Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozhulana

Menu 6 miesiecznego dziecka? doradzcie

Polecane posty

Gość rozhulana

Moja corcia je juz kaszki ryzowe (podejrzenie alergii) i zupki Deserki nie smakuja Je jeszcze piers i nie chce pic soczkow ani herbatki Butelki tez sie nie chwyci Co moge podawac Slyszalam ze kaszke tylko 2 razy dziennie

Gość moze wielka
ja mojemu w 6 mcu podawałam 3razy mleczko modyfikowane 150ml-180ml zależy ile chciał, raz kaszkę i obiadek ze słoiczka. Myślę, ze to powinno wystarczyc. jak nie chce deserków, to spróbuj do kaszki dodać troszke deserku owocowego wymieszac i tak podawać-mój to uwielbia :)

Mój synek zjadał 3-4 razy mleko modyfikowane po 150-180 ml.Z prowadzeniem nowego jedzenia nie miałam problemu.Jadł zupki i deserki (nie tolerował jabłka) możesz zetrzeć jabłko i może córeczce bardziej zasmakuje? co do soczków i herbatek o tym też nie było mowy.Po mału zaczał się do nich dobierać jak miał 8-9 miesięcy i to w ciagu dnia nie wypił więcej niz 30-50 ml.Ja kaszke podawałam raz i to tez nie codziennie bo bałam się że przedobrze.

Gość rozhulana
Dzieki dziewczyny Ja kaszke podaje rano na sniadania i wieczorem na kolacje Kolo 14 zupke a w miedzyczasie piers Chcialabym juz zakonczyc karmienie ale nie chce butelki:-( Brakuje mi juz sily zeby z nia walczyc Pokarmu mam malo:-(