Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już wyjaśniam o co chodzi

Jesteśmy 8 lat za Murzynami!

Polecane posty

Oczywiście nie jestem rasistą. Wpisałem w Googlach "tinky winky" i oto moim oczom ukazał się artykuł na stronie bbc: http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/276677.stm którego tytuł w przetłumaczeniu na polski brzmi: "Gej Tinky Winky zły dla dzieci". Zobaczcie, jaka data tam widnieje: Monday, 15 February, 1999, 12:13 GMT , czyli 15 lutego 1999, a teraz który mamy rok? 2007! Po tym widać jak bardzo jesteśmy opóźnieni :-O

Gość a możeeeeeee
pani Sowińska znalzła wcześniej od ciebie ten artykuł i wywołała aferę żeby być sławna :P

Może i tak być. Ja po prostu z ciekawości wpisałem w Googlach "Tinky Winky", bo dużo słyszałem ostatnio o tej aferze i nie wiedziałem o co chodzi, ale jak zobaczyłem datę na tamtej to normalnie byłem w szoku! :-O

"tamtej stronie" miało być

Gość wesoły Tomek
tyle ze tam bajka jest wyswietlana od 1997 roku a u nas byla duzo pozniej debilu:o:o

Gość a na perłach
to teraz wrzuć"premiet nie ma konta", to może wyskoczy Ci, że wszyscy premierzy świata nie mają kont:D

No i co z tego? Z tego co wiem na BBC też ta bajka leci, internet też już w miarę nieźle rozpowszechniony, a jednak dopiero niedawno wyszła ta cała afera. To świadczy o tym, że jesteśmy zacofani. Nic tego nie zmieni!

Gość a na perłach
premier a nie premiet miało być:)

Gość ciekawee
a czy tam tą sprawę wyciągał opłacany z podatków, teoretycznie poważny, urzędnik państwowy, czy była to luźna dyskusja?