Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszka23

Ile razy do solarium?

Polecane posty

Gość Nieszka23

Byłam dziś pierwszy raz (10 minut) i nic nie widać :( Ile razy powinnam iść i po ile minut każda sesja, zeby uzyskać ładną (ale nie za ciemną!) opaleniznę? I w jakich odstępach czasu? Dzięki z góry za porady :)

Gość ZERO RAZY
KURWA NASTEPNA PUSTA!!!! NIE LAZ DO SOLARIUM DEBILKO, ZROZUM TO, ZE NARAZASZ SIE NA RAKA SKORY!!!!!!!!!!

Gość trudno powiedziec bo
to zalezy od twojej karnacjii jak szybko sie opalasz...poczekaj do wieczora wtedy jakis efekt opalenizny powinno byc widac...niektorym starczaja 3 sesje innym 10, dlatego powinnas sama obserwowac swoja opalenizne:)

Gość strupekk
ja bylam trzy i nic nie widac...:O:O

Gość LAZCIE DALEJ
NA SOLAR, A ZA 2 LATA BEDZIECIE ZAKLADAC TOPIKI; ZE MACIE CZERNIAKA; STANY PRZEDRAKOWE I INNE GOWNA NA SKORZE!!! MATKO, DO NIEKTORYCH T NIC NIE DOCIERA!!!!!!!!!!!!!!

dziewczynki niestety ta zdenerwowana osóbka nade mną ma racje, no i nie wspomne o zmarszczkach fuj...

Gość asdad
Macie juz obsesje ścigania ludzi ,którzy chodzą na solarium :o Gówno was to interesuje to ich sprawa Po 2 Ona nie pytała się o to czy to zdrowe ,wiec jak nie odpowiadacie na temat to spier papier

Gość kamaa
dokladnie ja tez chodzilam jestem opalona i sie ciesze ale juz wiecej nie pojde poszlam dlatego ze mialam blada twarz podkrozone oczy i wogole zle wyglodalam jak ktos chodzi tylko dla opalenizny to bez sensu naprawde juz puder lub balsam lepszy a w lecie slonce zawsze nas znajdzie

Gość asdad jestes pusta
idiotka , bo nie wiesz co to znaczy miec raka skory!! Ja wiem wiec przestan pieprzyc i zamkniej sie!! Nawet tobie nie zycze tego, przez co przechodze ja wiec spadaj stac i nie odzywaj sie juz wiecej. prosze was wszystkicj PRZESTANCIE CHODZI CNA SOLAR!!!!!