Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olila

Proszę o opinie o TAKO SPORTSTER !!!

Polecane posty

Gość olila

Szukam odpowiedniego wózka spacerowego dla mojego półrocznego synka. Jestem prawie zdecydowana na Tako Sportster ale jeszcze się waham. Pomóżcie mi podjąć decyzję- proszę o podzielenie się ze mną doświadczeniami związanymi z tym wózkiem !!!

Gość Kopniaczek
Gość olila
Dzięki, Kopniaczek! Wizualnie to inne też mi się bardziej podobają, ale ja szukam wózka dla półrocznego dzieciaczka! Musi być wygodna przede wszystkim dla niego! A polecane przez Ciebie parasolki nie bardzo się nadają ,żeby moje maleństwo wyspało się w takiej na spacerze w lesie. Poza tym przed nami zima. Na przyszłe lato pewnie byłyby dobre

Gość olila
na 0.4 też zwróciłam uwagę, niestety 0 amortyzacji

Gość olila
?

Gość olila
halo!!!!!!!!! czy nikt nie miał do czynienia z tym wózkiem?

Ja posiadam ten wózek i jestem bardzo zadowolona, chciałam wózek z dużymi kołami i amortyzacją, gdyż na spacery chodzę po terenach, te zaproponowane wyżej nadają się chyba tylko na proste chodniki

Gość olila
Dzięki za odpowiedź!!! Właśnie chodzi mi o wózek z dużymi kołami -mieszkam blisko lasu i tam spaceruję, nie po hipermarketach. A możesz napisać, czy materiały, z których jest wykonany są dobrej jakości? czy psuje się coś czasami? i z czego są koła,bo mi wyglądają na pompowane?

Wózek mam na razie 4 miesiące, więc na razie jeszcze się nic nie popsuło, materiał jest dobry, łatwo się czyści, koła nie są pompowane, są z pianki ale bardzo trwałe, a dzięki temu jest lżejszy niż wózki z pompowanymi kołami

Gość olila
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI !!!

Gość gala777
Witam. Jestem mama 2 chlopcow, teraz maja 3 i 5 lat i juz nie jezdza oczywiscie w wozkach ale kiedy bylam w pierszej ciazy kupilam wozek TAKO wielofunkcyjny (podobny do Sportslera tylko z wkladem dla noworodka itp...) Byl to wozek ciezki, masywny...... Mieszkalam na 2 pietrze i wnoszenie go do gory bylo bardzo klopotliwe, na dol po prostu nim zjezdzalam trzymajac za uchwyt (ma swietnie amortyzowane kola). Jest to wozek bardzo porzadny, terenowy, ma duze kola ktore pozwalaja prowadzic go jedna reka i nie straszne mu nawet wysokie krawezniki... Moj TAKO wozil najpierw jednego synka, potem drugiego a czesto obu naraz....... Do tego ciagle byl obwieszony zakupami Wytrzymal wszystko i po kilku latach uzytkowania powedrowal w dobrym stanie do kolejnego wlasciciela....... Wozek swietnie sie sprawdza zima, kiedy dziecko trzeba opatulic, ma gruby pokrowiec i solidna bude z porzadnego nieprzewiewnego materialu. Jest to naprawde porzadny wozek, ale ciezki i nieporeczny jesli ktos chcialby go upychac do bagaznika malego samochodu... Ja mialam TAKO + lekka spacerowke kiedy dzieci podrosly. Uzywalam obu wozkow, bo podczas wypadow terenowych w las czy po dziurawych sciezkach lekka spacerowka nie dawala sobie rady. A TAKO pchalam jedna reka i nie straszne mu byly wertepy Kazdy rodzaj wozka ma swoje wady i zalety . Lekka zwinna spacerowka nie zapewni tego samego komfortu w ciezkich waunkach terenowych co masywny wozek. Podobnie jak ciezki wielki woz nie sprawdzi sie jako poreczny wozeczek np do samolotu.... Trzeba rozwazyc jakie sie ma potrzeby, warunki mieszkaniowe i finansowe tez Powiem tak, ja mam po synkach w domu jeszcze lekka spacerowke, ale teraz rozgladam sie na allegro za uzywanym TAKO dla trzeciego dzidziusia i upatrzylam sobie sliczny SPORTSLER uzywany Pozdrawiam i zycze udanych wyborow i zakupow P.S. Nie polecam jasnych tapicerek w wozkach w ktorych nei da sie zdjac czesci materialowych do prania (np TAKO)

Gość zxcx
Wszystkie wózki, któe proponujesz to wózki z małymi plastikowymi kółkami. Ja nigdy nie kupię spacerówki z takimi kółkami nawet za 50zł.

ty wyzej yntelygencjo, podnosisz topik z 2007 roku:D:D:D:D