Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warum

nic nie czuje

Polecane posty

Gość warum

niedawno rozpoczelismy z moim chlopakiem wspolzycie, zrobilismy to do tej pory 2-3 razy ale niestety nie odczuwalam zadnej przyjemnosci z penetracji:( czy to normalne na poczatku czy cos ze mna jest nie tak?:(

Gość do tego potrzebne jest uczucie
a nie sam akt.

Gość do tego potrzebne jest uczucie
akurat rozmiar przy pierwszym razie nie ma absolutnie znaczenia. Bardziej zaangażowanie psychiczne i umiejętności partnera, który skupia się na partnerce a nie na sobie wyłącznie

Gość ja ja und
technika

niech ci robi duzo palcoweczki z naciskiem na punkt g....jak sie pochwa uwrazliwi to nawet maly penisek da ci zadowolenie...

Gość jvnihviuerivhuwerilnvlernjvo
nie przejmuj sie ja tez tak mialam.bylam w zwiazku 6 lat i nic mnie nie ruszylo-zero rozkoszy.teraz obecnie mam partnera z ktorym jest cudownie jestesmy razem 3 lata ale od samego poczatku bylo super.i moge napweno ppwiedziec ze duzo zalezy od partnera i od tego co do siebie czujemy. aha moj partner obecny jest starszy ode mnie o 20 lat.....chyba cos w tym jest :) ja mam 26

Gość pewna kobietka
ja tez kiedyś była z fecetem którego w ogóle w sobie nie czułam. Mimo jego starań nic nie czyła i orgazmu nie miewałam. Teraz jestesm z kimś innym i jest zupełnie inaczej. I nie chodzi tu tylko o rozmiar a raczej grubość penisa bo to też okazało się istotne, ale poprostu ten facet bardziej na mnie działał i ja działałam na niego

Gość warum
a moze jednak... na poczatku tak bywa? no pocieszcie mnie jakos:( o rozmiar nie chodzi o uczucie tym bardziej!

Gość Ewelek91
jak nic nie czujesz do partnera... tej miłosci to nic nie poszujesz... proste:D

Gość warum
moze najpierw się poducze przy pomocy termosu do kawy :classic_cool: