Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmatwiona

objawy ciazy

Polecane posty

Gość zmatwiona

czytajac wasze odpowiedzi i pytanie zastanawiam sie czy sama nie jestem w ciazy :( problem w tym ze u mnie inaczej troszke to wszystko wyglada.PROSZE o pomoc jesli ktos zna odpowiedz na moje pytanie...mianowicie okres spoznia mi sie juz ok2 tygodni, kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczen niestety ;/ i w dni niby nie plodne doszlo do tego ze jego wytrysk "zostal u mnie" teraz sie martwie poniewaz bola mnie piersi od 2 tyg czyli od dnia planowanego pierwszego dnia okresu a zawsze mialam tak ze tydz przynajmniej przed miesiaczka bolaly mnie piersi doslownie zawsze tak bylo i dostawlam okres a teraz zaczely mnie bolec w pierwszym dniu planowanej miesiaczki dopiero.W ostatnim miesiacu mialam duzo stresu mature oraz pare klopotow w domu i z chlopakiem oraz planowalam razem z nim wyjazd co tez bylo troche stresujace z zalatwianiem roznych spraw do tego zmiana klimatu bo wyjechalismy do stanow... niewiem co myslec i robic prosze pomozcie bo jestem strasznie zmartwiona.Czy to moze byc jakims objawem ze bola mnie piersi a miesiaczki nie ma dalej ;(

Gość b.londynka
A nie lepiej zrobic test?

Bardzo mozliwe, ze jestes w ciazy. Najlepiej zrob test.

Gość anka444444
jestes w ciazy

Gość Marta1983
Jasne że możesz być w ciąży. Właśnie na tym etapie ok tygodnia dwóch zaczynają pobolewać. Gratuluje.

Gość deizi
Mnie też okres spóżniał się 2 tyg.zrobiłam test i wyszedł pozytywnie,juitro idę do gina żeby potwierdzić jego wiarygodność.Oprócz tego,że mam powiększone piersi to jeszcze z rana wymiotuję i ogólnie jest mi niedobrze.Przeszkadzają mi zapachy kosmetyków tak,że mnie cofa.Test się może mylić ale raczej nie w moim przypadku.

Gość costamcos
mi sie spolznial 2 i pol tyg, piersi bolaly mnie 10 dni i okres dostalam - -nerwy robia swoje