Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soundlinkkkkk

Pomysl na upojna noc D

Polecane posty

Gość soundlinkkkkk

Jakie macie pomysly na wyjatkowa noc z druga ukochana osoba? Lub tez moze przydazyly Wam sie jakies ekscytujace i niezapomniane chwile? Wiem ze swiece, kolacje, kapiele z olejkami to standard ;) Ale moze macie jakies inne ciekawe pomysly?!?!?

wiem ze to pomysł raczej kontrowersyjny i raczej dla faceta ale cóz... kupiłem kajdanki i kiedyś ni stąd ni zowad badąc sam na sam w mieszkaniu z ukochana zawołałem ją na schody (mieszkanie 2 pietrowe) i praktycznie siłą przypiąłem ją do poręczy i następnie mozna w sumie rzec że ja zgwałciłem (kiedys mi cos wspominała ze ma takie podobne marzenia) opierała sie na poczatku, miałem niepewnosc co dlaej bedzie...ze sie obrazi itd. ale w koncu uległa... juz po wszystkim stwierdziła ze bylo to cos niesamowitego, boskie przezycie ale moze my z moja kobietą jestesmy nienormalni :P a jesli chodzi o troche namiętnosci to przede wszystkim kąpiel w wanie lub pod prysznicem, i seks np na leśnej polanie w ciepły letni deszcz. to jest odlot!

Gość lizalizunia
A ja właśnie leżę naga w motelu i wiem że ON za godzinkę będzie... Podniecam się swoją nagością i marzeniami o tym co będzie za chwilę. ON wejdzie i przyssie się do mojej cipeczki... mmm.... to będzie upojna noc

Gość leżąc piszesz
? W motelu?

Gość lizalizunia
a nie słyszałeś o czyms takim jak laptop i gprs? już za chwileczkę, już za momencik...