Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ciało

Podoba wam sie ten nagi facet??

Polecane posty

Gość jkkh
twój ma 8 cm .w spoczynku .Włóz go do zimnej wody w wannie .Ok 10 stopni C .Zobaczysz ze bedzie miał 3 cm.

Gość jkkh
gwarantuje ci to .nie przez15 minut siedzi w wodzie o temperaturze 5-10 C

Gość A JA WIEM WIEM
mi tam sie banderas podoba, a ten ładny to może jest, ale jakiś taki bez wyrazu

Gość jaaaaaaaaaahwe
a niektórzy mają 7 cm w zwisie a potem rośnie o 60 % i osiąga długośc 16 cm o 60% to 7 cm będzie miał ~ 11 cm a nie 16 :O

jkkh ---> moj nie ma 8 cm bo ja nie mam penisa :P mowiłam o moim facecie :P i wiem, że pod wpływem zimna się zmniejsza ale nigdy w stanie spoczynku nie miał 8 cm :P :P i to, że jesteś facetem nie znaczy że wiesz to lepiej ode mnie :P nie bede pisac ile wogole ma cm bo kiedys napisalam to sie od razu dowiedzialam, ze nie umiem mierzyc, że kłamię, że sie chwale i takie tam czego nie rozumiem bo nie ma sie czym chwalic pozatym to nie moj penis wiec wiesz :P

Gość jaaaaaaaaaahwe
teorio twoja teoria jest do duuupy :O

Gość hehehehe co za durnoty

jahweeeee zawsze miałam problemy z % ;) ;) pozatym tak palnęłam nie obliczywszy uprzednio :D :D

jaaaaaaaaaahwe ===> do duuupy czy nie do duuuupy ważne, że moja :P :P

Gość jkkh
teoria ucz sie ucz bo wiesz tylko o penisie twojego faceta cos .Natomiast nic o przecietnych.

Gość marktunia500
Z twarzy jest ładny ale ciałko mi nie pasi. Za bardzo napakowany

Gość jkkh
a to ze twoj ma 8 cm nie znaczy ze inny facet majacy tez 8 cm bedzie mial tyle samo w wzwodzie .JEst to mako prawdopodone.

jkkh ===> no wiem i nie mam zamiaru sie o innych dowiadywać :D :D :D :D tylko, ze wiesz ja nikomu nie każę popierać mojego zdania a mam prawo je wyrazić tak jak każdy kto tutaj wejdzie ;) Ty wyrażasz swoje, ja swoje i gitara ;)

jkkh ===> \"a to ze twoj ma 8 cm nie znaczy ze inny facet majacy tez 8 cm bedzie mial tyle samo w wzwodzie .JEst to mako prawdopodone.\" wiem, że jest mało prawdopodobne tym bardziej, że mój facet w stanie spoczynku ma wiele więcej niż 8 cm :P :P

Gość Piszące o małości i stulejce
to dziewczynki, które w życiu z penisem nie miały do czynienia :) Jak możecie oceniać wielkość penisa w stanie spoczynku? To nie wiecie, biedulki, jak bardzo on zmienia swoje gabaryty zależnie od różnych czynników? Albo że średnia wielkość w spoczynku, często ma się nijak do wielkości we wzwodzie? Nie wiecie, to sobie obciachu nie róbcie takimi komentarzami :) Podobnie - jak możecie stwierdzić stulejkę w stanie spoczynku? Proponuję się najpierw dowiedzieć, czym jest stulejka :) Tak więc do książek, dziewczynki, a nie penisy komentować ;) Poza tym - rzeczywiście dość dziwnie wygląda. Taka nieregularna grubość. Mój kochany ma duuużo ładniejszego :P

Gość PYTANIE BYŁO TAKIE
Podoba wam sie ten nagi facet?? a nie jakiego ma penisa itp itp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! !! !! !! !! !!

Gość w polsce to teraz normalka
facet ma najwiecej do powiedzenia o pochwie, a kobieta o penisie

Gość jkkh
teoria ,ale ja nie pisze tylko do ciebie ,ale do innych kobiet ktore wyzej napisaly ,ze on ma małego .MAm tu namysli ich niewiedzie ,a nie twoją. Nigdy nie bedziesz wieidziec wiecej niz ja o penisie bo go nie masz.To tak slepy ktory nie widzi i sie sprzecza o racje z tym ktory ma dobry wzrok .

Gość bardzo fajnie wyglada

Gość jkkh
jezeli wiesz tak wiele to opisz dokładnie jakie to uczucie miec erekcję członka.Wiekszosc kobiet moze to jedynie sobie wyobrazic. Tak samo nie masz pojecia co czuje mezczyzna podczas kopniecia w jądra,bo ich nie masz.

Gość hehe dziewczyny czesto mowia
oooo za bardzo napakowany itp ale jak taki w ubranku idzie wypachniony to szybko zdanie zmieniaja :D

jkkh ----> \"Nigdy nie bedziesz wieidziec wiecej niz ja o penisie bo go nie masz.To tak slepy ktory nie widzi i sie sprzecza o racje z tym ktory ma dobry wzrok .\" ano raczej, że nie ;) ;) podobnie jak facet nie będzie nigdy tyle wiedział o naszych narządach :D :D

jkkh ===> alez ja sie przecież nie upieram , że wiem wiecej od facetów :P nie wiem co tak siadłeś na mnie :P wiem jedno : penis mojego faceta w stanie spoczynku ma na pewno wiecej niż 8 cm i nie rozumiem czemu tego pojąc nie możesz jak nie widziałes a znasz tylko dane liczbowe ? :P wyjątki się zdarzają :P

Gość jkkh
ja przyznaje sie ze malo wiem o kobiecych reakcjach.Nie wiem jakie to uczucie gdy robi sie wilgotna.

Gość mój w stanie spoczynku ma 12cm
a w wzwodzie 16 cm :), mysle ze im mniejszy w spoczynku tym wiekszy we wzwodzie

Gość jkkh
z tym bym sie nie zgodzil do konca jezeli w spoczynku ma 4 cm to we zwodzie bedzie miał 14 cm a taki 12 cm w spoczynku osiagnie wlasnie 16 cm ten pierwszy urosnie bardziej ale i tak bedzie krotszy. Nie zawsze tak jest ,ale malo mozliwe by 4 cm osiagnał 20 cm . Chociaz długie członki w spoczynku zwykle nie rosna o wiele wiecej .

Gość hrabia Ziut Banderas
facet niczego sobie ale ma chuuja z zylakami, od walenia czy co

Gość magiettka
całkiem niezły, ja bym go z łóżka nie wyrzuciła. Może ma troche za bardzo przypakowane ramiona ale przezyłabym to...:-P. Co do penisa to nie wiem o co wam chodzi, facet wygląda na wysokiego i pewnie jak byscie zobaczyły faceta 160 cm z takim sprzedem jak ma pan na załączonym zdjeciu to byscie stwierdziły, że jest ok i super. Poza tym w spoczynku trudno stwierdzic jak bedzie wygladał w pełnej gotowości. Ale główkę jego penisek ma fajna nawet w stanie spoczynku, ładnie sie odznacza. Ogólnie jestem na tak....:-)

Gość oj panienki...
"facet niczego sobie ale ma chuuja z zylakami, od walenia czy co" jak juz to zyłami;pewnie mu ich zazdroscisz,bo pewnie nie wiesz ze im bardziej uzylony penis,tym wiecej krwi krazy w jego cialach jamistych i erekcja jest lepsza.poza tym,te zyly moga dodatkowo stymulowac pochwe i jej sciany. ktos tu pisal,ze mit duzego nosa i czlonka zostal obalony. jesli ten facet ma duzy nos,to ten ktos nie widzial duzego nosa! nos ma normalny,twarz ma zwrocona na bok,moze to zmylilo tego kogos.Ale zmyła!! tak łatwo dac sie zmylic!