Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak słów

proszę o pomoc - ciąża!!!

Polecane posty

Gość brak słów

a raczej prawdopodobieństwo - wczoraj pękła prezerwatywa , odkryliśmy to już po wszystkim , do okresu jeszcze 8 dni , brać postinor , czy spokojnie czekać na okres??? jakie są szanse , że zaliczymy wpadke?

Gość brak słów
proszę nich się ktoś odezwie!!!!!!

Gość rzeczywiście brak słów

Gość brak słów
dzięki za rzeczową odpowiedź

według mnie ciąży nie bedzie, jesli masz regularne okresy i pamietasz kiedy mialas ostatni oblicz sobie w internecie w kalendarzu dni płodnych

Jeśli zostało Ci 8 dni do okresu, okres masz regularny, to były Twoje dni niepłodne. ja bym nie brała. Ale decyzja należy do Was. I licz się z tym, że jak się będziesz denerwować to okres Ci się spóźni... Mi kiedyś pękła gumka bliżej dni płodnych niż u Ciebie, ale nic nie brałam. Nerwy były ogromne- skutek- okres spóźnił się o 5 dni:( Ale był:) Jeśli nie weźmiesz to się nie denerwuj i będzie dobrze!!!

Gość brak słów
Dzięki , za słowa otuchy - niestety jedyna metoda jaką moge stosować to prezerwatywy :( - ze względów zdrowotnych - przez wiele lat brałam tabletki i załatwiłam się na amen - teraz jest już okey okres mam w miare regularny około 27 - 28 dni , mam nadzieje , że będzie dobrze już liczyłam te dni płodne i niepłodne , ale potrzebowałam usłyszeć opinie innych kobiet - dzięki raz jeszcze :)

Gość tabletki
a ile masz lat? i co sie stalo ze zalatwilas sie na amen? prze tabletki antykoncpcyjne? moze osobiste pytanie ale bede wdzieczna za odpowiedz

Gość brak słów
tak przez tabletki się załatwiłam - zaburzenia hormonalne - wypadanie włosów - hurtowe , złe samopoczucie , bóle głowy , nudności , nadwrażliwość piersi - bolesność w zasadzie , zanik popędu płciowego , huśtawki nastrojów - od braku chęci do życia po ledwie kontrolowaną agresje - pod koniec plamienia między poszczególnymi miesiączkami - a lat mam dużo i odchowane dziecko i nie polecam tabletek do dłuższego stosowania , u kobiet i dziewczyn które znam i które stosowały tabletki wcześniej czy później wystąpiły te same objawy bądź zbliżone - szczególnie niechęć do seksu

Gość brak słów
wezme , niestety wczoraj nie udało mi się załatwić recepty , mam mieć ją dzisiaj - już mi się wyć chce , bo w poniedziałek zaczynam nową prace i jakoś nie uśmiecha mi się stres czy dostane kiedy muszę myśleć zupełnie o czym innym - byle do środy !!!!!