenia sa! chore to jakies. w艂asnie o dojrza艂osci faceta swiadcza jakie decyzje podejmuje SAM, a nie wbijane mu do 艂ba przez kobiete, a juz szczeg贸lnie gdy chodzi o slub.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 absolutnie zgadzam si臋
te偶 musia艂am pom贸c m臋偶owi w decyzji o 艣lubie a teraz w decyzji o dziecku i szczerze z perspektywy czasu 偶a艂uj臋, lepiej by mi by艂o bez niego i jego oboj臋tno艣ci, tak niby jeste艣my razem a jednak 偶yjemy obok, a gdyby nie by艂o 艣lubu mia艂abym szans臋 pozna膰 kogo艣 innego a tak niby jestem \"zaj臋ta\"

Udost臋pnij ten post

oczywi艣cie krzykacze z tego topiku uwa偶aj膮,偶e to facet powinien inicjowa膰 takie zdarzenia?nie zgadzam si臋 z tym-zreszt膮 jak niby kobieta ma \"wymusi膰\" 艣lub-ona tylko zasygnalizowa艂a,jakie s膮 jej priorytety i mnie to jako艣 nie oburza a takie kwestie warto om贸wi膰 jak najszybciej,偶eby si臋 nie okaza艂o po 5 latach,偶e ona chce mie膰 艣lub i dzieci,a on nigdy o tym nie my艣la艂 i nie wyobra偶a sobie tego

Udost臋pnij ten post