Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strongman

najlepsze są niedostępne kobiety

Polecane posty

Gość ofe rma
komiczne, nie dopisałeś "jak ja" niepotrzebna ta fałszywa skromność :P

" każdy ma swoje zdanie więc "błędny tok myślenia" tu nie pasi" kazdy ma swoje zdanie, ale zdania odmienne od mojego są błędne - teraz rozumiesz? :P Ps dzieki Siska - nie mam tela na karte i nie mam tela w orange

Złośliwa, ideałów tu nie ma :) Tylko ja zauważyłam taki trend, pewnie się wywodzący z kultury emo :p, że faceci myslą, że jak są żałośni, wzbudzający litość i tacy mali biedni to kobiety na to lecą... Tylko ktoś powinien im wytłumaczyć, że z tym leceniem to tak nie do końca :)

Sissy, podrywanie na biednego, bezbronnego misia ma tradycję dłuższą niż kultura emo :D I na wiele kobiet działa.

"ale nim te majtki mi spadną ....to ten facet coś musi zrobić. a nie serwuje mi pogadanki typu''co mam zrobic by kobiecie zaimponować" czasem tak, czasem nie... nie wiem Złosliwa, pewnie masz racje aczkolwiek dylemat meski jaki mi przestawilas, jest dla mnie zupelnie abstrakcyjny wiec nie prowadzilem nigdy takich dysput z kobietami

Gość ofe rma
nie no, ja tak raczej z troski o nowych na forum. mogą się w porę nie zorientować :D

Gość moja odmienna teoria
myślę też, że ten atak pustych moszn :D (dobra jestem, co?) po części zafundowały sobie same kobiety. W przyrodzie musi być równowaga, jeśli kobieta ma jaja, to dla kogoś ich zabraknąć musi.... kluczowe słwo dla świadomych kobiet: finezja... więcej finezji drogie panie, bo konstrukcja męska jest od finezji bardzo daleka i tylko to może uratować zamierającą kultrurę flirtu.

Ofermo - moc emanuje z mojego nicka... ktory nie jest przypadkowy i ma silne podstawy kabalistyczne :P

Moze ze mną jest cos nie tak moze z facetami z kafe? Wiem jedno jesli przez pół roku nie poznałm tutaj nikogo ciekawego :classic_cool:to juz nie poznam wiec panowie z kafe mogą odsapnąć ---juz tu nie szukam Pana idealnego

Ja mam alergię na takie ciotki. Facet to ma być facet, dzieciaka to sobie urodzę

"po części zafundowały sobie same kobiety." to w wiekszosci wina... albo raczej nie wina, tylko udział kobiet mial wplyw na psychiczna kastracje facetow... nie moze byc tak, by wszyscy byli dominujacy.... musi byc rownowaga dominujacych i zdominowanych.... jesli dotychczas dominujacycm odbiera sie ich podstawowe atrybuty wladzy, przekazujac je zdominowanym.. efekt widzimy sami

komiczne - i po co powtarzasz to, co ja w formie dla kobiet :p zrozumiałej już napisałam?

Komi, ale my zaczynamy dominować, bo nie ma innego wyjścia... Jeżeli ja muszę zmienić koło w samochodzie, to się okazuje, że wokoło sami kolesie, co nie wiedzą w ogóle o co chodzi w temacie i trzeba samemu :( Myślisz, że mi to odpowiada? Ja bym wolała być słabsza i nie umieć wielu rzeczy i żeby faceci byli jak kiedyś, twardzi i znający się na rzeczy...

Złośliwa - Ty po prostu gustujesz w wykrętach, lgniesz do nich, uwazasz ich za ciekawych, a potem sie dziwisz ze sa wykrętami... reagujesz zanadto emocjonalnie, ale jednak niestety potem zaczynasz myslec i widzisz ze to totalne freaki...

Dokładnie, złośliwa Ja wiem, że faceci to tez ludzie :) i muszą się wygadać... Ale rzeczywiście pocieszanie wzruszonych kolegów, przestaje być powoli zabawne...

"Jeżeli ja muszę zmienić koło w samochodzie, to się okazuje, że wokoło sami kolesie, co nie wiedzą w ogóle o co chodzi w temacie i trzeba samemu" w tej chwili narzedziem do naprawy samochodu jest telefon komorkowy :P gdy sie cos zepsuje, wzywasz asisstance i tyle ;) gdy zonaczylem jak mi w samochodzie wymieniali przepaloną lampe, to stwierdzilem ze niedługo nawet poziomu oleju nie da sie sprawdzic samemu :)

finezja dziewczynki, bo prosty chłopina nigdy nie pojmie, ze ma być lwem. Tego lwa trzeba w nim wykreować, niech rośnie z małego jęczącego kociątka na oczach dumnej kobiety. Za wielkimi mężczyznami stoją zawsze wielkie kobiety :) Czego Wam szczerze życzę

Gość ofe rma
ja jednak myślę że nasze czasy nie bardzo różnią się od przeszłych i nie jest prawdą że mężczyźni coś stracili. zawsze byli wśród mężczyzn atrakcyjni, tacy "kmicice" na których widok nogi im miękły oraz zdecydowana większość tych co najwyżej średnio przystojnych przy których nogi im nie miękły. jedyne co się zmieniło to okoliczności ekonomiczne. kiedyś kobiety nie mogły do końca życia czekać na księcia bo jak przespały te dwadzieścia parę lat to zostawało im staropanieństwo i życie na "łaskawym chlebie" u jakichś krewnych gdzie nie miały nic do powiedzenia. taki zresztą los to też tylko w najlepszym razie. pozycja samotnej kobiety w społeczeństwie była naprawdę nędzna. teraz żyjemy w rozwiniętym, bogatym społeczeństwie gdzie najgorsze niebezpieczeństwo jakie grozi starej pannie to "samotność". dlatego spokojnie mogą przebierać i szukać tych "przystojnych, bogatych i inteligentnych" narzekając po drodze że tak ich mało.

Bo kobieta musi: zarabiać, gotować, sprzątać, zmywać, prać, prasować, wychowywać dzieci, dbać o swoje największe dziecko - męża, być domową księgową, ogarniać wszystko, bo nikt inny tego za nią w domu nie zrobi! Facet musi: zarabiać, czasami coś naprawić (ale i tak jak ma naprawić, zawsze powie "zaraz"). Tak wyglądają listy zadań do wykonania w tradycyjnej polskiej rodzinie :P Faceci już od dawna jaj nie mają.