Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam swoj wymarzony domek

8-osobowa rodzina .

Polecane posty

2 rodziców i 6 dzieci . Ewentualnie możemy się dopasować, ale wygodniej by nam było umieścić 3 dziewczynki w jednym, dużym pokoju, a 3 chłopców w drugim, dużym pokoju . Dzieci są w podobnym wieku, ale czy to nie będzie dla nich za duży dyskomfort ? Z góry dziękuję za radę, pozdrawiam !

Gość hopu siupu
... i do góry :P Moim skromnym zdaniem nie ma co się z gówniarzami rozpieszczać, wsadź ich wszystkich do dwóch pokoi i niech Ci dziękują, że w ogóle mają gdzie mieszkać .

Nikt oprócz sadysty nie ma nic do powiedzenia ?:P

Gość zdezelowana felga
zawsze mozesz ich zapakowac do piwnicy :P

Gość europejczyk unijny
to nie jest nowoczesna i europejska rodzina . nie pasuje do modelu unijnej szczesliwosci. nalezy sie powaznie zastranowic co zrobic z takim zjawiskiem? moze eutanazjowac?

Gość moim skromnym zdaniem.
dzieci nie beda za bardzo zadowolone, ze mieszkaja w 3 osobowych pokojach. pomysl sobie. jedno bedzie chcialo odrabiac lekcje, drugie ogladac telewizje a trzecie sluchac muzyki. "troche" nie do pogodzenia. dobudujcie scianki dzialowe albo kupcie takie przenosne. jak dzieci sa male to wspolne mieszkanie jest ok, ale z wiekiem to sie zmieni. w ogole to najpierw sami zapytajcie dzieci o zdanie