Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO FIKCJA

DO AUTORA plebiscytów i giełd

Polecane posty

Gość TO FIKCJA

"Uwaga-Wtchodzi-Krecik" lub "Nowy w mieście" to może ze 20 razy (lub więcej) oddam na kogoś głos ? ? Uzywając róznych pomarańczowych nicków. CO STOI NA PRZESZKODZIE ? ? :-D :-D

Gość TO FIKCJA
To na kogo ma paść np. kilkanaście opini negatywnych ? ? :-D lub pozytywnych ? ?

Gość oto chodzi pacanie ze nic ci
nie stoi na przeszkodzie

Gość TO FIKCJA
:-D :-D

Gość TO FIKCJA
Alez na się nie przejmuje :-D Ten topik jest po to by od razu było wiadomo czym są tzw. "plebiscyty" i "giełdy" :-D :-D :-D

Gość a cym sa

Gość all jestescie
rąbnieci :-o z tymi głosowaniami :-o

Gość TO FIKCJA
a cym sa jak kogoś nie lubisz to twórz plebiscyt lub giełdę. Maasz nieograniczoną liczbę głosów. He, he, he :-D :-D ;-)

Gość topik zalozyl
facet1978 czy mi sie zdaje?

Gość malkontenci
chyba nie. On ma ten swój o chamstwie na kafeterii i czasem go przytacza

Gość a cym sa
jak narazie juz nikt tam nie pisze widzisz a tak sie martwiles

Gość a cym sa
facio ma swoj topik ale pewnie se tu casem pisuje hej

Gość malkontenci
pewnie tak. Tamten miał skasować i chyba jeszcze tego nie robi. Pewnie go trzyma na rózne okazje. Tylko po co to ?

Gość a cym sa
ja slyszalam ze facet jedzie na recznym czytajac swoj topik o hamstwie, jak mu sie znudzi to zglosi do kasacji i zalozy nowy

Gość malkontenci
He, he, he :-D :-D

do TO FIKCJA : Skasuj ten topik. Jak tworzysz to twórz pod czarnym nickiem i przyznaj się kim jesteś. I czym się przejmujesz ? ? Po niedzielnym plebiscycie tylko skończeni kretyni bedą na poważnie traktować plebiscyty i giełby :-D

I znowu ta para nicków \"Nowy w miescie\" i Uwaga-Wychodzi-Krewcik\" albo są to 2 nicki jednej osoby, albo jest to para gejów. Zawsze razem

Gość topik zalozyl
Ale łazicie trójkami :classic_cool:

Do : Uwaga-Wychodzi-Krecik i \"nowy w miescie\" Pojawiasz sie tylko po to by rzucac obelgi na tych ktorych nie cierpisz. Pewnie w innych tematach (pod innym nickiem) byłes debilem bez jakichkolwiek argumentów na jakikolwioejk temat. -------------------------------------------------------------------------- Żal mi jest twojej matki że nie mogła poddać sie aborcji. Ale i skąd mogła wiedzieć że w jej łonie było coś, co wyrośnie na takie bezwartościowe ścierwo jak ty ? . Jednynie powinna przeprosić organizacje ekologiczne za to ze urodziła umysłowo podludzkiego śmiecia, który tylko marnuje tlen. A twoje narodziny nie były warte tlenu który zmarnowałeś. Twoja matka powinna była przez aborcje oczyścić swe łono z takiego gówna jak ty.

Dziecko drogie, jestem kobietą, ale czy Ty potrafisz rozróżnić, choćby osła od swojej podobizny w lustrze? Trudno, nie? Skończ swoje cierpiętnictwo i wierz, że zawsze, kiedy założysz kolejny równie irracjonalny temat, jak i te plebiscyty Twojego autorstwa - to odpowiem, bo nie życzę sobie, aby byle gówniak mnie obrażał. Acha i jak takiś niby ynteligentny to, czemu uważasz, że nazwanie kogoś \"gejem\" jest obraźliwe? Na mózg Ci padło biedna istoto. 🖐️

\"facecik\" co ty mi tu z jakimiś wklejkami lecisz. Napisz coś od serca. Na ilu topikach można wklejać to samo.

Każdy wie, że sam sobie chciałeś publikę nabić i nie oszukuj ludzi, radziłabym więcej respektu wobec innych, ale cóż - Ty potrafisz tylko obrzucać gównem drugą osobę. Na nic więcej Cię nie stać. Nie chcę więcej prowadzić konwersacji z czymś takim, jak Ty. Uwierz, że kolejny temat założony przez Ciebie, w którym znajdzie się mój nick, albo wzmianka o mnie i pożałujesz tego. Żegnam 🖐️.

Za kogo wy macie ludzi. Stworzyłaś tamten \"plebiscyt\" JA SIĘ SPRZECVIWIŁEM A WIĘC W RAMACH ZEMSTY ZWALENIE NA MNIE ŻE TO NIBY JA .

Gość g..........