Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko nasze

ciąża....?

Polecane posty

Gość słoneczko nasze

okres powinnam dostac wczoraj jednak go nie dostałam, od prawie tygodnia boli juz mnie brzuch, wczoraj i dizisj takze, robiłam test w przed dzien spodziewanej @ i wyszedł negatywnie, jednak okres nie przyszedł i dziisaj tez go nie ma, mam wrazliwe i bolace przy dotyku sutki, czy test mogł sie mylic...? czy moge byc w ciazy?

Gość odpowiedź wróżki
na 50% jesteś

Gość canberra
test może nie wykazać czasami, zdarza się ale raczej z jakiegoś powodu masz opóźnienie

Gość słoneczko nasze
tyle to ja sama wiem ze jest 50/ 50

Gość Marta1983
Zmiana pogody moze ci się okres przesunął nie panikuj tylko poczekaj ze trzy dni później zrób test.

Gość Misiiia
Bolące sutki jeszcze o niczym nie świadczą mi kiedyś sie spóźniał 15dni okres sutki bolały (jak nigdy, zwykle bolały mnie całe piersi przed okresem) i w końcu dostałam. Jeśli się boisz to zrób badanie krwi na ciąże ono da Ci 100% pewność

Gość słoneczko nasze
zrobiłam dzisiaj rano test, wyszła I kreska, a okresu nadal nie ma cz możliwe żebytest jeszcze sie myslił...??

Gość Marta1983
Panikujesz bez sensu.. Skoro boli to lada moment dostaniesz.

dostaniesz, dostaniesz....ja też staram się o dzieciątko, też 1-go dnia robiłam test - negatywny. Trzy dni później zmora nadeszła....EH!

Gość słoneczko nasze
po 2 godz pojawiła sie druga baaaardzo blada- ledwo widoczna

Gość wieśniareczka
po 2 godzinach to test sobie można , za przeproszeniem , wsadzic w tyłek wynik jest miarodajny w określonym czasie od wykonania - li i jedynie

Gość słoneczko nasze
czyli w ciazy nie jestem? nie brac pod uwage tego wyniku...??

Gość słoneczko nasze
czyli w ciazy nie jestem...??

Gość szybciej to ty byś już
miała wyniki bety w laboratorium. Tu nie ma jasnowidzów!!! skąd możemy wiedzieć czy jesteś w ciaży??? Gdyby to takie proste było to lekarze by nie byli potrzbni. Tak samo jak nie ma 100% pewności ze środek antykoncepcyjny zadziała tak samo z testem zawsze jest ryzyko ze poda błędną odpowiedz. jezeli wychodzi ci negatywny to raczej tak jest. Na prawde są znikome szanse ze zle pokazał, ktos komu tak pokazuje pewnie moglby z powodzeniem grac w totka. A po 2 godzinach test jest nie ważny, barwik itp.mogly same się wytrącić i zabarwic pasek.

Testy czesto nie pokazuja wczesnej ciazy. Zrob ponowny za kilka dni:)

Gość szybciej to ty byś już
a nie lepiej isc do laboratorium? bedzie taniej(niż codzień robić testy) i szybciej i pewniej.

Gość słoneczko nasze
witajcie ponownie zrobilam rano kolejny test i pokazał I kreske, juz sama nie wiem co mam o tymmysle o okresu dalej brak :(

Gość słoneczko nasze
powinnam dostac we wtorek 29tego

to to jeszcze nie powód do paniki czujesz jakies objawy nadchodzącego okresu np. bóle brzucha mówię Ci idź do gina, nie wiem czemu zwlekasz z tym

Gość słoneczko nasze
bóle brzucha mam juz od tygodnia prawie takie same jak na @ do tego strasznie wrażliwe sutki !!!

To wykonaj test ponownie i bez względu na wynik - udaj się do gina. My nie wróżki :)

Gość zyzyz
reguła jest taka że testy mylą się w jedną strone.....jeśli jest negatywny to może być omyłka, jeśli jest pozytywny pomylki nie może być....oczywiście mowa tu o kobietach które robiąc ten test nie zażywają żadnych leków ani antybiotyków ktore moglyby zafalszować wynik

Gość słoneczko nasze
nie biore żadnych leków, tylko czy juz w takim czasie po terminie spodziewanej @ test moze sie nadal mylic...? tzn ze bylabym w ciazy a on tego nie wykazał.../

idź zrób bete hcg ja robiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki i po 10 minutach na teście też widziałam taką bladą kreseczke. Na drugi dzień byłam w labolatorium zrobić sobie bete i już było wszystko jasne :) wynik będziesz miała tego samego dnia :)

Gość diplodok
słoneczko! jestem w podobnej sytuacji, dziś jest dzień po terminie@, a 15 dzień po stosunku, robiłam test-negatywny, ale nadal się martwię, jak czytam o dziewczynach którym test pokazał ciążę dopiero tydzień po terminie, pozdrawiam

Gość słoneczko nasze
no własnie tydzien po terminie ... i tez biorę pod uwage to ze jestem w ciazy a test jeszcze tego nie wpokazał... ja jestem 19 dzien po stosunku...

Gość słoneczko nasze
ja współzyłam w 15 i 16 dc

Gość ziki
najlpiej to tak jak mówiła przedmówczyni zrobić test z krwi i spokój......... albo poprostu iść do ginekologa.