hugolina 0 Napisano Maj 30, 2007 to dobrze ze jest juz lepiej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 31, 2007 Izasylvia jaki dzis nastroj?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IZASILVA 0 Napisano Maj 31, 2007 HELLO:) Dzisiaj mam dobry nasrtoj:) Siedze sobie w pracusi, i oczywiscie klikam z Wami:) Boze chyba bym umarla jakby mi zabrali internet, juz sie tak przyzwyczailam ze szok. Jak mialam w domu kompa bez netu to rzadko kiedy go wlaczalam. Moze dzis kupie sobie jakiegos ciuszka to zrobi mi sie jeszcze przyjemniej:) pozdrawiam Was dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 31, 2007 hehe zakupy:Dnowy ciuch;wizyta u fryzjera zawsze poprawia kobiecie nastroj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IZASILVA 0 Napisano Maj 31, 2007 no nie, ale nie wiele potrzeba do szczescia:) A co u Ciebie? Co dzis robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 31, 2007 dzis zabiegana jestem:P rano odprowadzilam mala do szkoly po godz musialam tam wrocic na zajecia relaksacyjne:) potem pomagalam troche w sklepie i zraz znow do szkoly po mala bo ma przerwe obiadowa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IZASILVA 0 Napisano Maj 31, 2007 OJEJ, ale wiesz ja juz bym chciala miec dziecko:) ale zaczne sie starac po slubie:) i wtedy bym sobie siedziala w domku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 31, 2007 hehe jak Ci sie dzidzia urodzi to niewiem czy tak siedziec bedziesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IZASILVA 0 Napisano Maj 31, 2007 ale wiesz o mi chodzi:) zreszta mowia ze to bardziej meczoce niz normalna praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 31, 2007 usmiech dziecka to najlepsza zaplata:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IZASILVA 0 Napisano Maj 31, 2007 Napewno, chcialabym poczuc ten cud i ta wiez jaka sie twory miedzy matka a dzieckiem, to musi byc cos niepojetego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Maj 31, 2007 zalezy od dziecka jedne sa bardziej absorbujace inne mniej, znam swiezych rodzicow co dziecko przespi im cala noc, lub budzac sie raz czy dwa... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IZASILVA 0 Napisano Maj 31, 2007 to napewno. Ach nie chce mi sie siedziec w pracy. Za miesiadz jedziemy do Polski a za dwa tyg sie przeprowadzam:) juz nie moge sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach