Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta kierujaca

KOBIETY ZA KIEROWNICĄ

Polecane posty

Gość kobieta kierujaca

zapraszam wszystkie kierujace Panie do dzielenia sie doswiadczeniami w jezdzie samchodem. czy wy tez zauwazylyscie, ze panujacy na drogach panowie odnosza sie z pogarda do kobiet za kierownica?

Gość zdecydowanie odnoszą się

niestety ale z drugiej strony często mają rację, jeszcze bardziej niestety bo i czasem człowiek jedzie, a przed nim jakiś taki gamioniowaty kierowca, że aż modlę się w duchu, żeby to nie była kobieta, wyprzedzam w końcu i co? no baba, baba....

Gość tak ale
niestety, większość z nas nie daje popisu się za kierownicą to prawda i nie dziwię się opiniom facetów na nasz temat. Ale i niektórzy faceci jeżdżą jak fajtłapy, zwłaszcza starsi panowie w kapeluszach

o tak, pan w kapeluszu/berecie - to już zapowiada kłopoty z daleka :) albo łysy łepek w audicy czy beemce starszej od niego samego, jak nic, zmieni pas bez migaczy albo wetnie się przed sam zderzak a jak potem przygazuje, to czarna chmura i huk jak z odrzutowca

Gość tak ale
Ewa, u nas mówimy na takiego : pułkownik Dowgir (czarne chmury)

pamiętam, pamiętam, to mój ulubiony serial z dzieciństwa (głównie ze względu na konie) :)

Też coś o tym wiem. Najbardziej denerwują mnie wpieprzający się w korkach. Wraca człowiek z pracy, upał straszny, słońce niemiłosiernie świeci, klimatyzacji jak nie było tak nie ma, czeka w tej kolejce na swiatłach, a tu nagle znienacka wprasza się ciec jakiś w kolejkę. Nie wpuszczam. Nie w takich przypackach. Ostatnio usłyszałam od taksówkarza: Taka młoda a taka złośliwa. Odopowiedziałam tylko że z tego co wiem to taksówki nie są pojazdami uprzywilejowanymi. Palant...

Gość hrabia Ziut Banderas
zdaje mi sie ze tu najwiecej mialby do powiedzenia insruktor nauki jazdy. Ja mysle ze jest po rowno duupowaci kierowcy sa zarowno chlopy i kobietki, z tym ze z chlopaki gorzej bo mysla jak sa chlopy to z natury lepsi a to gowno prawda

ano... Ale niestety, są na drogach takie \"dobre wujki z Ameryki\" i wpuszczają cwaniaków i nauczy się taki jeden z drugim, że może sobie jeździć po drodze, jak po własnym podwórku na wsi, gdzie chce i jak chce.

Gość tak ale
jak ktoś się wpycha i robi to umiejętnie (szybko i sprawnie) to nie mam nic przeciwko. Nie cierpię, jak ktoś wyjeżdża mi przed "dziób" i jedzie 20 na godzinę. A najbardziej mnie drażnią kierwowcy, którzy np mimo pasu rozbiegowego, stoją czekając na włączenie sie do ruchu

Każdy mówi, że baby źle jeżdżą, więc dlaczego głównie ci co wyprzedzają na trzeciego to faceci? chcesz chamie umierać na drodze? droga wolna, ale dlaczego ja mam ginąć ????!!!! Dla mnie nie ma różnicy czy kierowca to chłop czy baba, miej wzgląd na innych uczestników dróg, a wszystko będzie w porządku. Ja mieszkam w małym mieście, więc u mnie korków nie ma, ale najgorsza kategoria kierowwców to taksówkarze, wydaje im się, że wszystko im wolno, chamstwo i tyle. Pozdrawiam.

po prostu zalosne:-O to,ze kobiety sa uwazane za gorszych kierowcow z powodu plci... to,w jaki sposob faceci okazuja swoja \"wyzszosc\"... a juz najbardziej zalosny jest sam fakt,ze w tym pieknym kraju takie problemy ludzie maja...kto lepiej jezdzi,kto kogo wkurza w korkach,kto jest uprzywilejowany:-O itp itd:-O boze,to tylko samochody!! i tylko jazda! jakie znaczenie ma kto troche szybciej czy sprawniej jezdzi? po cholere w ogole sie tym ekscytowac:-O trzeba gdzies dojechac to sie jedzie i juz. zawsze ktos moze wkurzac,jesli sie chce znalezc wkurzajacych to i piechota na ulicy tez sie znajdzie. jednak moze lepiej wypatrywac milych ludzi? moze byloby przyjemniej? sama jezdze od lat i ani troche gorzej niz faceci.i wszystkie kobiety jakie znam tak samo.

Gość a mnie irytuja tacy idioci
co to albo maja wypasione audi albo gruchota i zmieniaja pas bez kierunkowskazu. ci pierwsi mysla, ze jak maja fure to moga robic co chca a tym drugim to i tak juz na gruchocie nie zalezy. i co? w 100% zaobserwowanych przeze mnie przypadkow sa to faceci. ale moja, kobieca plec tez mnie irytuje. jedzie taka lampucera 50km/h po pasie do szybkiej jazdy i nawet nie zjedzie tylko trzeba ja prawym pasem wyprzedzic. NO LUDZIE

a chamow mozna tylko i wylacznie ignorowac. dopoty sie tego nie pojmie dopoty beda szargac nam nerwy.

Gość Barnaba Trawa
Staruchy w ogole nie powinny siadac za kierownice, nie mowiac o meskich k*****h pijakach, ktorzy wsiadaja po to zeby kogos zabic. Pijaki laza po drogach jak te ostatnie k***y i jeszcze ryj dra. p****y na odwykach powinni skonczyc. Policja puka sie po glowie jak sie patrzy na porzadnych kierowcow, a powinni sie postukac po glowach i pozamykac te meskie pijane k***y za kierownica i lazace po drogach zarzyganych, p************h pijakach.