SzlafrokSzlory 33 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Też mi leciało z nosa Może tamtej nie? Rzucam klątwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 15 Napisano 18 godzin temu Haaawk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Rzucam klątwę Ale dobrą złych niechce. Umiesz dobrą rzucić? Edytowano 18 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ale dobrą złych niechce. Umiesz dobrą rzucić? Dobra rzucam ja twoja stara aby zrzuciła bielmo że swych głazów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Dobra rzucam ja twoja stara aby zrzuciła bielmo że swych głazów. Moja stara ja wolę starą niż nową. Za bardzo się przywiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Moja stara ja wolę starą niż nową. Za bardzo się przywiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Nowa i jest nowa i jest nowsza, wtedy jak? Wtedy niema przywiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 387 Napisano 18 godzin temu seks jest czynnoscia boza i moze byc dokonany tylko po slubie jesli robiliscie to przed to wiedz ze wszystko zostalo nagrane i figuruje w kronikach bozych w niebie, te dane sa wytycznymi na bazie ktorych jezus decyduje czy ingerowac w dany zwiazek i troche go popsuc czy po prostu pozwolic ludziom zyc w spokoju jesli zyli zgodnie z biblia. ty zyles na opak ! teraz jedynym antidotum jest zakonczenie tej relacji, zycie przez rowne 12 mcy w scilym celibacie oraz wypalanie grzechow z serca wysokoprocentowa woda swiecona, zasolona na 2% minimum raz w tygodniu, po tym okresie mozesz zapytac jezusa czy twoje grzechy sie przedawnily i wejsc w nowy zwiazek jesli on pozwoli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Nowa i jest nowa i jest nowsza, wtedy jak? Wtedy niema przywiązania Do budy cie przywiąże grazyna i będzie. Na lancuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: seks jest czynnoscia boza i moze byc dokonany tylko po slubie jesli robiliscie to przed to wiedz ze wszystko zostalo nagrane i figuruje w kronikach bozych w niebie, te dane sa wytycznymi na bazie ktorych jezus decyduje czy ingerowac w dany zwiazek i troche go popsuc czy po prostu pozwolic ludziom zyc w spokoju jesli zyli zgodnie z biblia. ty zyles na opak ! teraz jedynym antidotum jest zakonczenie tej relacji, zycie przez rowne 12 mcy w scilym celibacie oraz wypalanie grzechow z serca wysokoprocentowa woda swiecona, zasolona na 2% minimum raz w tygodniu, po tym okresie mozesz zapytac jezusa czy twoje grzechy sie przedawnily i wejsc w nowy zwiazek jesli on pozwoli Czy bzykanie szwagierki należy do bozych czynności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 84Michal84 napisał: seks jest czynnoscia boza i moze byc dokonany tylko po slubie jesli robiliscie to przed to wiedz ze wszystko zostalo nagrane i figuruje w kronikach bozych w niebie, te dane sa wytycznymi na bazie ktorych jezus decyduje czy ingerowac w dany zwiazek i troche go popsuc czy po prostu pozwolic ludziom zyc w spokoju jesli zyli zgodnie z biblia. ty zyles na opak ! teraz jedynym antidotum jest zakonczenie tej relacji, zycie przez rowne 12 mcy w scilym celibacie oraz wypalanie grzechow z serca wysokoprocentowa woda swiecona, zasolona na 2% minimum raz w tygodniu, po tym okresie mozesz zapytac jezusa czy twoje grzechy sie przedawnily i wejsc w nowy zwiazek jesli on pozwoli Tradycyjnie według kościoła tylko raz! i to po ślubie. Kościół uważa czynność służy tylko spłodzić z miłości, nie z rozpusty. Może 2 x jak się kochają a potem kaplica nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 387 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Czy bzykanie szwagierki należy do bozych czynności? absolutnie to jest grzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Do budy cie przywiąże grazyna i będzie. Na lancuchu Nie musi więzy bez wiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie musi więzy bez wiązania. Wszystko jest związane wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ojciec Fassbender 13 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 84Michal84 napisał: absolutnie to jest grzech A seks oralny? Moim zdaniem to nie jest grzech, bo nie ma penetracji pochwy a nasienie jest połykane, a nie strącane na ziemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Wszystko jest związane wszystkim Miłością. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Ojciec Fassbender napisał: A seks oralny? Moim zdaniem to nie jest grzech, bo nie ma penetracji pochwy a nasienie jest połykane, a nie strącane na ziemię. Musi się skończyć w jedynym słusznym miejscy enylej ale chętnie się dowiem od tutejszych katoliczek jak to jest. Pewnie mam rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Musi się skończyć w jedynym słusznym miejscy enylej ale chętnie się dowiem od tutejszych katoliczek jak to jest. Pewnie mam rację. Zarazkami z odbytu do choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Zarazkami z odbytu do choroby Nie wnikam jak się bawicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 16 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Musi się skończyć w jedynym słusznym miejscy enylej ale chętnie się dowiem od tutejszych katoliczek jak to jest. Pewnie mam rację. Mogę Ci odpowiedzieć jako niekatoliczka, bo akurat wiem, jaka jest wykładnia KK - seks oralny nie jest grzechem, ale nie może się skończyć finałem w ustach. Na pewno nasienie musi trafić do pochwy, czyli masz rację. Nie mam pewności, jak z orgazmem kobiety - czy może go mieć w ten sposób, czy też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Mogę Ci odpowiedzieć jako niekatoliczka, bo akurat wiem, jaka jest wykładnia KK - seks oralny nie jest grzechem, ale nie może się skończyć finałem w ustach. Na pewno nasienie musi trafić do pochwy, czyli masz rację. Nie mam pewności, jak z orgazmem kobiety - czy może go mieć w ten sposób, czy też nie. To orgazm tez trzeba mieć tylko od penetracji xD pomyśleć że są tacy którzy wierzą w te głupoty... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Nie wnikam jak się bawicie Ja się tak nie bawię zależy mi na zdrowiu jak i swojej. Medycznie z odbytu przenoszą zarazki w necie jest o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja się tak nie bawię zależy mi na zdrowiu jak i swojej. Medycznie z odbytu przenoszą zarazki w necie jest o tym. Wez człowieku bo jesc będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 17 godzin temu Chyba se zrobię usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 16 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: To orgazm tez trzeba mieć tylko od penetracji xD pomyśleć że są tacy którzy wierzą w te głupoty... Tego właśnie nie jestem pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Mogę Ci odpowiedzieć jako niekatoliczka, bo akurat wiem, jaka jest wykładnia KK - seks oralny nie jest grzechem, ale nie może się skończyć finałem w ustach. Na pewno nasienie musi trafić do pochwy, czyli masz rację. Nie mam pewności, jak z orgazmem kobiety - czy może go mieć w ten sposób, czy też nie. Nie Można stosować antykoncepcji ma rodzic Nawet nie można mieć gumki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Wez człowieku bo jesc będę Dobrze zjedz sobie smacznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Niesamowite, że ten upośledzony oblech, którego januszową 50-letnią gębę widziało pół forum (i który się wypowiada o powodzeniu innych facetów ;D) to składnik "teamu kuweta" Niezły żwirek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 16 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie Można stosować antykoncepcji ma rodzic Nawet nie można mieć gumki? Nie cytuj mnie, bełkocie. Twoją absolutnie jedyną zaletą jest twoja miłość do zwierząt, ale jak na warunki forum, to nie wystarczy, by podnieść cię z dna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Nie cytuj mnie, bełkocie. Twoją absolutnie jedyną zaletą jest twoja miłość do zwierząt, ale jak na warunki forum, to nie wystarczy, by podnieść cię z dna. Nie rozróżniam trolòw tak szybko się zmieniają. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach