Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudana

kłębowisko niedoskonałości

Polecane posty

Gość nieudana

pewnie nie bedzie wam sie chcialo czytac dlugiego wywodu.MAM CHWILE SLABOSCI. jeszcze nigdy nie robilam tego, co zrobilam nizej. nie uzalalam sie tak otwarcie. pisze, bo czasem juz nie wiem, jak sobie poradzic. zastanawiam sie, dlaczego akurat ja - nie ma we mnie nic doskonalego, ladnego. nie wiem, czy mi da cos wymienienie wszystkiego, czego w sobie nie cierpie, ale sprobuje, bo chyba miarka sie przebiera. zaczne wiec - mam duze haluksy, drugi palec stopy krzywy, dluzszy od palucha, modzele na podpiciu stop, nadwagę, brzuch nieproporcjonalnie gruby w stosunku do reszty ciala, prawie plaskie, nieksztaltne cycki, hirsutyzm, zespol policystycznych jajnikow, zagrozenie jaskra, waskie usta, zolte zeby, jeden zab wysuwa sie do przodu, krzywy zgryz, strzela mi szczęka, krzywy i duzy nos, brzydka cera, sianowate wlosy, kurzajka na kciuku, blizny w okolicach bikini po wrastajacych wloskach, szare brzydkie pachy, wypryski na plecach i dekolcie, rozstepy na biodrach i udach, rozdwojone koncowki, niesforne wlosy, alergia na jakies pylki, lamliwe i rozdwajajace sie paznokcie u rąk, brzydkie stopy, boli mnie krzyz, strzela mi w kolanach i kregoslupie, klopoty z pecherzem. pewnie wiecej by tego bylo. nie wierze, by na swiecie byl jeszcze ktos, kto by mial ze soba tyle problemow i zeby wszystko poprawic musialby wydac mnostwo kasy. MAM 19 LAT. jade do anglii zarobic na operacje cyckow, potem bede zarabiac na inne operacje. JESTEM TYLKO PO TO ZEBY ZROBIC ZE MNA KAPITALNY REMONT. zastanawiam sie, dlaczego nie wpadlam w depresje, jakos zyje, maskuje niedoskonalosci, bo niektorych nie widac na pierwszy rzut oka. ale co jak bede miala sie rozebrac przed facetem. kiedys mialam jednego, niby nic mu nie przeszkadzalo, ale on nie ma zandego znaczenia. wiem, ze swiat ode mnie duzo wymaga, ja wymagam jeszcze wiecej. a tymczasem nie potrafie zaakceptowac siebie. lubie tylko moje oczy i dlonie. reszte mozecie mi wyciac. acha, poza tym jestem glupia, chociaz nauka nie szla mi nigdy zle, ale wiem ze jestem glupia, bo powinnam moc wiecej. a jak mowie znajomym, ze musze cos w sobie poprawic, to sie dziwia, nie rozumieja - nie widzieli mnie przeciez bez maskowania sie...

Gość o w mordę
:O

Gość jakiego maskowania
??? przemieszczasz się owinięta w siatkę wojskową?

Gość przykro mi........
Przykro mi się zrobiło, współczuję Ci. Może zacznij poprawiać to co możesz np zadbaj o włosy( kup skrzyp ,najtańszy jest chyba taki zwykły polski ), paznokcie ( jest taka harbatka Vitaxu na paznokcie, sama stosowałam i b. szybko mi się poprawiły ), hmm pachy zawsze można golić, zęby wybielić ( kup szczoteczkę elektryczną i pastę wybielającą), pare kilo zawsze można zrzucić gimnastykując się, poprzez dietę. Cera.. nie wiem jakie masz z nią kłopoty, ale może zastosuj preparat CeraNova, albo pij bratek i zieloną herbatę ( oczyszcza organizm i do tego można trochę schudnąć) Pozdrawiam

Gość coś hujowy masz ten topic
głupia jestes purchawo , ja jestem hoojowa i sie ciesze z tego :O🖐️

a ja mam lupiez, 20 centrymetrowe odrosty, przedzialek między zebami i dwie luki w uzębieniu, nos tez moglbybyc mniejszy, Moje palce u nog wyglądają jak u zaby, kosciaste kolana, male cycki,wąskie biodra. Myje sie szarym mydlem, smaruje mascią z witaminą, nie chodze modnie ubrana i czuje sie coooool :D🖐️