Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ładoga

dziwne swędzenie po upojnej nocy

Polecane posty

z facetem nieźle zaszaleliśmy ostatnio :) nie ma to jak kilka dni urlopu ;) konsekwencje dziś - obolałe wargi sromowe i dziwne swędzenie. grzybicę wykluczam, miałam kiedyś i wiem, że to nie to. czy to możliwe, że spowodowane jest otarciami i mechanicznymi urazami? troszkę się martwię, niedługo zaczynam łykać tabletki antykocepcyjne i nie wiem, czy to ok :(

Gość objawy grzybicy nie zawsze
sa jednoznaczne. Zwłaszcza jak ją już kiedyś miałaś. I jeżeli to grzybica to nie musisz mieć takich samych objawów. Wierz mi. Więc wszystko możliwe

Gość Marta1983
Więc najprawdopodobniej twój partner coś na ciebie przeniósł albo długo się nie mył i z tąd te swędzenie.. Jednak grzybicy wykluczyć nie możesz ponieważ często się nawraca i potrafi za każdym razem mieć inne objawy..

no to kurczę smęt :( poczekam dzień czy dwa jak to się rozwinie... grzybicę miałam jakieś 4 lata temu, nawrotem więc bym tego nie nazywała :) zresztą przez gumki by grzybki chyba nie przeszły?

Gość yyyyyyyyyyyyy
a zabezpieczaliscie sie moze gumkami??

no tak. ale zawsze używamy tych samych i nigdy wcześniej nic mnie nie swędziało. i nigdy wcześniej nie było tak ostro... teraz mnie boli i swędzi, dlatego to powiązałam, że to z powodu urazów i otarć :) ale myślicie że to niemożliwe? :(

Gość yyyyyyyyyyyyy
mysle ze moglo byc od gumek. lepiej mimo wszystko do lekarza pojsc.

Gość onaa 19
A Tam żadna grzybica marudzicie dziewczynki poprostu wiem co to znaczy upojna noc a wy chyba niebardzo, jesli bylo otro tak jak mysle to niemasz co sie martwic u nas jest zawsze ostro i prawie zawsze przez caly nastepny dzien odczuwam tego konsekwencje przedzie po 2 dniach gora samo :-) uzyj jakiegos delikatnego plynu do higiemy intymnej z AA jest dobry do wrażliwej skóry. Ale powiedz czy nie warto :D? Kiedys Kochalismy sie calutka noc wtedy to chyba 3 dni mialam urazy hehe :D ale milo to wspominam ;)) Pozdrowki :-))

onaa 19 - znalazłam jakiś wątek na jakimś forum gdzie też taki wniosek wyciągnęłam ;) i cieszę się, że na kafe znalazł się ktoś, kto to potwierdził :) byyyyyyyło warto, choć teraz muszę baaardzo uważnie używać papieru toaletowego jak zrobię siusiu ;) ale uspokoiłaś mnie, dzięki, na pewno \"mała\" musi się trochę ogarnąć i odpocząć :) dzięki 👄

hej! ja tez tak miewam jak neizle sobie zaszalejemy,wstydnis>. Swędzenie, czasem anwet pieczenie okropne, jakby opuchnięta dziewczynka...też mysle, ze na poczatek powinnas umyc sie jakims lagodnym plynem, ja tez wtedy myje sie naparem z rumianku.Przechodzi po dwoch dniach.Jak nie pomoze i zaczna sie jakies wydzielinki wydobywac-zglos sie do gina. Pozdrawiam i glowa do gory

Gość apg
grzyb, rzęsistek... dla nich gumka to żadna przeszkoda, one są wszędzie :D moż to też by wynik uczulenia na lateks. ale na pewno nie jest normalny taki świąd po upojnej nocy. obtarcia - tak, swędzenie - coś jest nie tak.

Gość upojna noc

Gość Marta1983
Hej a może wszedł w gumce w p.u.p.e a później do pochwy??

niee, nic takiego nie miało miejsca :o moze przy pieszczotach ręką jakoś...? nie wiem sama, ale dziś coraz bardziej przekonuję się do tego, że to grzybek :o jestem załamana, myślałam że nie będę miała nawrotów... jutro rano lecę do lekarza. ech. parszywe babskie życie :o :o :o