Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne

Wstydzi sie czy co??

Polecane posty

Gość dziwne

kolega duzo ze mna rozmawia i podrywa mnie ale tylko przez neta. Jak sie spotykamy realu,gdzies na miescie jeszcze z parom innymi osobami, wtedy slowem sie nie odezwie i nie patrzy sie w oczy. wstydzi sie ?? Jak Jestesmy gdzies bez naszych znajomych jest troche lepiej, ale tez bez rewelacji. Co o tym sadzicie ???

nie znosze takich typow ;/... mialam z takim doczynienia przez pare lat i nic dobrego z tego nie wyszlo ;/... taki facet jest w gruncie rzeczy nieśmiały i bardzo ciezko bedzie ci to zminic...lepiej odpuscic taka znajomosc, albo przynajmnije nie nastawiac sie na jakies rewelacje...

Gość też nieśmiały
nieśmiali do eutanazji !!!

\"tez nieśmiały\" no i masz racje! Bo tacy to że traca swoj czas na durne podchody i zbieranie sie na podchody to jedno, a że traca czas swoich niedoścignionych wybranek to juz inna sprawa. Niesmial sprawiaja problemy i utrudniaja zycie nie tylko sobie.

Gość też nieśmiały
sama sobie wystawiasz świadectwo, dobrze że cie nie znam pusta lasko

Ja ci po prostu przedstawiam sytuacje jak to wyglada z mojego punktu widzenia. Nie musisz mnie od razu obrazac, bo jak sam to okresliles \"sam sobie wystawiasz swiadectwo\"

Gość dziwne
a moze cos mu na ten temat powiedziec?? albo powiedziec zeb przestal tak robic bo to mnie wkurza. Ciekawe jak zareaguje.

Gość dziwne
tylko nie wiem cz przez neta czy w realu:( Lepiej byloby w realu, zobaczyla bym jego prwdziwa reakcje

Gość dziwne
obciągnę mu i zobaczę jak zareaguje:(

Gość dziwne
a moze tak sie zachowuje, bo nasz wspolny znajomy nas zawstydzac

Gość dziwne
masz racje Everything is toxic, u mnie tez nic z tego nie bedzie z takim typem, ja wole kogos kto wie czego chce, a nie takie cieple kluchy. Moze inne dziewczyny wiedza jak z takimi facetami postepowac

Gość dziwne
jak mnie strzeli w pysk to będzie znaczyło że jest zdecydowany